Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за грижа за бебета?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
Какви са препоръките за сън на новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за грижа за бебета?
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са препоръките за сън на новородено бебе?
-
Какви са препоръките за излизане с новородено бебе?
-
Какви са препоръките за справяне с оригването при новородени бебета?
Ние бяхме навън на 10-я ден.Големи коментари от всички хора минаващи покрай нас-колко са мънички.
и се надявам аз това да направя другата седмица. Айде вече да излиза тая малка шушка, та да си я гушкаме във вкъщи всички. Бях преди малко да гласувам, че ми омръзна от тая глупава държава, поне да дам вот и аз, та после да не мрънкам, що така, що онака
.
много внимателно. Поздрави и добро настроение на всички мами пожелавам.
браво че гласувате
то и ние с моя мъж ходехме рано рано в 6,39 сутринта, представятели си? Аз като се събудих в 4,20 и нямаше заспиване. Пък той стана в 6 без 15 да кара сестра си на работа, тя работи в прокуратурата и днес дежерна-ужас. И хайде на връщане да гласуваме. Та и аз много не бях въодушевена, но както казвате поне и аз си пуснах гласа и да си мрънкам на воля после

Казах си, ако иска и на половин час ще му давам, ама той яде много, и после заспива за 3-4 часа. Направо не мога да повярвам. Не се цедя, само през нощтта се изцедих защото усетих, че ми се препълват гърдите. И вече няма онзи плач, който го държа буден и ревящ с часове. Споделям, дано и на вас ви помогне. А само веднъж вчера му дадох Инфакол, но ще го оставям ако започнат същински колики.
Сутринта в 7 ч. видях много мръсна кръв, уплаших се защото беще много наистина, обадих се на лекарката, тя каза, че е дежурна и да ида направо в болницата да ме прегледа. Оказах се там със 3.5 см. разкритие. Тя каза, че може малко "да побутнем" нещата ако искам, а ако не да се прибера вкъщи и да чакам, но може и след 5 часа пак да се върна, тръгнало било. Та реших да остана, дадоха ми хапченце под езика, явно нещо с окситоцин и след 1 час сякаш се засилиха контракциите. Чуха ми тоновете и се оказаха силни контракции на 2 мин, чудеха се как не ги усещам, ама аз нали през цялата бременност бях с контракции та не ме правеха впечатление. И така в 12 ч. сирените ме завариха в тоалетната, със силни контракции и след клизмата
та не можах да уважа Ботев, за което се извинявам. За много кратко време зачестиха, прегледаха ме - 6 см. и аз исках упойка, но лекарката каза ти до 2 ч. ще родиш, каква упойка... Ама аз си искам, тя тръгна да излиза, мисля че тръгна да вика анестезиолога, ама мен апочна да ме напъва, бързо приготвиха родилната зала и след 5-6 точно изпълнени инструкции да напъвам за около 10-15 мин. се роди Преслав
.
или аз с бебето в детската, а тати и бати в спалнята, но да не се почуства изгонен от неговата си територия, защото той си спи там сам и всичките му играчки са там. Май за сега съм на варианта аз и бебето в спалнята, а те двамата в детската
Вие как сте в това отношение?
. Много положително ми действат разказите ви, мили мамчета, за раждането и за това как се справяте с отглеждането на бебчетата. Особено пък ме вълнуват преживяванията на тези с по-големи дечица, че и аз си имам своите притеснения.