Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 138
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Ех, че хубави новини!

Wiwi, честито бебче! Hug Да ви е живо и здраво, да расте умно и щастливо и много да ви радва! Радвам се, че раждането е минало бързо и безпроблемно! Ама голям мъж Жорето, и много оформен наистина!

Рали, Веси, честита ви бременност! Браво за куража! Желая ви здрави сладки бебчета догодина!

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 13:19 от angelfish

# 31
Здравейте момичета!
Аз съм в предстартова треска около предстоящето ни пътуване в чужбина. Накупих толкова много дрехи и обувки на Дея, че вече няма къде да ги прибера. Simple Smile Сега ми остава да й купя и слънчеви очила Mr. Green, но само ако преди това успеят да се задържат поне минута на нослето й. Подозирам, че няма да ги търпи, но ще видим.

Хубавата емоция около подготовката за пътуването я съчетавам с тичане по болници. Приеха ме за кой ли път в МА и всяка сутрин тичам за изследвания, визитация, прегледи и т.н.  Такива хубави планове правехме да забременявам юни или юли, но след като 2 месеца вече пия антибиотици, ще ми трябват поне 5-6 месеца да си изчистя организма преди да помисля за второ дете. Тогава пък ще има пречки от друг характер, които пак ще ми спъват плановете, така че скоро няма да се ощастливя с второ дете. Този факт страшно много ме тормози.

Дея категорично отказва да яде храната от кухнята и аз спрях да я взимам. През деня рядко се навива да хапне нещо и за мой ужас е почти изцяло на АМ, два пъти на ден. Иначе ходи много, стъпва на цялото стъпало и почна да се опитва и да тича. Гони по цял ден една топка, това се очертава да е любимата й играчка за момента. Най-сетне наред с нейните си измислени думички, започна да казва и по някоя разбираема. На ясла не я приеха и почвам да се оглеждам за частна градина.
Гале, ти споменаваше, че се чудиш м/у ЧДГ във втори и в девети микрорайон. Ако не са я приели Ванеска, може и да си правят компания с Дея.

# 32
Здравейте, момичета!
 Виви, малкият юнак е много сладък. Да го нацелуваш от нас, както и кака Евинка. Как се справяте вкъщи? Изглежда ми много страшно.

Честито на новите ни бременилки – Рали и Весето! Възхищавам ви се на смелостта, момичета! Леко и безпроблемно бременеене. И да не ни забравите.

Ради, горкото детенце. Как само се е ужулило.
Веси, много е сладка малката палавница. Личи си, че сте си изкарали много хубаво.

Ние днес ще ходим на хирург да видим какво ще правим с пишлето на Марти. Много ми е притеснено с тези пълни упойки. Стискайте палци всичко да мине безпроблемно. Praynig

# 33
Пепе стискам ги и на краката даже..
 Peace Praynig

# 34
добро утро!
.....
айде на кафето....
 приятен ден на всички!  bouquet

# 35
Здравейте Hug

И преди не пишех често,но от както ходя на работа май и не чета редовно,та чак сега научавам,че има още бьдещи мами.Честито на Рали и на Весето.Желая ви лека бременност сьс здрави бебенца на финала.Вьзхищавам се на куража ви HugМоже би защото аз харесвам голяма разлика,година и нещо две ми се вижда много малко и трудно,направо все едно две бебета да гледаш CrazyАз сьс един звяр едвам се оправям.

Да се похваля,днес най после направихме прощьпулника.Денис ще става моряк Crossing Armsвзе компаса,баща му го беше нарочил за това.Сигурно защото не исках да го слагаме,той затова него взе.Второто нещо което взе беше паричка.Е,да ми е здрав,а каквото е писано такьв да става,ще го преживея Heart Eyes

Сега вече ще започваме да организираме крьщенето.Решихме да е на 2 август.На тази дата преди 2 години разбрах,че сьм бременна,затова именно тогава реших.Баща му разбра на следващият ден,за щото на 3-ти е рожденник,та едвам устисках един ден да му подаря подарька(теста с две чертички).

И да се оплача,Денис мрази плажа.Е по гадно нещо от пяська няма CrazyАко се допре до прьстите му и започва едно мрьнкане и подаване на рьката да я изчистя,а да го оставя да ходи по пяська такьв вариант няма,един рев настава.И от водата го е страх.Та живеем на 3км. от морето,но това лято пак ще го пропуснем.

И последно Embarassedвчера бяхме на консултация,резултата 12.260 и 82см.

Аз не пиша,не пиша,а днес какво ми стана EmbarassedИзвинявам се за дьлгия пост.

Хубав ден на всички Hug

# 36
 днес ви предлагам това...за спорен ден
    лек ден  bouquet

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 10:08 от radi^

# 37
леле навсякъде всичко е опустяло,сигурно от хубавото време
   и аз днес ще оправям багаж за море  grinning039,обичам...
незнам как ще я караме с едни зъби  където я мъчат,но на нея смяните винаги и действат добре
 Хубав ден на  всички Two Hearts

# 38
Здравейте!
На мен ми е едно криво. Вчера беше ужасен ден. Забелихме пишлето. Уж всичко беше наред, доктора каза, че не се налага оперативна намеса, а вчера баща му като се опита да го забели и то милото пищи...ужас. И накрая не можа да се върне кожичката,  а цялото пишле посиня. Отидохме супер скоростно в Спешна хирургия и там слава Богу го оправиха. мамчета, внимавайте много с тези малки аттрибути. Не искам да ви описвам какъв ужас преживях.

А малко преди това разбрах, че пра-баба ми е починала. Беше възрастна, обаче тази жена ме е отгледала и бях много привързана към нея. Беше един прекрасен човек. Flowers Rose Flowers RoseА колко много обичаше Марти...

Съжалявам, че ви се наоплаквах, обаче ми е много криво след погребението.

Лека вечер.

# 39
честит рожден ден Cosmopolitan-всичко най хубаво   в живота да е твое.....

Пепе - Hug Hug Hug имала си един ужасен ден  ,моите съболезнования за бабчето ти...а това е за теб

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:34 от radi^

# 40
пепе, много съжалявам за загубата ти. Искрени съболезнования!
Надявам се, че Марти е по-добре. Силно ви прегръщам и много целувки.

# 41
                                                                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОСМО!  Hug

# 42
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОСМО /политън  Wink/ !

... и скоро братче / сестричка на Нати  Mr. Green

# 43
  • София, Борово
Космо, Честит Рожден Ден! С пожелания за много здраве, много късмет, много любов и прекрасен и щастлив живот!

# 44
  • София, Борово
Pepe, моите съболезнования....
Надявам се с  Марти всичко да е ОК! Тук във форума пише Д-р. Оги, които работи в Пирогов и  до колкото знам е един от най-добрите хирурзи уролози, защо не му пишеш?

Общи условия

Активация на акаунт