Отговори
# 45
АНЕТ-ох,дано да се оправи, какви ги приказвам и аз ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ!!!!!

ТОНИТО-пожелавам ти не за 1 а за 2 кафенца да намериш време Hug

ЕСКАРИНА-голяма веселба ви желая на моренцето,и да се цопнете поне 1 път и за нас Grinning

НА МОГА ДА СЕ НАГЛЕДАМ НА СНИМКИТЕ!!! ДЕЧИЦАТА СА СТРАХОТНИ!!!!!!!!! Hug

И при нас се почви ПРОБЛЕМ с яденето.Вече не знам какво да давам.ИЗЧЕРПАХ СЕ!!!!!!! #Cussing out Днес направих парфе за десерт,хм не го и погледна даже.
Утре ще завъртя баница ако обаче и това не ще......обявявам стачка и ще чертая път към бабин дом Joy

# 46
  • La casa de Mickey Mouse
привет момичета
мерси за подкрепата, наистина може да се окаже прах или нещо подобно, в градината ги помолих да го наблюдават, за целия ден не се е закашлял нито веднъж, до като се каци в колата (не съм я чистила две седмици) веднага започна да кашля, в къщи също се закашля на няколко пъти, ох вече започнах да се побърквам, днес ще ходя да търся прахосмукачка, че тук всичко е в теракоти и мрамори и никога не сме имали, но сега няма как
за даването и вземането на играчки, в градината ги учат да дават, но от време на време се сдърпват, особено за колелото и моя милия е все пострадалия, но да се пази, какво да го направя
за яденето, яде детето, не отказва, тук винаги е жега, може би е свикнал, но ако откаже, просто давам млякото и в леглото, не предлагам друго и не се правя на маймуна
без мляко не можем да живеем, не смятам и да го отказвам, баща му и до сега пие мляко като луд
с всичките ми притеснения забравих да ви кажа колко са сладки мъниците, невероятни деца имаме
сега си имам и друг проблем, фирмата която наех да приготви кръщенето, ме разочароваха много, показаха ми едни неща, съгласих се и когато поисках реални снимки на покани, украси и т.н. се оказа, че няма нищо общо с показаното ми преди това, обяснението беше, едното са професионални снимки, а другото не, добре де продукта нали е един и същ, ох пак се ядосах, сега ще си правя всичко сама

# 47
По въпроса за млякото - Аз помислих, че питате за ритуала преди лягане.
Иначе Диана пие прясно мляко от чаша със сламка. Като малко коте е, много го обича и си пийва с ядене, без ядене и между храненията. Понякога заспива уморена още преди вечерята и тогава чаша  мляко спасява положението посред нощ.

А за шишето с биберона, мисля, че децата вече доста нахитряха. Като усетят колко по-бързо и лесно е от чашка или от сламка, сами ще се откажат да дърпат биберон. Аз също съм против насилването.

Аз повече съм притеснена за моята принцеса, която си смуче палеца. Ще я чакам до 2 години, после ще трябва да предприема мерки.

Azalea, при нас е абсолютно същата картинка. Едва ли причината е само в пътуването ви до Истамбул (много хубави снимки, между другото, това ми е един от любимите градове). Денем, ако не е преуморена, Диана бяга и не иска да си ляга. Нощем се плаши от сенките по тавана и настоява да спи на спалнята. Ако е по-неспокойна е едно безкрайно мрънкане и пренасяне. Тук си имам една забавна книга и четох, че на тази възраст се страхуват и от самото заспиване, да не би да изпуснат нещо интересно.

Ескарина, приятен морски уикенд ви желая! Тук при нас вече започнаха да се връщат семейства с тен. Блазе ви! Направи снимки, ако можеш, да се порадваме на моренцето.

Утре ще завъртя баница ако обаче и това не ще......обявявам стачка и ще чертая път към бабин дом Joy
Ах, хитруша!

Абе, не мога да променя снимката в профила и туй-то!

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 13:20 от Тонито

# 48
  • Пловдив
Здравейте  Grinning
Мерси за отговорите за млякото. Това, което ме притеснява е че колкото повече порасват децата стават по-хитри и ще е по-трудно да я откажа от шишето с мляко, а и напоследък това което и приготвям не и стига и си иска още. Иначе пък все още са малки и имат голяма нужда от мляко, а ако и дам през деня това значи да ми откаже другата храна. Засега ще изчакам поне да стане на 2г.
Биби,Ескарина, приятно изкарване на морето  Sunglasses
Тонито, като дойдете в Пловдив звънкай и ще се разберем  Peace Ангажименти имам само на 16 и на 21-ви този месец.
Анелия, явно в тази възраст всички деца имат такива периоди. Аз се успокоявам с това, че Христина не е заслаблабнала. Уж не яде и много се движи, а не и личи да се е вталила.
Анет, успех с подготовката за кръщенето  Hug
 55

# 49
За млякото - Варти не обича мляко и не му го и тикам много. От както се отби (на 1.3мес), а и доста преди това, му въведох кисело мляко. сега вечер като ляга в шишето слагам разбито кисело мляко с плод (според сезона). Става много вкусно плодово кис. мляко. До скоро пиеше и на обед и следобед, но вече остана само вечер. Киселото мляко аз си го заквасвам, че си падам по домашно направените неща.

Тонито, мерси за снимките. Явно е някакъв кофти период и са супер чувствителни в тази възраст. А преди това беше приказка, спеше по два пъти на ден без гък да каже, направо рай...ама изгубен Sad

# 50
Да се включа набързо по въпроса с млякото.
Калина задължително си пие мляко преди лягане, Нестле Джуниър 1+, от шише с биберон. Не мисля, че е нещо лошо, или вредно, щом има нужда детето, да си го пие.

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 16:36 от Mirama

# 51
ПРИВЕТ!!! И аз да кажа за млякото.АМ давам Нестле джуниър 1+.от шише с биберон,давам и плодово кисело мляко,вечер след ядене/през деня кисело мляко не иска и на снимка да види /.
Защо да се отучват от млякото -като си го иска да си го пие,има време и шишето с биберона ще се махне,не мисля че е времето сега да го отказвам ,аз също обичам мляко ама не пия от шише с биберон Joy,така че има време.

Момичета имам ПРОБЛЕМ!!! Гушката на малкия се е подсякла,точно на гънката,мисля че от топлото време,но не знам с какво да го мажа.Някой  ако има представа моля да предложи нещо.

# 52
Момичета имам ПРОБЛЕМ!!! Гушката на малкия се е подсякла,точно на гънката,мисля че от топлото време,но не знам с какво да го мажа.Някой  ако има представа моля да предложи нещо.

Аз всички подсечени работи (вкл. по останалото домочадие) мажа с кремчето за дупе. Винаги ми върши работа. За гушката на малката ми е помагало също.

# 53
anelia 10, става наистина и с крем за дупе. Препоръчвам ти Sudocrem, страхотен е! Преди си го вземах от Англия, където го произвеждат, вече го внасят и в Бг. Има го в хубавите, заредени аптеки и никак не е скъп. Той става и при обривчета и ухапвания от насекоми, че пишеше май и при изгаряне.

# 54
  • София
Момичета свеки ми взима душата - цялата къща подреждами и чистим докато Кари спи, а като се събуди или сме на плажа или в Морската. Направо се моля да ми пишат на работа - та да си почина.
Вчера ви четох, но късно вечерта, сега се връщам да гледам снимки.  Hug Hug
Ето един бърз поздрав от мен

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=388153

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 55
а като се събуди ........ сме ..... в Морската.

Браво бе  Crossing Arms И после кой не се обаждал  Naughty Сърдя се вече  Rolling Eyes

Да си нацелуваш поздрава  Mr. Green Много ви се кефя за морето. Ние с мъжо не сме любители, а в същото време ми се иска да го пробваме.  Crazy

# 56
  • Пловдив
Меги, много джиджана госпожицата  Heart Eyes
Мерси и на останалите за отговорите  Hug

# 57
  • София
а като се събуди ........ сме ..... в Морската.

Браво бе  Crossing Arms И после кой не се обаждал  Naughty Сърдя се вече  Rolling Eyes

ООООО ще ти се обадя, ще се видим и после като чумава ще бягаш - свеки е с нас  Crazy търчи постоянно по детето, не му дава да си играе само, абе една .......

# 58
  • София
Ескарина, Честит рожден ден!!!!!!!!!!!! Много усмивки през тази година, от здраве и любов да не можеш да са оттървеш.

# 59
ИЛОНИТКА, ЕСКАРИНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА НИКОГА НИЩО НЕ ВИ ЛИПСВА!

Общи условия

Активация на акаунт