Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 146 927
  • 770
  •   3
Отговори
# 210
  • София
Млякото е страхотно,много съм доволна,бебка го обича.Първо бяхме на нан сезитив но получи жесток запек,лактаната оправи всичко.

и при нас беше същата работа.

# 211
Хубаво мляко Simple Smile. Бебка го прие много добре, без запек и мрънкане Simple Smile.

# 212
и за нас няма по-добре мляко!!! А сме пробвали почти всичко на пазара!  ooooh!  bouquet

# 213
Опитахме няколко вида АМ преди да купя Лактана Био. Смесвам го с кърма, защото малкият не харесва нито едно АМ и не иска да ги пие чисти. Дори и така се мръщи и едвам изяжда по 100мл, а е почти на седем месеца    Sad   Заради полезните съставки в Лактана обаче се заинатих, че това АМ трябва да прояде и така се борим всеки ден  Crossing Arms   Надявам се да свикне с вкуса преди кърмата ми да е секнала нацяло.

# 214
Надявам се да свикне с вкуса преди кърмата ми да е секнала нацяло.

За да не секне кърмата - кърми, кърми, кърми!
Включването на добавка гарантирано ще доведе до приключване на кърменето, а бебето ти е още мъничко.

# 215
 Peace За мен е най-доброто. Не е повръщала, не е имала запек и качваше съвсем умерено. Вече е на 1.5 месеца и още си пием по две шишета Laughing

# 216
Още едно "за"  Wink

# 217
  • София
Да, от както се е родила и до сега си пие Лактана. След като навърши 1 година пробвах да го сменя за над 1 година, но тя отказа. Препоръчвам го.

# 218
Много добро мляко  Peace

# 219
  • IT
За съжаление дохранвам моето дете, но за това пък го дохранвам точно с Лактана. Не се запичал, ака всеки ден по 1-2 пъти. Детето не е яло друго АМ, за това не мога да направя сравнение. Но за мен е плюс първо че го яде, второ че е био мляко с пробиотици.

# 220
  • Пазарджик
Откакто спрях да кърмя дъщеря си на 6мес. и половина до навършването на 2 години съм давала само Лактана. Винаги го е приемала добре, никога не се е запичала. Много съм доволна.

# 221
Записвам се да следя темата! От 2 дни сме на това мляко /кърмя и по 1, 2 дневно дохранвам с АМ или давам цяло хранене/. Сменихме НАН сензитива, защото бебка има проблем с изхождането, дано това помогне, че се измъчи милото! Tired

# 222
А на моето бебе изобщо не му понесе добре това мляко. Още от първите няколко глътки на храненето започва да плаче, става червен, изпотява се и има много газове. Като спра да го храня и след минутка, две му минава и като почна да го храня пак така. Аз си мислех,че проблемът е в млякото, но пробвах и с Розов Хип и още по-зле стана. Сега от 2,3 дни давам Аптамил и може би най-добре му понася, но пак има рев в повечето случаи докато яде. Не знам вече какво да правя. Педиатърът каза да взема НАН Сензитив, но моето бебе се запича понякога и не мисля,че това мляко е подходящо. Моля ви,ако някой има подобен проблем да пише, че съм се побъркала вече. А иначе слагам и капки Колийф в млякото и давам Био Гайа.

# 223
NKl
не мисля, че е от млякото.По-скоро бебето ти има колики.

# 224
Аз също не си мисля, че проблема е в мялкото, а по-скоро в коликите. Сама пишеш, че от няколко дена бебето е на Аптамил и като че ли положението е по-добро. Бебето скоро е навтршило три месеца, на тази възраст коликите или спират или понамалят. Ако сега дадеш НАН имай предвид, че пак ще има 10 или повече дни на адаптация и пак положението ще е същото и ти пак ще мислиш, че в млякото е проблема. Не може така до безкрай. По-добре остави последното мляко и виж как ще се развият нещата. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт