Отговори
# 75
Честити бебоци на Цвети и Яна Hug

Близначкова,разкошни снимки Heart Eyes
Оригването и на мен не ми се получава,а нощем въобще не ги и оригвам,понеже ги кърмя легнала и те докато се насучат,аз отдавна съм в страната на сънищата Grinning
Иначе и аз не знам по колко изсукват,но и не ме е грижа,след като ги чувам да гълтат,а пък и си ги държа на гърдата,докато сами пуснат,обикновено заспали и доволни Heart EyesПък и пишкат и акат добре.
Варианта за кърмене не от гърда,а от шише с изцедена кърма,рядко продължава дълго,просто лактация трудно се поддържа само с помпа.Отделно,че на мен цеденето ми е толкова досадно,че би ме отказало от кърмене въобще,ако трябва всеки ден да цедя BlushТа затова и спрях,пък и то няма нужда,нали си имам две живи помпички Heart Eyes

Сега пратих Яско на ясла,не му се влизаше на милият,но трябва да свиква пак да ходи,та мама да има повече време за себе си Simple Smile

# 76
Честито на Tzveti и Ayas! Да са живи и здрави Елена и Велин! Страхотни имена отново Simple Smile Много им се радвам.

# 77
Здравейте и от мен. Аз не съм се включвала тези дни, че в къщи приключваме с ремонта и има много за разчистване.

Честито на всички нови мами!
Да са им живи и здрави слънчицата!
Много да слушкат и повече да хапват!

Близначкова, всички сте много сладки на снимките!

# 78
  • Плевен
Ураааа имаме си още едно бебче! Да е честит на Аяс малкия Велин! Само хубави неща да му се случват!  newsm68 И много да му се радват и да слушка мама, тати, батко!

Феникс, и аз съм така с цеденето, ако трябва да се цедя и после да давам, съм сигурна, че ми остават само 3-4 дни кърмене  Wink С помпата, въпреки, че е на Авент, не успявам да си освободя гърдите, както бебчо ги изсуква до край. Пък и ми е толкова хубаво като суче от мен, усещам едно такова изпълващо чувствоооо  Heart Eyes Отказвам да цеда, освен ако е за Андреа, както посъветва Петя, да и слагам малко кърма в млякото. Много ми хареса този съвет на педиатърката и  Peace
Петя, кажи как сте, не пишеш много, Габи посвикна ли или още ревнува? Ти как си?

Самбоди, не сте неродилите толкова малко, я виж в списъка колко момичета има още. Вярно, че не е така оживено тук, но не и съвсем скучно. Стискаите зъбки и кълки още малко и скоро ще сте в другия списък  Wink

Този моят Преси направо ме шашка със ядене и със сън - като се натъпче едно хубаво от двете гърди и като се отпусне - 3-4 часа не го търси. Пу,пу,пу....дано да е все така. Просто не мога да повярвам, че може да ми е толкова спокойно и бебето да не плаче постоянно, както беше с Андреа  Outta Joint

Хайде лек ден на всички ви, пък ако и някое бебенце се роди още, ще е супер!

# 79
Добре дошъл на Велин. (страхотно име)

# 80
Честито на Цвети и Аяс   bouquet Да са живи и здрави малките съкровища, да са повод за много усмивки и радост на мама и тати  Hug

Аз също мислех днес, че е секциото на Аяс, а то кво стана  Grinning

Айде де, давайте още мацки, не се стискайте  Whistling

Близначкова, невероятни сте  Heart Eyes пу-пу. Ти на аватара направо сияеш  Flutter

# 81
Наистина вече нямам нерви. Почти по цял ден съм със супер болезнени, но нерегулярни контракции, през нощта пък е особено гадно- постоянно ми се ходи до 00 и не мога да си намеря място, не спя, а през деня съм като парцал.  Tired
Само се моля тези контракции да станат регулярни.....ама кога.  ooooh!

Пожелавам една седмица пълна с нови попълнения!   bouquet

# 82
  • Germany
Честито на Цвети и Аяс! Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват!

# 83
Хехе, честито на мама Аяс - да е жив и здрав малкия Велинчо  Heart Eyes. ТЪкмо се чух с нея - звучи страшно щастлива, все едно не е имала операция. Сега чакаме снимки  Wink.

Somebody, добре че се появи, че те бях заподозряла вече  Mr. Green. На въпорса ти, платихме накрая - дават бебе срещу фактура  Laughing.

Моля кърмачките с опит за HELP! Ние с Емчето все повече напредваме - тази сутрин не се наложи да давам добавка, както преди, плюс това не се буди нон-стоп, а поспива по час-два почти всеки път, та надежда има  Peace. Но въпросът ми е свързан с нощното кърмене - до сега ги редувам нощното хранене (към 2:30-3ч) давам добавка, не давам добавка. Като не давам добавка кърмя до 5ч  Tired. Пробвах преди две нощи, както и снощи да кърмя легнала (спяща  Blush) и се получава, но много ме болят зърната после - това ме кара да мисля, че не слагам бебето както трябва. Можете ли да се опитате да ми обясните или да ме насочите към снимки, където нагледно да видя как е удачно да се сложи бебето спрямо гърдата. А и предполагам, че има значение дали е горна или долна гърда  Thinking. Благодаря ви предварително  Hug

Франчи, още малко остана   bouquet

# 84
Здравейте момичета.
Аз съм от майските бременлийки и съм вече горда мама на красива бебка Рада.
Поздравявам всички нови майчета и успех на момичетата 2 в 1. Много бързо и леко раждане и здрави бебоци скоро да гушкате всички.
Специален поздрав за Франческа Салиери. Тя ми помогна със съвет и добра дума още по време на бременността. Франческа, твой ред е. Пожелавам ти най-хубавото раждане и най-сладкото бебешльорче. Hug

# 85
DendriHug
И много целувки на малката Рада.  Heart Eyes

# 86
  • София
Честити бебенца на Цвети и Аяс, да са им живи и здрави и много да ги радват, да са спокойни бебенца!

Мона, на мен педиатърка ми препоръча да си взема чая на хип от копър и каза, че това е най-беозбидното и да не очаквам чудеса от него.
Нямам много време да пиша, пък и когато имам мъжа ми е на компютъра, но се старая да ви следя.
Ние днес сме на педиатър и мисля да идем с количката, дано не вали. Иначе в събота ни беше първата разходка и бебка я проспа както си трябва  Grinning

# 87
Вече все повече започвам да влизам в час.Дори през деня вече не се налага да спя.Успявам да свърша някаква работа.Децата растът пред очите ми.Виждам как са се променили и понапълняли.По-големия започнах да го уригвам вече.Май ще се научат лека по лека.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМЧЕТА! Чакаме разкази и снимки
Simple Smile

Дразни ме че имам голям корем все още.МАйките родили нормално им се посъбра още в болницата.

# 88
  • Пловдив
Bliznachkova радвам се за вас. Браво  smile3501 Аз до колкото съм чувала малките бебенца растат с часове. Така, че им се наслаждавайте.
А що се отнася до корема, ще се прибере, трябва време обаче. На мой приятелки им се прибра, без да пазят някакви диети, но не става толкова бързо.
Франческа стискай, малко ни остана.
Мен ако ме почнат някакви контракции сигурно ще бягам в банята да започвам да се оправям за болницата, а те ако се окажат не регулярни или спрат и не знам  ooooh!

# 89
Аз от 8.30 съм навън - обикалях, ходих с една приятелка на кафе  и токущо се прибирам по спешност както си седях на кафето, пак усетих да ми изтича нещо, ходих до тоалетната, пак голямо парче слуз- този път примесено с розово- тази моята тапа много пъти пада или  е много голяма, сега се чудя да звъня ли на лекарката или да чакам да започнат контракции или да ми изтичат води??!!!!! newsm78

...........и на всичкото отгоре тези идиоти пак са ни спряли водата без предупреждение, писна ми с ремонтите на този блок, исках да си взема един душ, е.....х му м.................... на тъпанарите от блока, всяка седмица по два дена без вода , дано да я пуснат в близкия един час #Cussing out

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 11:21 от somebody

Общи условия

Активация на акаунт