Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 140
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ането,моите съболезнования  Cry Hug
Angelfish дано баща ти се оправи и бързо забравите  неволите  Hug
Честит имен ден на всички,които празнуват днес!
Марги,Зори страхотни снимки  Sunglasses Много сте хубави всички и страхотни местенца сте снимали  Sunglasses
Ние ходихме по-миналия уикенд на Синеморец,ходихме и в Бургас и Созопол,изкарахме си супер,много ми харесва в Созопол,винаги ми е било много хубаво да ходим там и другото лято,а може и това да отидем там на почивка.
Натали беше болна два дни,някакъв вирус, висока Т и много упорита,цял ден не можахме да я свалим,милата никога не е била така,само спеше и плачеше,вечерта я свалихме и на следващия ден все едно нищо й нямаше.
Купих си лятна количка,поръчах си я от един Английски сайт и преди 3 дни ми я донесоха и още не съм й се нарадвала  Simple Smile
На Нати новите й думички,ако мога така да ги нарека са шшшшшт/тихо/ като си слага пръстчето на устата и тик-так за часовника.Показва всичко по тялото си като я питаме,ушите,косата,зъбките,езика,нослето,коремчето,дупето,ръцете,краката и циценцата  Mr. Green  Много обича да й чета книжки с животни,и като стана от стола,започва да тупка по него с ръка и да крещи да сядам пак да й чета,а сега най-й е интересно да ни обува чехлите,много е смешна защото естесвено са й много големи,но много е задобряла и върви с тях  Mr. Green
Постоянно ме гушка и целува без да й казвам,много е миличка и обичлива,по същия начин е и с баща си и така сладко казва татииии,че той направо се размазва от кеф.А като я питаме как се казва,отговаря Няня.

# 181
Привет мами!  Hug
Не съм писала доста време и доста неща съм пропуснала....имам мнооого за четене.
Честит Имен Ден на всички които имат празник днес! Да си носят със здраве името!
Честито братче на Евинка! Да е здраво, много щастливо и такова голямо сладурче като кака си!   bouquet
Видях, че си имаме още нови бъдещи мами. Много се радвам за всички  Hug
Ането, моите съболезнования за баща ти!  Hug
Ангелфиш, дано баща ти се оправи!  Hug
......за някакъв чат говорите, това къде е  newsm78
Моята Дарина е станала голяма калпазанка. Всеки ден измисля по някоя нова щуротия. Има си 12 зъба. От 2 дена си казва името - "дада" се казва  Grinning
Отивам да почета още малко. Лека нощ  Heart Eyes

# 182

Добро утро на всички.
Пожелавам ви слънчев и приятен ден.

П.П. Зори, дано сте имали спокойна нощ и Жори днес да е ОК.

# 183
Честит имен ден на патерици, на всички, които празнуваха вчера! Да сте живи и здрави, да имате много успехи и радости!

Савина, много съжалявам за неуспешната ви почивка. Дано да успеете да компенсирате с много по-дълга и по-приятна ваканция. А от приключението със солетата ми настръхна косата.
Гале, и аз чакам да видя Ванеска. Ние от миналата година се каним да отскочим до Сандански и все не се получава, така че завиждам благородно, че сте били там.

Поли, прочетох ужасната диагноза, която се ти поставили. Направо загубих ума и дума. Ще се моля всичко това да се окаже само хипотетично и да остане в страховете ти. Казвали са ми, че Св. Мина е светецът, които най-бързо откликва на молитви свързани с деца и бебета, така че ще се помоля за теб и мъничкото създание, което носиш. Ти си толкова слънчев, позитивен и добър човек, че не мога да повярвам, че може да ти се случи нещо тежко. Надявам се да откриеш правилният лекар, тук или в чужбина, който да успее да запази матката и да изроди успешно бебока. Ти си умна и упорита и съм сигурна, че не спираш да търсиш варианти, пожелавам ти да намериш най-добрия!

# 184
  • София
здравейте и от нас!

Ами горе- долу добре мина.Имаше Т ,като в 6.20 стана 39,1 и го водихме на лекар- уши,гърло,гърди,нос -  чисти.

Космо,я покажи количката,че и аз съм в една чуденка сега за лятна количка.
Жори и той показва всичко по тялото си,но най ми е смешен като показва нослето,защото бърка дълбоко с пръст. Laughing

# 185
http://www.mothercare.com/Mothercare-Pick-Mix-wrapper/dp/B00118S … =core#productInfo
Зори,моята е на точките,цветовете са страхотни,много е свежа  Simple Smile Натали по абсолютно същия начин показва нослето  Mr. Green

# 186
Ането, моите съболезнования! Огромна загуба си преживяла. незнам какво да кажа... Hug
angelfish, дано татко ти да оздравее бързо!
Ради, желая ти бързо възстановяване.
Поздравявам всички бременни момичета! Пожелавам  им безпроблемна и щастлива бременност!
Поли , ще се моля всичко с теб и бебето да бъде наред.Ти си силно моми4е и вярвам,4е ще се справиш.Пожелавам на Ванката една чаровна, като него  сестричка и здрава и щастлива мама, която да им се радва Hug
Марги и Зори - прекрасни снимки,както винаги!

Ние сме добре.На море сме. Дано Виктор  се държи като мъжкар и да не ни провали по4ивката:)
Със Савина правехме големи планове за морето , ама ето 4е сме си сами, от към бебешка компания.

Къде се губиш KikiNiki? Май не съм те "виждала" скоро? Не , 4е аз съм много редовна...но просто времето никак не ми достига.

Разтъжила съм се и за Недето и Раличка,с които щахме да ходим на концерта на depeche ,за Цвета и малката Аннабел, която така стоически се справя в английската детска градина, докато мама работи.За диана и адашчето, за Тин4ето...

Целувки на всички мами и мъници!

# 187
  • София, Борово
Привет на всички
Виза Hug КикиНики е на море до колкото си спомням

Ането, дълбоко съжалявам за загубата ти...  Flowers Rose Flowers Roseкаквото и да напиша ще изглежда някак слабо... само ти си знаеш какво ти е, но кураж.. имаш и моята подкрепа Hug

# 188
 Привет!
 Тук сме си вече, от 2 дена, ама само до чата стигам. Много хубаво си изкарахме на моерто, ама мноооого бързо мина. Ще трябва да помисилим пак да я заведем някъде, 10 дни определено не стигат. Имахме само 1 кошмарен ден, в който Бела вдигна една никаква Т, най-високата беше 37,9. Обаче беше като парцал, цял ден спа, една отпусната, хленчи и спи... повърна 2 пъти. Абе яко се ошашках и като казах на педи, че само спи, тя ме стресна още повече и ме прати да я водим на лекар. Заведохме я в Бургаската болница, което беше най-голямата пародия на лечебно заведение...сега разбрах за какво става дума, когато говорят за Бургас и болници... Един лекар я преслуша със слушалка и каза- Добре е, 100% съм убеден,че проблема е в гърлото... без да й е отворил устата. Прати ни на педиатър, за по-сигурно. Където я преслушаха, видяха й гърлото, че му няма нищо... От целия стрес и рев Т спадна,детето живна и все едно нищо не му е имало. Аз лично подозирам двата десни кътника, много й бяха надути венчетата, като ранички. Приложих й локално лечение и може и това да я успокои. Но да знаете, ако недай боже имате проблем в Бургаския регион, не ходете в тая болница, щото няма смисъл.
 Имаме ужасно много снимки и трябва да ги поредуцирам и като ги кача, ще покажа:))

Ането, сърцето ме заболя като прочетох...  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 189
Здравейте и от нас с Ели! Hug
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно! Simple Smile

Честито на всички, които имат/ са имали/ повод за празнуване!
Честито на бременните мами! Искрено се радвам за вас!  bouquet
Ането, моите съболезнования, мила! Confused
angelfish, ще се моля всичко с баща ти да е наред в най-скоро време! Praynig
Мноого прегръдки за най-смелата мама - Поли! Hug Вярвам, че всичко ще се нареди и цар Иван ще щурее с малкото братче или сестричка, а ти ще им се радваш.
На Ради пожелавам бързо възстановяване!

Сега малко и за нас: В събота Ели вдигна температура още от сутринта.  Tired Водихме я на лекар - червено гърло. Изписаха ни антибиотик, но дори и след приема му температурата не спадна. ooooh! Взе да се покачва и в 00:00 вече беше над 39,5. Пробвахме с Нурофен, Панадол, лепенки, слагахме компреси с вода и оцет, обливахме я с хладка вода в банята.... Накрая дадох Хексалгин и за отрицателно време Т спадна. Незнам какъв е този гаден вирус, но милата само лежеше отпусната с притворени очи и скимтеше като кученце. Накрая започна да трепери цялата и много се уплаши и започна да плаче. Confused На другия ден вече все едно нищо не е било, но стана една страхлива и сега вода да й капне на ръката и е готова да заплаче.

Уф, много дълго стана, но имах нужда да напиша, че да ми олекне малко. Embarassed

# 190
  • Лондон
Здравейте, каква телепатия само Grinning Тъкмо се бях сетила да проверя кой колко е пораснал Grinning

Доколкото разбирам повечето сте ходили вече на море, благородно ви завиждам Hug За съжаление чета, че има и не толкова положителни емоции при някои от вас Hug

Ането, моите съболезнования, няма да ти казвам, че живота продължавам, знам, че няма да помогне...Дано да събереш сили да пребориш мъката. Често се сещах за вас, мислех как ли сте, а то какво било Sad Прегръщам те много

Ради, дано да оздравяваш бързо Hug

Галинана и Ванеса също не знам как са...

Виза, мерси, че се сещаш за нас, аз също си мисля какво ли правите, уж щяхме да поддържаме връзка, а то все времето не стига май Embarassed срамота...

За нас какво да кажа - Аннабел много порасна изведнъж, или на мен така ми се струва, разбира абсолютно всичко, но приказките й са неразбираеми още. Хубавото е, че разбира и двата езика еднакво добре, надявам се и да ги проговори скоро. Вечер в банята тренираме частите на тялото, няма грешки Laughing В комуникациите с деца и големи е много свободна, което ме радва, не е нахална обаче, дава си играчките, но пък и не се плаши, дори на по-големите. Тази седмица тук е горещо и си носим летните рокли за пръв път видях ясно колко голямо момиче си имам всъщност, ще направя снимки при първа възможност. В градината много й харесва, не иска да си тръгва на обяд, всеки ден получавам доклад какво е правила и с какво играе, много е активна в игрите, хубаво играела с желе (обличат ги в мушами, изсипват им една камара цветно желе и те се мажат, правят отпечатъци с ръцете #Crazy Joy), на музикалните играчки също много и харесва и така. От зъбите имаме само 4 отпред и един кътник, сега според мен има два на път и явно много я боли, но не плаче. Големият ми проблем е повръщането в кола, прави го непрекъснато, дори на малки разстояния и не можем да я заведем никъде, а тук има такива страхотни места за деца Sad Поръчах едни хомеопатични капки от БГ, но още не съм ги пробвала.
Много ще съм благодарна, ако някой ми каже надеждно средство, което да е изпробвано и да действа. Мерси предварително Hug
Надявам се през тези летни месеци да намираме повече време да си казваме кой как е Grinning

Поли, надявам се, че си добре Hug

# 191
Здравейте и от нас!
Днес бяхме на консултация - 11,600 кг и 82 см. Педиатърката ни пита за пишлето и аз и разказах цялата история, а тя го дръпна, забели го и каза, че всичко му е наред. Само дето Марти се скъса да реве. Незнам вече на кого да вярвам - в болницата ни казаха да го отведем да го цепят, тя казва, че е  наред........
Зори, Марги, наистина са страхотни снимките ви.
Това е засега от нас. Лек ден

# 192
  • София
Виза, и аз често се сещам за вас, особено след отмяната на концерта на Депеш. Мислех си, че ще бъде супер да има сродна душа наоколо, с която да си пострадаме заедно Grinning. И аз започвом работа другата седмица, но съм на смени и ще имам време, така че можем да се видим. Ако идваш към нашия район, звънкай! А можем пък и срещичка да си направим. Маргиии, и за теб се отнася! Галинана, Диди, хайде да се видим!:hug:
Растат ни децата, ей... И аз така забелязвам, че Рали изведнъж много порасна и вече не е бебе, а детенце. Всички болнички да се оправят!
Пепе, предполагам, че щом педи е преценила, значи няма проблем. Понякога някои доктори много преувеличават, сигурно така е станало и в болницата.

# 193
 Качих снимките, на който му се гледа /и не е видял линка в чата/:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395073&pid=13260323

Има ли друго бебе/пораснало детенце, което да не се е отпуснало да ходи само, а да се води за ръчичка? Или е само мойта кокона така? Еее, последни ни покараха зъбите, последни ще проходим...дали и само двойки ще ми носи в училище Mr. Green На плажа се пусна, видя,че може, ама не й се видя интересно и толкова...не иска и това си е!!!!!!!!!!! Като се замисля, АЛи на Рони ходи от половин година вече,а Бела не иска Rolling Eyes

# 194
Кикиники,снимките ви са направо страхотни  Sunglasses Бела,много е пораснала и е голяма сладуранка,много е нежна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт