Въпрос за бебе в количка

• 5 146
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
Не я оставям,защото ме е страх.Ако се наложи да влизам някъде,ако може влизам с количката,ако не може влизам с детето на ръце или пък се провиквам от вратата какво искам да си купя и любезни продавачки ми го носят hahaha.Ако пък не успея,поръчвам на мъжа ми да го вземе като се прибира. Peace

# 121
Оф, не съм . В големите магазини влизам с нея , в малките с детето.
В този магазин пред блока съм я оставяла да спи отвън докато прекрача вътре да си взема хляб или мляко или каквото съм забравила там.
Честно казано до сега не съм видяла бебе в количка само само пред Метро ,била , фантастико или кауфланд , така че явно луди и безотговорни до такава степен майки не познавам  Mr. Green

# 122
  • В царството на мечтите
е ако чак до там я докараме  #2gunfire

# 123
  • Бургас
не-като таск съм с нашата коли4ка ,4е и прахосмука4ка в нея имам Mr. Green  Ани обира вси4ко навсякъде,ама хи4 не ми дреме де..нали затова е дете...онзи ден по повод темата- влизам в сарата и на излизане бяхме с два 4ифта покупки- в кошницата и тези около ана в коли4ката- беше си напазарило детето-кексове,вафли,дъвки 4ак... hahaha

# 124
Не, сина ми докато беше бебе , не съм го оставяла с количката пред магазина. Naughty В случай , че има проблем с влизането взимам си детето под мишка и с него в магазина. Докато е бил много малко бебе съм влизала все в по-големи магазини , където няма проблем да се мотам с количката. Peace

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 09:24 от Fortune

# 125
Дори и да има някой с мен никога не го оставям.Влизам си с количката,пък ако гледат накриво да си гледат.Тяхна работа.Едва ли продавачките биха постъпили по друг начин ако са мястото на нас майките.

# 126
  • Разград
Оставяла съм детето. Но до определени магазини. Които са точно до тротоара.

# 127
  • София
Не я оставям сама в количката, страх ме е. Влизам с количката в магазина или вземам малката на ръце.

# 128
Не я оставям сама в количката, страх ме е. Влизам с количката в магазина или вземам малката на ръце.

И аз така.Макар че се случвало, та затова се страхувам -закачат я разни хора,а и  тя се закача.

# 129
  • BG
Гласувах с "да" въпреки, че реално ми се е случвало само няколко пъти. Обикновенно ако не мога да влезна в магазина, продължавам до следващия. Въпреки това ми се е налагало да оставям за малко детето, като междувременно не съм го изпускала от очи.  Peace

# 130
Никога, страх ме е.

# 131
Никога не бих си оставила детето само пред магазина/и не само там/. Минават кучета, има оси, мухи, разни несъобразителни хора, които винаги искат да я пипнат по ръцете или лицето... А да не говорим, че и какви ли не странни типове се разхождат по улиците на свобода.... Ако не мога да вляза в определен магазин с количката ми се е случвало и до съседния квартал да ида да си напазаря, само защото там магазина е по-широк. И количката не бих си оставила празна пред магазина - докато се обърна и може да хване пътя в ръцете на някое цигане.

# 132
  • Пловдив
Да,оставям го.Всеки ден откакто се е родил.Е,като съм сама де.И иначе кво правим,да се намърдам вътре ли?Ами кварталния ми магазин/като изключа Билла/,е супер тесен.няма как да стане.Другия вариант е да не пазарувам....с детето... Rolling Eyes

# 133
Гласувах с НЕ  Peace
Просто ходя и пазарувам от магазини където знам,че може да вляза с количка.

# 134
Абе честно казано и мен си мее страх, но има магазинчета с климатик на 6 или неможе да се качи количката , а с нея няма как да пазарувам.
Оставяла съм я , но с мен има някого иначе не.

Общи условия

Активация на акаунт