Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 140
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • BG
Добро утро,

влизам набързичко да почерпя,че днес голямата ми дъщеричка става на цели 4 годинки.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 06:51 от Vivi_an

# 91
  • София, Борово
Vivi_an, да ти е жива и здрава! Да я слушате много и винаги да се чувства щастлива. Честит празник и на теб  bouquet Hug
Сави, Виктор не казва нищо друго освен мама и баба + звуци. За успокоение ще ти кажа, че моят племеник каза Мама на 2 годинки, а месец по-късно говореше, като възратен човек и имаше много по-голям запас от думи от деца по-големи с 1-2 годиники от него.
Аз говорих с нашият педиатър и му казах, че Вики не говори, той ми каза изобщо да не се притеснявам, щом детето ми чува. другото, което мми каза, е че аз му говоря прекалено образно и него по-скоро го мурзи да казва какво иска, а  реално може, но защо да го прави, като мама го прави вместо него Laughing Хитрушки са ни дечицата Hug
Дивна, стига се губи бе жена! изглеждаш страхотно!

КакаТони... съжалявам, но казват, че здравият плод не пада от дървото.  от много време съм се убедила в този естествен подбор...

# 92
  • София
Vivi_an ,да ти е жива и здрава Лорин,все така красива и много щастлива! Hug

Мами ,има ли още дечица като нас,на които не са сложили още ваксината за шарките.

# 93
  • София, Борово
Зори, аз не съм я сложила..
На 2 пъти се опитвам, но все разбирам, че сме били контактни с деца болни от варицела и от близо 2 месеца съм в изчакване. Дано успея до края на юни да я сложа..

# 94
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА НА Vivi_an! ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА РАСТЕ!
Здравейте, момичета!
От няколко дена си мисля за Полина13 - милата, какво изживява в момента...След няколко нощи в размисли, реших да пусна тема за нея (не знам колко сте наясно със състоянието й, но аз много съм притеснена).
Тя, милата, днес става на 29г!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПОЛИ!
МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И СИЛА, ЗА ДА ПОСРЕЩНЕШ ИЗПИТАНИЯТА, ПРЕДИ ДА ГУШНЕШ ВТОРАТА СИ РОЖБИЦА!

Това е темата ми, малко нескопосано съм писала, ама  Embarassed http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406511.0

# 95
Поли, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, едно сладко, очарователно бебенце и никакви тревоги. Много прегръдки и целувки от нас!

Честит рожден ден и на малката Лорин! Безгрижно детство и хиляди усмивки

# 96
  • София, Борово
Поли, Честит Рожден Ден!
С пожелания за здраве, много спокойствие и дано Д-р. Велев ти даде хубави новини!
Ти си прекрасен човек, а прекрасните хора заслужават само хубави неща.
Прегръщам те Hug

# 97
Олипмия.. Hug благодаря ти, много ме трогна, незнам дали заслужавам това внимание, но се чувставм по-силна като знам, че толкова много хора ме подкрепят..
Мами, голямо благодаря и на вас!

Почерпете се за  мен, за мое здраве, и понеже ми трябва мноооооого здраве - пийте и яжте като за двама (поне ) Simple Smile Simple Smile Simple Smile

наздраве Simple Smile

# 98
Поли,честит рожден ден!
Желая ти няй вече здраве,щастие и много усмивки Hug

Честит рожден ден на Лори!С пожелание за щастливо детсво и сбьднати мечти Hug

Аз сьщо не сьм сложила още ваксината за шарките,все отлагам,а вече започнах и да се чудя дали да я слагаме.

# 99
  • около Варна

Поли, начерпих се, айде и тука да те поздравя.
Честит рожден ден, да си здрава, щастлива, красива мама на двама!

Честита рожденичка на Виви ан, да ти е здрава, послушна и много да те радва!

# 100
ПОЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЕСТЕСТВЕНО УСПЕШНА БРЕМЕННОСТ, ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО НЕРВИ И РАЗБИРА СЕ В КРАЯ НА ГОДИНАТА ДА СЕ РАДВАШ НА ЕДНО ЗДРАВО И ПРЕКРАСНО БЕБЕ!!! ЗНАЙ, ЧЕ СЕ МОЛЯ ЗА ВАС И  ДАНО НЕЩАТА ДА СЕ РАЗВИЯТ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН!

# 101
ПОЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  ПОЧЕРПИХМЕ СЕ КАТО ЗА ДВАМА И ДАНО ВСИЧКО ПРИ ТЕБ ИМА НАЙ-ДОБРИЯ КРАЙ. МНОГО СИЛНО СТИСКАМ ПАЛЦИ ТИ И МАЛКАТА ТОЧИЦА ДА СЕ ГУШНЕТЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАКА ЛОРИ! МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
Виви ан, много да я слушате принцесата Grinning

# 102
Поли, Честит Рожден Ден!Да си здрава, щастлива, красива мама на двама!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАКА ЛОРИ! МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
Виви ан, много да я слушате принцесата Very Happy

# 103
Поли,Честит Рожден Ден,с малко закъснение!!!
Много съблазнителна почерпка,опуках я цялата!
LaughingНякои казват,колкото по-трудно става нещо,толкова по-хубаво после!Пожелавам ти най-хубавото!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на 4-годишната кака,на Виви-ан!Мнооого здраве и щастие!!!

Да се похваля-Ани си каза името точно на рождената дата!Вече знае как се казва!

И да се оплача-буболечковия сезон си каза думата.Цялата е в пъпки и постоянно се чеше,вечер се буди и неможе да заспи по сумати време.Мажем и пием Фенистил-май помага.

Ани е в период на срам,само някой да иска да я вземе, ако може ще ми се качи на главата,за по-сигурно.

Айде засега!

# 104
  • Бургас
Здравейте на всички!
Поли,стискам плаци за живо и здраво бебче на финала!Вярвай в чудеса!С вас сме!
Честита бременност и на другите две мами!Желая ви да е лека и незабравима!

Общи условия

Активация на акаунт