Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 138
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Здравейте на всички!
Радвам се,че има само хубави новини.
Виви,ЧЕСТИТИ ВИ СИН ГЕОРГИ!НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ,КРАСИВ И МНОГО СИЛЕН МЪЖ!ПОЗДРАВИ НА ЩАСТЛИВИЯ ТАТКО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!Много се радвам,наистина.
Тук при нас на морето е добре.Ако някой идва насам,нека да звънне един телефон да се видим.
Олимпия,честото ви ходещи крачета!
При на сняма нищо ново.Мария е много любвеобвилна,гушка се и целува, а понякога и в стремежа си да погали някого,става и груба,но аз все внимавам да не удря децата,че и това се случва и започват да бягат от нея.
Вече само си ходи навсдякъде,почти не пълзи.Много я е страх от морето и от горещия пясък,пищи и плаче ужасно много.Не знам как ще се оправяме по-нататък.
Диди,радвам се,че се чувсташ добре.
Лека вечер на всички!

# 16
  • София
Виви, разкошен е младежът!!! Просълзих се, докато разглеждах снимките. Изглеждате толкова щастливи! Пожелавам ви винаги да бъде така и всички да сте много здрави и усмихнати Heart Eyes Hug

# 17
  • София
Wiwi малчо е много сладък. Много се радвам че всичко е минало успешно.  newsm30 newsm32

# 18
  • BG
Привет,
Диди  bouquetЩе чакаме с нетърпение някоя твоя снимчица и на Вики естествено.
Виви добре дошла.Много се радвам,че всичко е минало бързо,а ти-много добре изглеждаш,а Жори е много сладък.
Ние също се изгласувахме днес с Дара.Голяма чекла е станала-не се спира.
Хрумна ми и една идея за заглавие-Дойде време за моренце,МАРТечето да си пекне малкото дупенце
Като гледам хубави новинки се мятат из темата-Честито на новите мами
Лека вечер от мен сега Hug

# 19
  • София, Борово
Виви, какъв прекрасен син си родила!!!
Добре сте си дошли, чакахме ви с нетърпение Hug
Да ви е жив и здрав Георги и да има силен и борбен дух!
Виви, а ти изглеждаш прекрасно Hug
Евка как се чувства, разбира ли какво се случва? Целувки от нас Heart Eyes Hug

Шоколадово бонбонче, целувки за вас Hug

# 20
Ей Виви,много сте хубави Hug,късмета ищастието да са винаги с вас!
  Честито на Весето и Рали спокойна бременност да имате!
как се увеличава мартенския отбор,само хубави новини

# 21
Виви, още веднъж честито и тук. Нека Георги да ви е жив и здрав и много да ви радва. От снимките ви лъха много щастие Hug
А ти въобще не изглеждаш като току що родила. Браво за свежия вид.
Лека вечер и спокойна нощ на всички.

# 22
привет....
Виви с риск да повторя другите..ще кажа че снимките са страхотни...малкия мъж е чудесен а ти изглеждаш прекрасно... Hug Hug

# 23
Виви, да е жив и здрав малкия Георги, да расте умен и щастлив и да ви носи огромна радост!

Диди, чакам с нетърпение снимки, но не само на бременния корем, а и на Вики и от почивката също. Не съм виждала снимки на Виктор от мнооооооого време. Наведи глава и се засрами.

Поздравления за Весето Динкова и Рали! Лека и щастлива бременност ви желая и прекрасно бебче накрая!

# 24

Хайде добро утро и тук.
Надявам се темичката ни да се посъживи, че доста я занемарихме напоследък.
Лек ден на всички.

# 25
добър ден....!
  Пипи благодарско за кафето и закуската..  bouquet

http://picasaweb.google.com/Ogi.Stoqn/Ogi#5344866113391458450 -ето да видите една ужулена брадичка hahaha

# 26
Е браво, от сутринта никой, ама аз мога да пийна и едно следобедно кафенце, че малката тъкмо заспа. Grinning
Ради, отиват им ожулванията на малчоганите, те нямат спирка тези деца. Тя и Кристина от както е по къси гащи не и остана неодраскано местенце по крачетата. Уж хубаво ходи, но като се засили и е на земята. Поне не реве, става и продължава.
Шоколадово бонбонче, и аз имам такива опасения и ми се струва че няма да стоим много на плажа тази година пък да видим. Тя малката се стряска от всичко, даже и фурната да включа, а при вида на това огромно и бучащо море, не ми се мисли...

# 27
Привет мамчета HugЕЕЕЕЕЕЕ аз си мислех,че ще ви изненадам,а пък аз съм била разконспирирана Rolling EyesБлагодаря ви на всички за пожеланията.Дано всичко да е наред и Януари месец да Ви се похваля.Страшно няма,чакам ви в отбора "бебе 2010 г".
Целувки на всички Hug

# 28
Здравейте, милички  Hug
Честито на новите бременлинки, много се радвам на смелостта ви!
Целувки за всички, най-много за Георги на Виви, страхотно мъжленце е, прекрасно оформен и красив!

# 29
Привет и от мен
нали реших да се взема в ръце,та да попиша малко Embarassed
мойта хулиганка не се плаши от морето,та сега пак ще скокнем за няколко дни.Не се плаши,но сама не ходи да влиза,като цяло доволна съм си,не е най-големия бяс.
ето няколко снимки и от нас,че скоро тук не съм пускала
http://monikadel.multiply.com/photos/album/13/13
  лека вечер smile3524

Общи условия

Активация на акаунт