Отговори
# 165
Mona-balona, щипе го от кремчето, духай докато го слагаш, то само в началото е гадно. Нали казват , че не се използва пудра  newsm78.
Мисля, че с пудрата няма да е толкова подгизнал, въпреки, че го сменям когато се е намокрил, даже... вече си казва сам  Thinking

# 166
  • Germany
Честито на Shom4e! Да е жив и здрав малкия юнак!
Greenlife, успех и леко раждане!

# 167
  • София
Честито момченце на shom4e!

greenlife успех за утре!

Mona balona, аз вода не давам. Педиатърката, която викам на частно ми е казала, веднъж в месеца да давам за по два-три дена по едно лещено зърно Дактарин като профилактика и Габи никога не ми е правила млечница. Също така много добре и действа когато и е зачервено гърлото, за два дена и минава от него.  Peace
За дупето, определено тези кърпички са гадна работа. И на Марти дупето се зачерви и минавам само на миене, а кърпичките за през нощта като го преобува таткото.

# 168
 ooooh!
Това моето дали е параноя?  http://www.predainatatak.bg/news/about126.html
Това с дупето на бебето... май го имаме...  Shocked

# 169
Пудрата почти нищо не попива, но не съм чувала, че не се слага  Thinking Аз му слагах на сина ми още от първите дни.

А колко мами, които пишем редовно останахме с тумбачета?

Тинче, айде и на твоето му се вижда края   Hug Ама много искам да сме заедно в родилното пък  Crossing Arms

Мона, на мен това с шофирането хич не ми помага, още си карам, а ефект никакъв  Crossing Arms Вчера ходихме и до една вила, а до там пътя е  Crazy И пак нищо, по стълбите слизам пеша.....малко така подскачайки, ама пак нищо  Mr. Green

# 170
Честит и син на shom4e!Да и е жив и здрав!

greenlife успех утре и от мен Peace  bouquet

Момичета утре ще се разбере дали и при нас ще е "големия ден"  Praynig сутринта съм на преглед но още предния път ме предупредиха че ако не родя до вторник ме пращат в болницата да ми предизвикват раждане ooooh!
Аз цял ден съм със почти постоянни контракции каде болезнени каде не но нищо  Tired надявам се поне да се е увеличило разкритието ми Praynig
Утре като разбера дали ще ме приемат ще пиша а датата наистина е супер дано да имаме повече бебчета Peace

# 171
Михайлова ,хайдее Simple Smile) с теб сме  Hug

# 172
Честито на shom4e! Да и е жив и здрав малчугана!

greenlife успех и стискаме палци за утре!
Софийския дъжд дойде и в Търново но се надявам да 1 час да спре за да не ми провали плановете за разходка... Crossing Arms

# 173
  • Пловдив
Михайлова ще стискаме палци и на теб.  Hug
Mona-balona на лекцията на сп. 9 мес. за кърменето ни казаха, да даваме вода след кърменето, но да е с лъжичка и то по една лъжичка, колкото да се изплакне устата. Инъче аз доколкото съм чела в кърмаческия форум, не трябва да се дава вода. Има много майки, които не са давали водичка и пишат, че децата им не са имали млечница.

# 174
    Здравеите от мен! На 5-ти ми беше термина и ако до петък не родя, май ще ме приемат... малко тъпо, ама няма как. Казаха ми, че с този цикъл на 45 дена най-вероятно не преносвам, ама в петък ще видим какво ще става... Стискам палци на Михайлова и Greenlife за утре   bouquet Чакаме най-хубавите новини от тях.
    Да ви призная мноооого ми е тъпо... smile3511
     Lsb, стискам палци и на тебе, има време до сряда   bouquet

# 175
Greenlife,с теб сме утре - успех!Радвам се,че е наближил и твоя миг!

Михайлова - и на теб дано да ти кажат,че моментът е наближил.

Е, аз все още си оставам от отбора на коремките,тапи още не са ми падали,снощи малко ме пресви корема,но като отидох до тоалетна,мина-явно съм яла нещо,което не трябва Whistling

# 176
  • София
Пожелавам успех и леко раждане на всички, за които утре е големия ден!

# 177
Успех на всички, на които им предстой планирана или не среща с малките съкровища тази нощ и утре.

# 178
Здравейте на всички минавам само да поздравя всички мами които вече гушкат малките бебоци да са ви живи и здрави.
За нас утре е големия ден, и се вълнувам много newsm78 нещо не мога да си събера мислите
на всички пожелавам успех след няколко дни сме пак на линия Hug Hug Hug

# 179
Късмет на всички тръпнещи в очакване на вълшебния момент като мен

За Кoremka,Михайлова,Greenlife,Lsb и всички планирани и непланирани  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
   Аз съм на преглед утре,но заминавам с две чанти багаж  bye ,но може и да ме върнат Rolling Eyes ,може и да се върнем след няколко дни,но да сме двенки  baby ,каквото сабя покаже...

Общи условия

Активация на акаунт