Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 140
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Продължавам мисълта на Космо:

... и колко й е станала дълга косата... Страхотна е Бела! И както винаги с хубави тоалети. И тен е направила даже. А майка й - уау!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 11:00 от Марги*

# 196
  • София, Борово
Привет от мен и добре дошли на завърналите се почиващи.
С много интерес гледах снимките. МАрги, възхитена съм, а Дея е станала много красива. ти грееш от щастие. Прекрасни сте Heart Eyes
КикиНики, страхотно ти е момичето, ама то при такава прекрасна майка си е в реда на нещата  Heart Eyes
Зори, както винаги сте неотразими Hug
Наде, ще се радвам да се видим. Аз следващата седмица ще отскоча до Люлин.
...аз закъснях малко с възхищенията от снимките, понеже някак не ми се стори уместно, след тъжният пост на Ането.. написан е с толкова болка... Cry Ани, прегръщам те и много си мисля за теб Hug

# 197
Здравейте и от нас момичета!

Аз много отдавна не съм писала, затова се очертава това да е доста дълъг пост...

Ането, мила, много съжалявам за загубата на баща ти   Flowers Rose Flowers Rose

Марги, КикиНики, страхотни снимки, страхотни дечица  Hug С огромно удоволствие разгледах всички снимки и наистина са прекрасни, а децата са пораснали толкова много!

Ох, направо не знам от къде да започна. Значи Алис има вече 16 зъба и вече се поуспокои и се буди само по 1 -2 пъти нощем, което е много добре. Появи й се малка кокетна бенчица над горната устна  Flutter Много й отива. В понеделник се спъна, падна, ходихме до Пирогов, защото си удари главичката и раната, която стана беше доста дълбока, но много малка. Слава богу нищо й няма, но й лепиха раната, защото наистина беше доста дълбока. Когато питах лекарите, дали ще й остане белег, си припомних, как и майка ми питаше по същия начин лекарите в Пирогов, когато ми лепиха и на мен цепнато... ами дива е като мен, когато бях малка  Mr. Green На море и ние ще ходим, обаче септември и не сме решили точно къде, все пак ще се оглеждам за някоя ласт минит оферта. Иначе както е писала Надето и Али изведнъж порасна и вече си е дете, а не е бебе, всичко разбира, много говори, а пък какъв е инат и какво тръшкане пада  ooooh! Абе имаше още много неща да споделя, обаче забравям... ако се сетя ще редактирам.

Прегръдки на всички  Hug

# 198
  • Тук и там
Привет и от нас  Wink
Престраших се и аз да попиша, ама то мързела е голяма работа  Mr. Green
Да започна с това, че близо 2 седмици пътувахме и бяхме на гости първо на едните баби и дядовци, а после и на другите. Единственото натоварване за мене беше приготвянето на багажа ни и обратното му подреждане, така че направихме суха тренировка за моренцето, което ще е от 6-ти август на Св. Константин и Елена. Надявам се да си изкараме добре  Peace
Честита радост на бременеещите вече за втори път мами - нека накрая гушнат също толкова сладки вързопчета, като мартенчетата ни Heart Eyes В тази връзка Поли, прочетох за твоето състояние и още не мога да приема, че нещата са толкова зле... Не те познавам лично, но от постовете ти съм си съставила мнение, че си страшно умна, страшно позитивна млада жена и не мога да повярвам, че на такъв човек може да се случи нещо лошо в живота. Търси решения - сигурна съм, че ще се справите цялото семейство заедно и нещата ще си дойдат на мястото  Hug
Марги - страхотни снимки, много ми се прииска да отидем някой ден и ние като вас семейно там. "Разкошотия отвсякъде"  Laughing Със сигурност сте изкарали неповторимо, но живот и здраве и ние след някоя година ще направим такава ваканцийка по чуждо Flutter Засега се въздържам, защото се притеснявам да не стане като пътуването на Савина  Praynig Та поне тази година да сме си в БГ-то  Laughing
КикиНики, малката чаровница ми взе акъла с тези тоалети  Laughing Май мернах поне 5 бански костюмчета или греша  Mr. Green
Зори, Жорката ставе все по-голям сладур, а като гледам и тук се заформя борба коя да е бъдещата снаха  Mr. Green Върнах се назад в снимките ви и ми стана страшно мило - какви бебоци бяха всички и как бързичко си пораснаха, къде с повече тревоги за нас, къде с по-малко... Да са ни живи и здрави всичките  Peace
Ането, винаги загубата на близък човек е нещо много тежко.  Силна  Hug от мен, защото незнам как по друг начин да те подкрепя.
angelfish,[/b] много стиснати палци всичко да е наред и с твоят татко  Peace
Аз с едно въпросче към вече завърналите се от почивка:  как ходехте по плажа - с памперси или без ? Ние нали още не си казваме нищо по въпроса за пишкането, та това живо ме вълнува  Rolling Eyes Да търся ли бански с памперс - нали преди имаше някакви еднократни  newsm78?
Добре, че нещо ми се бъгна сайта, че не мога да редактирам, че и още да пишa - ще черпите Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 16:38 от Iva-1977

# 199
  • София
Ани, мила...  Cry
Приеми и моите най- искренни съболезнования... това може би е един от най-най- тежките моменти в живота ти, бъди силна! Той винаги ще живее във вас- хората, които винаги ще го обичат!
 Flowers Rose Flowers Rose

# 200
Здравейте мили мами!Отдавна не съм писала и като гледам напоследък темите вървят много бавно!
Ние с Марти сме добре.Откакто проходи не се спира.Много е добра и послушна,но и белите ги владее добре.Ина4е яде вси4ко от кухнята,даже понякога взимаме и храната на други деца.Има 11 зъба и сега на ред са ку4ешките.Нощите ни минават горе долу добре с едно две събуждания за малко води4ка!Сутрин става към 9-9.30 на обяд спи 2 4аса и ве4ер ляга към 21.30 и към 22 заспива и то напоследък сама.
Ве4е о4акваме морето с голямо нетърпение-на 20.08 заминаваме с още 7 семейства с деца на Вили Елените-all inclusive,собствен плаж,басейни,ресторанти и какво ли още не...
Ето малко снимки и от нас http://picasaweb.google.bg/majgurova.sevimevi2/09#
На вси4ки празнуващи-4естито!
Ането-моите съболезнования!
На бременните мами-леко бременеене!
До скоро   bouquet

# 201
Ани, моите съболезнования Sad ... знам, че каквото и да ти кажем, няма да ти стане по-леко ... сигурна съм, че твоята очарователна принцеса те кара да се усмихваш всеки ден, въпреки мъката, покрай нея времето ще минава по-бързо, прегръщаме те Hug

ние се върнахме от морето, изкарахме учудващо добре, аз наистина си починах, доволна съм от хотела и изобщо Албена, направо се влюбих .... ето снимки http://manevi.us/gallery/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=4886

след малко ще кача и от кръщенето, че току що се докопах най-сетне до тях!

пп. ето ги http://manevi.us/gallery/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=5432

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 22:33 от Къдричка

# 202
Къдричка,страхотни снимки  Sunglasses Много сте хубави цялото семейство Къдричкови  Grinning

# 203
Здравейте, мами дами Simple Smile

Радвам се , че малко по-малко се разписват поизчезнали мами  Hug Много е приятно да ви видя, а защо да не си организираме и някоя срещичка по градинките, от другата седмица времето се оправя?

И тихичко да споделя: малка дивачка расте в корема ми Simple Smile

# 204
  • София
Момиченце!!! Страхотно, Поли! Hug Hug Hug Цар Иван, значи ще е горд батко на малка принцеска Grinning
После ще разгледам снимките, че Любчо ме чака на гърнето да му избърша дупето Mr. Green, а после ще го приспивам.

# 205
Здравейте и от нас.Ние днес се врънахме от морето успяхме да издържим цели 8 дни което си е постижение аз си мислех,че на третия се връщаме.На децата им хареса накрая, отначало първия ден на плажа на Йоанка много и хареса да шляпа във водата,но след това край не щяха да стъпят и двамата и ние ги къпехме носеики ги на ръце,а те пищят,но след като посвикнаха даже си знаеха и пътя до станцията и стаята решиха,че може и да им е хубаво във водата тогава пък друг проблем не можем да ги махнем от брега,а те целите посинели и устите им треперят.Общо взето за тях беше добре не са се разболявали,почерняха,а ние се уморихме.Утре ще кача снимки.

# 206
Поли, много се радвам, страхотна новина!

Реших да дам Дея на частна ясла, още сега през лятото. Тя не иска да си играе с другите деца, само седи и ги гледа от страни. Надявам се, че ако е всеки ден с едни и същи деца по много часове, ще успее да създаде контакт и ще се приспособи. За сега не смятам да я давам през зимата, за да не е изложена на вируси още от толкова малка.

# 207
Поли,страхотна новина  stork-girl
Марги,дано Дея се приспособи бързо към новата среда и да си играе много с децата. Heart Eyes
Днес сестра ми има рожден ден!Почерпете се за нейно здраве!

# 208
Здравейте,момичета!
Поли,много се радвам за розовата новина Hug
KikiNiki ,Марги* ,Къдричка ,чудесни снимки!Мъъъъничко ви завидях EmbarassedПрекрасни госпожици видях там!
ЧРД на сестрата на cosmopolitan !Много здраве и обич й пожелавам!
И не забравяйте да гласувате!

# 209
  • BG
Привет,
Поли честити розови гащички Heart Eyes.Много се радвам за теб.
Космо,Честито и на сестричката ти!Да е жива и здрава!
Кикиники,снимките са чудесни.Явно добре сте си изкарали почивката.
Къдричка,вие също супер сте изкарали.Като гледам малкото къдриче-май слушка много.Много е сладка Али.
Марги,много добре си го решила за частната ясла за Дея.Ако имаше и при нас такава частна бих я дала.Друго е да са по-малко дечица в групата.
А Били от кога не се е разписвала  незнам.
Айде лек и усмихнат ден на всички ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт