Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 140
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Днес моята Поли е именица. Черпя ви с традиционното печено пиле.

Честито на всички други именници.

# 166
Привет Hug
Честит имен ден на всички с имена Петър, Павел, Полина, Павлина, Петя, Камен! Да ви е живо и здраво името!

Сияна става все по-голяма бандитка. Прави бели, постоянно шета, чисти и "подрежда" вкъщи. Много и липсват деца. От 1 септември е на ясла, но само следобедите понеже няма места за цял ден Sad. Има 12 зъба, предстоят кучешките и незнам какво ще е! Нямаме никаква промяна в кърменето-продължава да сучи вечер, 2-3 пъти през нощта и сутрин, а уикенда и през деня когато и скимне. Някоя от кърмещите мами успя ли да спре нощните кърмения?

На тези, на които им предстои почивка им желая много хубави емоции! Марги, прекрасно райско местенце сте избрали! Имам голямо желание за Анталия, ма да видим коя година Mr. Green Ние направихме една 4-дневна екскурзия из френските замъци, малката се представи добре и издържа стоически, като се има предвид че минахме около 2000 км с колата. В замъците как дивя няма да ви разправям, как пипаше всичко дето не трябваше да се пипа и се провираше навсякъде където беше оградено! А как се е научила като не стане на нейната да ляга на пода и да се тръшка назад, леле ooooh! А какво кротко бебе беше!

На мен ми е много мъчно, татко ми е зле... Не искам да вярвам, че всичко това се случва, че животът му се обърна на 180°! А винаги е имал такъв хъс за живот, толкова динамичен, жизнен, с чувство за хумор... Силно се надявам че ще се пребори с коварната болест, моля се да оздравее! Извинявам се, че ви натоварвам, но ми е много тежко...

# 167
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И НА МАЛКАТА МИ АДАШКА ПОЛИ - НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСВО!
Сега да почерпя и аз за именния ден.

Марги прекрасни снимки.
angelfish, кураж и дано всичко се подреди с татко ти.

# 168
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
angelfish , представям си какво ти е Cry Дано татко ти оздравее и да си върне жизнеността и енергията, за да се радва още дъълго на вас и малката Сиянка!!! На въпроса ти, дали има някаква промяна при кърменето,ще кажа -при нас не. Всичко си е по старо му- вечер при заспиване и 2-3 пъти през нощта. И ние чакаме кучешките зъби, та и не се надявам скоро на отбиване.
Марги, голяма красота! А Дея каква е сладурана... Heart Eyes Радвам се, че така се е забавлявала! Трябва някой ден да се видим, щом вече сте си тук.  Hug
Сави, ама няма как да му се сърди човек на тоя сладур! Heart Eyes

# 169
Здравейте момичета. Не съм писала отдавна. Много, много ми е тъжно и тежко. Загубихме моят татко. Днес става един месец, откакто го няма, а аз все повече осъзнавам, че никога няма да го видя, липсва ми ужасно много. Загубих си опората в живота. Въпреки че създадох свое семейство, за мен татко и до сега беше най-голямата опора. А най ми е мъчно, че Али няма да познава дядо си. Той толкова я обичаше, очите му се пълнеха като я гледаше.... спирам, защото не искам да натоварвам никого, но просто като видях поста на angelfish..., мила, моля се баща ти да се оправи и още дълги години да се радвате взаимно.

Искам да честитя на новите ни бременни мами, радвам се за всички.
Поли, кураж! Вярвам, че всичко ще завърши щастливо.
Марги разгледах снимките, Дея е просто разкошна.

# 170
  • София
Ане,  Cry моите съболезнования! Нямам думи...

# 171
ането, моите съболезнования Hug Знам, че е трудно. Преживяла съм го. Истината е, че времето не лекува, но някак си се научаваш да живееш с болката. Бъди силна Hug

angelfish, стискам палци баща ти да се оправи Hug

Честито на всички именици. Името им да им носи здраве и късмет. Днес се опитаха да ме убедят, че и аз имам имен ден, тъй че да хвърля и аз една почерпка Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:15 от bubanka

# 172
Здравейте, момичета!
Да почерпя и аз за имения ми ден!

Да са живи и здрави и останалите именници.

# 173
Ането, моите съболезнования, миличка! Hug Много гадно ми стана. Бъди силна, трябва да бъдеш заради Али. Hug

angelfish, стискам палци баща ти  да оздравее.

# 174
  • София
Ането съболезнования, бъди силна заради Али  Hug

# 175
Ани, моите съболезнования! Ужасна загуба, просто нямам думи... Ако имаш нужда от нещо, ние сме на линия.
angelfish, дано баща ти оздравее бързо! Надявям се скоро да сте забравили тези неволи.
Ради, бързо възстановяване и да нямаш никакви болки. А след това премеждие ти пожелавам да си толкова здрава, че да не трябва да чуваш повече за лекари!

Продължавам да чета назад.

# 176
  • София
Честито на всички именници - да са живи и здрави!

Aне,ужасно съжалявам за баща ти. Cry Hug

angelfish,дано твоят татко се оправи! Praynig
И ние сме планирали един тур из Франция за 3-4 дни,ще ходим до Нормандия и по пътя ще спираме на много места - дано Жоржи издържи.

Ради,бързо въстановяване! Heart Eyes

Марги,страхони снимки - пълни с енергия и красота,много слънчеви  забавни!Прекрасни сте! Heart Eyes

Аз отдавна не съм пускала нимки и днес качих 100-тина ,за който не е гледал във фейсбука и му е интересно.
http://www.mart2008.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=13230258.
Те тук са само на Жоржи и не се добива представа от местата,които сме посетили.

# 177
Ани мойте съболезнования......... Flowers Rose Flowers Rose
angelfish,стискам палци всичко да завърши ОК.
Марги много готини снимки Peace
angels_zg  Жорко си го заплюваме Heart Eyes

# 178
честит имен ден на всички,които празнуват днес
Ането,много съжалявам миличка...много тежко и трудно
angelfish,дано всичко при вас се оправи и то бързо Praynig
Марги,много сте хубави и май добре сте си изкарали Wink
Сави,пожелавам ти да компенсираш с двойно по-голяма почивка от плануването
Дидка,целувки на Вики,ние почти винаги сме готови за срещи и на мен ми се отразяват много добреSimple Smile

# 179
Ането, съжалявам, че ти се е случила такава непосилна мъка, много ми се иска да те прегърна силно и да ти дам кураж, знам че само времето ще притъпи болката...Бъди силна Hug Hug
Ангелфиш, вярвай в добрия завършек, ще се молим за татко ти Praynig

Общи условия

Активация на акаунт