Въпрос за бебе в количка

• 5 145
  • 159
  •   1
Отговори
# 60
Без значение дали е квартален магазин, дали имам пряка видимост, дали е за малко и докато спи мен лично ме е страх да оставя детето си пред магазина. В съзнанието ми изникват десетки ужасяващи възможности.
Живея в град хаус, не ползвам услуги на баби и тем подобни, съпруга ми е доста зает да има възможност да виза толкова често в ролята на бавачка.ь
Така че малка госпожица като гербова марка е винаги с мен, било с количката в магазина, било тя самата с мен, като беше по малка в кенгуру или кошчето от колата в пазарската количка, по-късно бебка в пазарската количка. Не мога да влезна в кварталния магазин с количката, ами не влизам, сега има толкова много голями магазини, където може човек да си вземе всичко необходимо на кум и то в общи линии на по приемливи цени.
А иначе в чужбина съм виждала, не един път бебета оставени да спят в количките си пред магазина, е да то те си и оставят децата в кола със затворени прозорци, изключена вентилация при външна температура 35 градуса по Целзий. Но хора разни, всеки преценява за себе си.

# 61
Никога не съм си позволявала да оставя количката с бебето си вътре пред магазин,и никога няма и да си позволя!  Naughty Не ме интересува дали продавачките се сърдят или ме гледат накриво,влизам си с количката ако ще и магазина да е 2 квадрата.  Peace

# 62
Не. Оставяла съм Симона спяща в количката само веднъж и мръднах буквално на 5 метра да взема кухнята. Сърцето ми биеше до пръсване от притеснение и повече не го повторих. Crazy Винаги я вземам с мен в магазините. Peace

# 63
Не искам да се заяждам, но като ходите до тоалетна децата си с вас ли ги водите????Аз пак ще си кажа,4е когато влизам в магазина,пазарувам за по малко от 5 минутки.Магазина е до нас и се познаваме.Малък е и немога да влезна с коли4ката вътре.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 21:42 от @lex

# 64
  • BG
Да,случвало ми се е да я оставя,но за секунди и в завиисмост точно каква е ситуацията.

# 65
  • след Околовръстното
Нито първото, нито второто. Катеря количката по стълби, блъскам се в магазините и хич не ми пука. Най-големият ми кошмар е да изляза от магазина и да видя празна количка.

# 66
  • София
@lex - какво общо има тоалетната в къщата ти с оставянето на детето ти само на улицата???

# 67
  • София
Не искам да се заяждам, но като ходите до тоалетна децата си с вас ли ги водите????...
Аз също не искам да се заяждам, но двете ситуации въобще не могат да се сравняват, ама въобще.

...Аз пак ще си кажа,4е когато влизам в магазина,пазарувам за по малко от 5 минутки....
5 минути са достатъчни за да стане (да не дава Господ) някоя беля. Няма да навлизам в ужасяващи подробности, а може би трябва Thinking?!
....Малук е и немога да влезна с коли4ката вътре.
Shocked
Ползвай кенгуру. Не си оставяй детето само пред магазина, за да не плачеш после (не ти го пожелавам).

# 68
Оставяла съм пред квартални магазинчета - щандът, където съм се наредила, е на крачка от вратата.

# 69
Не искам да се заяждам, но като ходите до тоалетна децата си с вас ли ги водите????...
Аз също не искам да се заяждам, но двете ситуации въобще не могат да се сравняват, ама въобще.

...Аз пак ще си кажа,4е когато влизам в магазина,пазарувам за по малко от 5 минутки....
5 минути са достатъчни за да стане (да не дава Господ) някоя беля. Няма да навлизам в ужасяващи подробности, а може би трябва Thinking?!
....Малук е и немога да влезна с коли4ката вътре.
Shocked
Ползвай кенгуру. Не си оставяй детето само пред магазина, за да не плачеш после (не ти го пожелавам).

Това за тоалетната го написах по повод и другата подобна тема,щото излиза 4е трябва да сме плътно до децата си.Естествено 4е пред голям магазин никога няма да я оставя.Става въпрос за малко магазин4е по4ти до къщата ни.

# 70
  • София
Не! Откакто се опитаха да отмъкнат бебе от количката в парк, който посещавахме - не съм си и помисляла! Лесно-трудно - натиквах и количката.

# 71
  • София
Е - и? какво като е малко магазинче....нали не гледаш нон стоп в количката.....или дали ще можеш да реагираш, ако някой ти дигне детето от количката и офейка.....преди година май беше имаше случаи да дърпат бебетата от ръцете на родителите им....как ще си го оставя само пред магазина.....това е още по-зле от колкото както в съседната тема...да си оставиш детето за 5 мин само в къщи....

# 72
  • София
@lex, защо не потърсиш по - голям магазин, в който количката да влиза свободно? Сигурно ще се наложи да се поразходиш, но съгласи се, че сигурността на детето ти е над всичко.

# 73
  • Варна
никога не съм и никога не бих

# 74
Аз само веднъж го оставих пред нас (къща с вътрешен двор) и изтичах до втория етаж да му взема водата, обаче тичах като обезумяла и май няма да го правя повече

Общи условия

Активация на акаунт