Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 139
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Поли, мила, здраво стискам палци всичко да е наред и да премине бременността ти в прекрасно очакване и хубави емоции, да можеш да се наслаждаваш на този период и на финала да си гушкаш здраво, сладко бебче! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 61
  • BG
[size=14pt]
Честит рожден ден на Пролетна фея!Много здраве и семейно щастие ти пожелавам![/size]
newsm51 newsm51 newsm51[/color][/color]

# 62
Благодаря за хубавите пожелания, момичета. Почерпете се за моя рожден ден.

Поли, стискам палци всичко да завърши благополучно и да гушнеш още едно малко съкровище. Аз имах подобни притеснения с Поли - много кървях в началото и почти я бяхме отписали, но ето че чудото стана и днес тя радва всички ни. Пожелавам същото и на теб.   Hug 

# 63
Пролетна фея, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Пожелавам много здраве, сбъднати мечти и дълги щастливи дни с любимите хора!

А за проблемите при мен - кървенето в началото беше безобидна шега на фона на тепърва предстоящото... Praynig

# 64
  • София, Борово
Пролетна фея, с малко закъснение ти желая много здраве, любов, сбъднати мечти и късмета винаги да те съпътства!
Честит Рожден Ден!

# 65
Моми4ета  bouquetвъобще не ми остава време да пи6а,но 4ести4ко 4ета.Много се радвам на вси4ки,които имат.Специални целувки на Диана,Веси и Поли,които ще стават мами отново.Виви синът ти е прекрасен  bouquetНаправо ви се възхищавам на смелостта.На мен с Карина само ми идва нагоре,а пък да съм бременна пак,направо не мога да си го помисля все още.
Иначе тя е добре,расте и вър6и щурутии,напоследък малко се е кротнала,дори стои в количката да се разхождаме.След 10 дни заминаваме за Бургас и лятото ще сме там,ве4е 4акам с нетърпение този момент.Сега ще се опитам да кача снимки,дано ми се получи,ходихме в студио и станаха страхотни снимки.
Целувки на всички
 Не мога да вляза в албумчето newsm78                                                                                                                                                                                                               

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 08:45 от Janett

# 66
  • Sofia
Здравейте момичета! Рядко пиша напоследък, но нямам много време, а и мъжът ми е отпуска та нямам много достъп до компютъра.
Вчера направихме прощъпулника. Много весело си изкарахме. Жоро след дълго мислене и много колебания хвана апарат за кръвно. Доктор ще става като майка си.  Laughing Николай хвана триъгълник за строителен инжинер. Доволна съм.  Wink
Ето снимки на който му се гледа

http://www.srgn.snimka.bg/album.php?album_id=389054

# 67
Сави, страхотни деца имаш  Hug Да са ти живи и здрави, хубави професии са си избрали Simple Smile

# 68
Поли, честита точица   bouquet. Всичко с малечко ще е наред, сигурна съм  Praynig
Честито и на Рали и Веси.
Лека бременност на всички бъдещи майчета и щастлив край.  Hug

# 69
  • Лондон
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=230593

в нашия, мартенският албум са, ако нещо не се отварят Embarassed  Толкова се отнесох, че забравих да се похваля с нашия закъснял малко прощъпалник... Имахме си баба на гости, която ни омеси нещата Wink и спазихме традицията. Предоставихме богат избор от предмети, но детето си взе...тенис ракетата Laughing Така силно се развикахме, че тя я изпусна, но това е друга тема Grinning Последните снимки са от събитието на 05.06, иначе Аннабел проходи на 26.4

Поли, много стискам палци, ти си силно момиче, ще се справиш Hug

Приятна седмица от мен

# 70
Здравейте приятелки  Simple Smile
Много ви благодаря за пожеланията за рожденния ми ден  Hug
Честит рожден ден на Пролетна фея!/със закъснение/
Честито на всички бременни мамчета,много ви се радвам  Heart Eyes
Поли,стискаме палци всичко да е надер с вашата желана точица  Hug
Виви,снимките са страхотни,много сте сладки всички  Heart Eyes
Ние сме цял ден навън като всички вас,ходим на плаж с Нати,много се кефи в басейна си и да си играе на пясъка,веднъж се престраши и в морето да се понамокри,но само с баща си иначе се страхува.Иначе сме в морската градина всеки ден,Нати много си играе с децата и е много добричка,често иска да ги гушка и целува.Разбира абсолютно всичко вече и много ме слуша.Казва ми като й се ака,ръмжи/аз така й показвах/ и сега като се наака започва да си дърпа памперса и да ръмжи защото й пречи и иска да я измия,а вече започна и преди да се наака да ми ръмжи,което много ме радва.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 71
честит рожден ден ,на Пролетна фея!/със закъснение/   bouquet
  Савина големи сладури......
tzvetak -пробвах албума..някав лов и природа ми се отвори..ще ги потърся......
 лека вечер
  bouquet

# 72
  • София
Пролетната Фея,честит празник - много здраве,щастие и любов!

Поли,честито - желая ти проблемите да останат зад гърба ви и бебче в коремче да се роди живо и здраво! Praynig Hug

Сави,страхотни бонбони са малките! Heart Eyes

tzvetak ,много е пораснала красавицата и с тази фиба е истинка дама! Heart Eyes

Аз тъкмо мислех ,че Жори ще се сдобие със сестричка  Mr. Green ,но днес ми дойде най-накрая.Цикълът ми беше 54 дни  Shocked ,не ми се беше случвало от мнооого отдавна.От както родих ,все ми е идвало нормално ,само 1-2 закъснения максимум от седмица и сега това.

# 73
Честито на рожденниците (със закъснение)!  bouquet
Честити ходещи крачета на всички сладури! Hug

Отдавна не съм влизала да ви чета и какво да видя - толкова бременни мами! Hug Така се радвам за всички ви!  bouquet
Поли, ще стискаме палци всичко да мине добре и на финала да гушнеш едно здраво бебче. Peace
И на мен все по-честичко ми се прокрадва мисълта за още едно бебче. Blush

Ами май е това за сега...

# 74
И аз да честитя РД на Пролетната Фея newsm51
Поли силно гуш от нас HugПредполагам какво ти е и се надявам притесненията ти да отпаднат в най-скоро време , и да се наслаждаваш на бременността си PeaceИ накрая да гушкаш една малка сладка бонбонка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт