Въпрос за бебе в количка

• 5 142
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
Оставяла съм го, но винаги има на кого. Ако съм сама си вземам и количката. Нали все пак сме комплект  Peace

# 76
Да , но винаги е имало кой да го наглежда.

# 77
  • гр.Стара Загора
НЕ!Винаги е с мен,притеснява ме факта да остане сама отвън

# 78
Никога не съм го оставяла. В нито един от магазините в квартала, в който живея, не може да се влезе с количка. Синът ми кенгуру не понасяше, аз въобще не съм силна физически и ми е невъзможно с една ръка да държа примерно 7-8 месечно бебе, а с другата да пазарувам, затова си ходех по половин час с количката до съседния квартал, където има Била и мога да вляза спокойно с детето. Вече ходи за ръка и не е проблем да влиза с мен навсякъде.

# 79
Оставяла съм го само ако има още някой с мен(примерно 2 или 3 майки се разхождаме, едната влиза да пазарува, другите 2 стоят при децата). Сам никога не съм го оставяла.

# 80
Не бих го оставила за нищо на света.Има такива ,които ги крадат и после продават.Така ми каза свекито Wink

# 81
Не съм си оставяла детето само в количката пред магазина. Не бих го и направила  Naughty
И да дори и в тоалетната го вземам с мен (като сме някъде на заведение и няма кой да го гледа)  Laughing

# 82
Много зависи къде живееш и в какви магазини влизаш. Аз живея на място, където почти всички магазини са неизбродими халета, в които само за да вземеш един хляб и да платиш си губиш 10 минути, просто за да стигнеш до мястото, където е хляба и после до касата. Така че е абсурдно да оставя бебето пред магазина. Един-единствен път я оставих за една минута в колата заспала. Не исках да я будя, а трябваше да взема нещо дребно от една аптека.

# 83
Цитат
Аз само веднъж го оставих пред нас (къща с вътрешен двор) и изтичах до втория етаж да му взема водата, обаче тичах като обезумяла и май няма да го правя повече
И на мен ми се е случвало да забравя нещо и да се върна (живеем в къща ) от входа до етажа.

# 84
Каката съм я оставяла,но веднъж баща ми минал и я  дръпнал настрани,аз се стреснах много .От тогава си взех поука и оставям само ако имам видимост и съвсем за бързо,но много рядко.Вече директно влизам с количката.

# 85
Или влизам с количката в магазина или с Алекс на ръце. Вече е голям и сяда сам в количката за пазаруване и ми е по - лесно.

# 86
а като не влиза пустата количка вътре?Бебето спи....единствен шанс да вляза на оглед на спокойствие....нека ме бият сега!

# 87
а като не влиза пустата количка вътре?Бебето спи....единствен шанс да вляза на оглед на спокойствие....нека ме бият сега!
  Спокойно,2 сме.И моята количка не влиза вътре.А някак не ми се вързват 2 кенгура,с две маймунки вътре и торба с продукти  Crazy

# 88
  • в очите на дъщеря ми
"Да"  с известни уговорки, кварталния магазин, да няма опашка, да не пазарувам много неща и  да я виждам през цялото време. Не смятам , че излишната параноя е от полза за някого,знам го защото аз съм параноична на  тема "здраве". Sad

# 89
  • София
Никога не бих си оставила детето отвън.НЕ пазарувам от магазини,в които не мога да вляза с количката.Хич не ми дреме как ме гледа продавачката.Като не и харесва да си смени работата,аз и без това повече не бих пазарувала от такова място,в което ми правят фасони.Магазини бол.Те продавачките в тази криза по-добре да гледат да са по-любезни.

Общи условия

Активация на акаунт