Въпрос за бебе в количка

• 5 149
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
Да,ако магазина е достатъчно малък,за да съм на близко до него.
Няма да вляза и да го оставя без да го виждам навън.
(вече сме без количка и нямаме този проблем)

# 91
Не бих оставила детето навън само в количката, докато аз разглеждам или пазарувам в някой магазин.
Пазара може да почака.

# 92
Не съм оставяла бебето пред магазина NaughtyАко количката не може да влезе,взимам бебето на ръце и оставям само количката навън Crossing Arms

# 93
Оставяла съм го, когато има близък или познат човек, който го наглежда, или количката е на една ръка разстояние от мен, т.е. ако магазинчето е малко и количката е буквално до мене. В повечето случаи го взимах на ръце с мен, че още ми е пред очите онзи клип на песента "Runway train".

# 94
@lex, защо не потърсиш по - голям магазин, в който количката да влиза свободно? Сигурно ще се наложи да се поразходиш, но съгласи се, че сигурността на детето ти е над всичко.
Защото живея в село и тук магазин4етата са малки и е не възможно да влезне коли4ка вътре.А и докато спи не мога да я сабудя и тя да се дере от рев само за да купя един хляб.

# 95
Пред малките квартални магазинчета ( гаражчета ) да, но във всички останали влизам с количката.

# 96
Не,не бих Peace

# 97
  • Бургас
Оставяла съм.То едно пазарене е....почти не я изтървам от поглед през стъклата,но за нещо набързо съм го правила.

# 98
Оставяла съм я,като количката е точно до вратата,а аз съм на вратата, с единия крак в магазина,а с другия навън,това става само в кварталното магазинче.Иначе винаги е с мен в магазините.Страх ме е да я оставям.

# 99
Никога не бих си оставила детето отвън.НЕ пазарувам от магазини,в които не мога да вляза с количката.Хич не ми дреме как ме гледа продавачката.Като не и харесва да си смени работата,аз и без това повече не бих пазарувала от такова място,в което ми правят фасони.Магазини бол.Те продавачките в тази криза по-добре да гледат да са по-любезни.
  Ами да ти кажа дреме им на продавачките дали ще влезеш или не.Те си получават заплатата. Хайде да бъдем по-толерантни към професиите на хората.Не всички са имали възможността да работят зад бюро.Пък и не ми се е случвало продавачка да се цупи,по скоро на мен не ми е комфортно да се бутам с количка между щандовете,особено с автобус като моя.

# 100
  • София
Не мога и да си помисля да я оставя. Peace

# 101
Когато извършвам планов шопинг в някой хипермаркет тръгвам винаги с кенгуру, а и малкия винаги заспива повреме на обиколките  Grinning Но ми се е случвало да го оставя пред банката докато си внасям пустите вноски по кредита  #2gunfire - просто няма кой да го направи вместо мен. Но тогава пък винаги някой от охраната излиза да му погука  Simple Smile

# 102
Бих я оставила само ако мога да я виждам от вътре,иначе не. Naughty

# 103
Не, затова винаги пазарувах в големите вериги, където количката като мпс не е проблем.

# 104
Не,вземам я със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт