Въпрос за бебе в количка

• 5 143
  • 159
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Ами да ти кажа дреме им на продавачките дали ще влезеш или не.Те си получават заплатата. Хайде да бъдем по-толерантни към професиите на хората.Не всички са имали възможността да работят зад бюро.Пък и не ми се е случвало продавачка да се цупи,по скоро на мен не ми е комфортно да се бутам с количка между щандовете,особено с автобус като моя.
Дреме им!Сега по-често пазарувам в квартала,вече 2-3год и забелязвам,че по-сърдите и нелюбезни си заминават,защото ако аз няма да вляза повторно в магазина,други клиенти направо се оплакват.
Ще ти дам пример,малко извън темата.Магазин на GEOX на Витошка и Графа.На Витошка имаше намаление и фраш,но магазинерката извади и стелката на обувките и въпреки бутаницата,мери нк чифта и модела на мрънкащата ми щерка.Ситуация на Графа-говорят си 2-3 продавачки,одумваха нк други,едната си слагаше спирала на огледалото,другите впоследствие започнаха да шушукат и да се хилят-въобще махленска среща.Уважавам всякакъв труд,но нк просто не заслужават и то не защото са продавачки.

# 106
Влизала съм само ако детето е на не повече от две крачки от мен.В смисъл че е до вратата на аптеката количката,аз само прекрачвам прага и казвам какво желая.Гишетата са до вратата.В други недостъпни магазини си нося дребния с мен,а количката чака отвън Smile.
Peace

# 107
Случва се да го оставя пред вратата на кварталното магазинче,но е на 3 крачки от мен и с пряка видимост.

# 108
Винаги съм оставяла количката пред магазините. Става въпрос разбира се за малките такива. При нас няма магазин, в който бих могла да вляза с количка. И не виждам причина да преча на хората. За две години не се е случило нищо докато дъщеря ми е била в количката пред магазина.

# 109
Не съм оставяла бебето си извън магазин. Ако не мога да вляза в магазина  с количката изобщо не влизам. Направи ми впечатление, че доста магазини изобщо не предвиждат клиенти с детски колички. Да не говорим, че и по улиците е почти невъзможно да се минава с количка, но това е друга тема.

# 110
Не съм оставяла бебето с количката пред магазина.

# 111
Не,никога не съм ги оставяла пред вратата на магазина.По този повод се сетих за една майка която освен количката водеше и една овчарка с нея-количката се оставяще пред магазина ,а кучето лягаше до нея.Ако обаче някой се приближеше малко повече до количката започваше да ръмжи.

# 112
Случва ми се да го оставя отвън,но имам видимост и съм наблизо

# 113
Да, ако магазинчето е малко и не може да се влезе с количка, а и щандът е на две крачки от вратата. Wink В повечето случаи издебвам и докато спи, че иначе започва да ме търси. Laughing

# 114
  • Някъде там
страх ме е

# 115
Не бих и не съм оставяла детето си отвън в количката.

# 116
аз първо питам в магазина и ако има проблем да вляза с количката просто не влизам в магазина.
никога не оставям количката пред магазина

# 117
Не, никога.  Naughty
Количката съм я остявяла, като не мога да я вкарам, но детето си е с мен винаги.

# 118
Влизам, ако мога само да го наблюдавам.  Но повечето квартални магазини са малки и той е доста блзо да менАко не -с мен и количката отвън. В по големите магазини направо с количката .

# 119
  • В царството на мечтите
Миналия ден бяхме със сестрами и племеницата в един магазин намира се в махалата. Сестра ми пазаруваше зад нас влиза една жена и аз реших да не прява калабълък вътре излизам и от ван една количка с дете около 1 година което се каса да реве и влизам в магазина и казвам детето в количката плаче. Жената на което е детето стой и се преви че не ме чува. Така и не излезна да види какво става с детето защо плаче. Стана ми много странно

Общи условия

Активация на акаунт