Angelfish дано баща ти се оправи и бързо забравите неволите

Честит имен ден на всички,които празнуват днес!
Марги,Зори страхотни снимки
Много сте хубави всички и страхотни местенца сте снимали 
Ние ходихме по-миналия уикенд на Синеморец,ходихме и в Бургас и Созопол,изкарахме си супер,много ми харесва в Созопол,винаги ми е било много хубаво да ходим там и другото лято,а може и това да отидем там на почивка.
Натали беше болна два дни,някакъв вирус, висока Т и много упорита,цял ден не можахме да я свалим,милата никога не е била така,само спеше и плачеше,вечерта я свалихме и на следващия ден все едно нищо й нямаше.
Купих си лятна количка,поръчах си я от един Английски сайт и преди 3 дни ми я донесоха и още не съм й се нарадвала

На Нати новите й думички,ако мога така да ги нарека са шшшшшт/тихо/ като си слага пръстчето на устата и тик-так за часовника.Показва всичко по тялото си като я питаме,ушите,косата,зъбките,езика,нослето,коремчето,дупето,ръцете,краката и циценцата
Постоянно ме гушка и целува без да й казвам,много е миличка и обичлива,по същия начин е и с баща си и така сладко казва татииии,че той направо се размазва от кеф.А като я питаме как се казва,отговаря Няня.

Водихме я на лекар - червено гърло. Изписаха ни антибиотик, но дори и след приема му температурата не спадна.
Взе да се покачва и в 00:00 вече беше над 39,5. Пробвахме с Нурофен, Панадол, лепенки, слагахме компреси с вода и оцет, обливахме я с хладка вода в банята.... Накрая дадох Хексалгин и за отрицателно време Т спадна. Незнам какъв е този гаден вирус, но милата само лежеше отпусната с притворени очи и скимтеше като кученце. Накрая започна да трепери цялата и много се уплаши и започна да плаче.
Прегръщам те много
), на музикалните играчки също много и харесва и така. От зъбите имаме само 4 отпред и един кътник, сега според мен има два на път и явно много я боли, но не плаче. Големият ми проблем е повръщането в кола, прави го непрекъснато, дори на малки разстояния и не можем да я заведем никъде, а тук има такива страхотни места за деца