... и колко й е станала дълга косата... Страхотна е Бела! И както винаги с хубави тоалети. И тен е направила даже. А майка й - уау!

Ани, прегръщам те и много си мисля за теб 

С огромно удоволствие разгледах всички снимки и наистина са прекрасни, а децата са пораснали толкова много!
Много й отива. В понеделник се спъна, падна, ходихме до Пирогов, защото си удари главичката и раната, която стана беше доста дълбока, но много малка. Слава богу нищо й няма, но й лепиха раната, защото наистина беше доста дълбока. Когато питах лекарите, дали ще й остане белег, си припомних, как и майка ми питаше по същия начин лекарите в Пирогов, когато ми лепиха и на мен цепнато... ами дива е като мен, когато бях малка
Абе имаше още много неща да споделя, обаче забравям... ако се сетя ще редактирам.

В тази връзка Поли, прочетох за твоето състояние и още не мога да приема, че нещата са толкова зле... Не те познавам лично, но от постовете ти съм си съставила мнение, че си страшно умна, страшно позитивна млада жена и не мога да повярвам, че на такъв човек може да се случи нещо лошо в живота. Търси решения - сигурна съм, че ще се справите цялото семейство заедно и нещата ще си дойдат на мястото 
Засега се въздържам, защото се притеснявам да не стане като пътуването на Савина
Та поне тази година да сме си в БГ-то 
от мен, защото незнам как по друг начин да те подкрепя.
?
... знам, че каквото и да ти кажем, няма да ти стане по-леко ... сигурна съм, че твоята очарователна принцеса те кара да се усмихваш всеки ден, въпреки мъката, покрай нея времето ще минава по-бързо, прегръщаме те 
.Много се радвам за теб.