Отговори
# 150
greenlife, стискам палци- само каква изненада Praynig

Честито на Shomche! Да и е жив и здрав малкия голям мъж!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 17:51 от somebody

# 151
Да посрещнем още едно бебче - днес Shom4e е родила чрез секцио своя втори син Велизар. Мерки: 3500г, 51см.

Тя беше с планово секцио за петък, но момъкът явно е избързал.

Новината ми изпрати Gydelichkova, защото няма възможност да пише сега. ЧЕСТИТО НА Shom4e!

# 152
greenlife, с теб сме!

Аз градушката я преживях в градския транспорт - голям ужас беше. После газих в реки от вода, кал и листа. Simple Smile За това пък доктора ме успокои, че нямам изгледи да раждам тази седмица и да продължавам да си охранвам младежа.  Laughing

# 153
  • Пловдив
Честито на Shom4e! Да им е жив и здрав малкия Велизар, а на мама бързо възстановяване.
greenlife ще стискаме палци утре и ще чакаме новини.  Hug
Мил не се е включвала днес. Сигурно е много щастлива и се гледат със София.  Grinning. Дано да е послушна малката.

# 154
Честито на Shom4e!

# 155
Честито на Shom4e и тя ни изненада по-рано! Да им е жив и здрав малкия Велизар!!!
greenlife стискаме палци за утре и чакаме новината!

# 156
Честито на Шомче! Много щастливи мигове с малкия Велизар Hug

greenlife, развълнувах се много за теб Heart Eyes Утре ще е прекрасен ден  - "09.06.09"

somebody, и аз съм като теб. Не се страхувам от раждането и се надявам до край да остана с тази нагласа. Вълнувам се при мисълта, че скоро ще имам дъщеря /освен ако няма изненади Laughing/

Аз купих страхотно рокле за изписването. Реших твърдо да махна комплекта с бодита,ританки,камизолки и т.н., който бях купила и сега момата ще е за някое модно списание Grinning Имаме си капела и лента за глава /зависи кое ще й отива повече/,буйки и пелена Бенетон Blush
Ох и не спирам да мисля, че ако се роди момче нямам нищо подготвено и ми е леко притеснено само за това Tired

Вие представяте ли си как ще изглеждат бебчетата ви? Защото аз постоянно се опитвам да си я представя, но немога. И едно от нещата от които съм любопитна е точно това - как ще изглежда. То за мен ще си е най-красивата, но все пак ми е интересно newsm78

Франчи, хайде тогава дано утре да родиш Praynig Пожелавам ти го!

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 18:25 от lili_to

# 157
Честито момченце на Shom4e!!!

Аз също не изпитвам страх от раждането- напротив. Така бях и първият път.
По-скоро чувствата ми клонят към нетърпение да се срещна с бебето и лека изнервеност от самото чакане, което за финала е нещо нормално.
Лили, наистина утре е супер дата! Дано се родят повече бебоци! /и моето да е от тях  Mr. Green/

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 18:08 от Франческа Салиери

# 158
Честита радост на Шомче  Hug Нека малкия Велизар да озарява техния ден и да е винаги здрав  Hug

# 159
  • Home is where the heart is...
Честито на Shom4e за малкия Велизар.  smile3525

Хайде Greenlife, ще стискаме палци за утре всичко да мине супер и да се срещнеш с бебчето. Датата е страхотна, дано има и други бебета.  fingerscrossed   Flowers Four Leaf Clover

# 160
macki mnogo ste gotini vsi4ki, mnogo blagodarq za pojelaniqta! celuvki ot men!

4uh se s Ayas i 6te se vidim kogato i dvete ve4e ne sme v reanimaciq, vidqh Cveti no ne mojah da govorq s neq, za6toto trqbva6e da vlizam v kabineta. Izglejda6e mnogo sveja i 6tastliva.

# 161
Честито на мамите обебили се тези дни. Да са ви живи и здрави бебоците. Бързо възстановяване, и скоро да пишете и вие.  

greenlife  стискам палци всичко да мине добре и утре да се похвалиш

Май наистина оредяхме тези които още чакаме своите ангелчета. И аз съм страшно изнервена вече. Чакам го с нетърпение въпреки, че имам само още горе долу една седмица до термина и знам, че ще дойде, няма къде да ходи, само се ослушвам за болки и тем подобни.

Беше ме страх, но вече като че ли не.  И аз се моля да е живо и здраво, всичко да е наред, а болката не е толкова важна, тя си отива веднага щом се появи малкия човек и се  забравя на мига.

Нещо от вчера постоянно ми се втвърдява корема, имам някакви контракции но не са болезнени и са хаотични. не могат да се засекат през равен интервал. Но все пак и това е нещо.  Mr. Green  

Е и нашето време наближава, скоро и ние ще си гушнем бебоците. Hug   Само да сме по спокойни, че и мен нещо ме хващат лудите на моменти.

# 162
  • София
                                                                         ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА, НА ГОРДИТЕ МАМИ ЧЕСТИТО!!!
Здравейте мами, днес времето се разхлади малко, че вчера бе ужас. Утре ще ходя на тонове да слушкам бебо. Всички вече сме изнервени във вкъщи.
Тая госпойца хич не дава признаци да излиза и не знам какво ще я правим. Да ходя ли да ям тоя ананас, дали ще влияе за по- бързо раждане. Вече 12 юни
си наближава, и аз съм доста неспокойна, при първата ми бременност бебчо излезе цели 10 дни по-рано. А сега те ти булке спасов ден, hahaha
Давайте съвети и мнения, ще се радвам да ги чуя  Hug

greenlife  стискам палци

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 19:46 от takanat

# 163
Ayas , Shom4e , честито ! Да ви радват едни здрави дечица Hug
greenlife , стискам палци Simple Smile)
Момичета , ние днес направихме първото излизане с количка.... за ужас на свекито , разходката продължи от 11 ч до 16 ч... с две хранения на малкия лакомник. Врачанския въздух му влияе доста добре... Crazy Таткото се учеше да кормува... а аз се чувствах много странно.... и горда  Wink
Някой попита за водичката - гледам след всяко хранене да му дам малко, за да си изплакне устата, че ме е страх от т.нар. 'млечица' ...  А по някой път иска да пие, по някой не...  и стиска тези малки устенца като на инат и това е Simple Smile
Искам да ви попитам, дупенцето  му е много зачервено и одеве такъв вой нададе като го намазах с малко крем на саносан , че се стреснах... Дали малко пудра ще го пооправи?...сега съм решила да го мия, а не да го бърша с тези мокри кърпи  Thinking  Rolling Eyes
takanat , аз на 22 -ри шофирах около 120 км, на 23-ти в 02,05 ч родих... Всички казват, че  е от раздрусването...  Flutter

# 164
greenlife, голяма изненада  Hug. Успех, нека всичко мине бързо и вълнуващо и утре чакаме новини.
Поздрави на Цвети и Аяс   bouquet.

Мен ме приемат в неделя в ТК  Crazy, ако  момата не ми спретне изненада.

Mona-balona, щипе го от кремчето, духай докато го слагаш, то само в началото е гадно. Нали казват , че не се използва пудра  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт