Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 146 920
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ако може и аз да се включа с едно въпросче. До кога мога да давам Лактана 1. Вече сме на 7 месеца. Преди 2 седмици минахме на двойката, но се запече и се върнахме на единицата. Сега  се нормализираха нещата, но предполагам все някога трябва да минем на 2  newsm78 И как да стане преминаването?

Можеш да даваш единицата докато детето го пие - то е напълно адаптирано и най-доброто (мнението е на известен лекар). Моят син от 1 мина направо на 3 и то доста след годинката...

# 196
Когато минавахме от 1 към 2, а после от 2 към 3, сравнявах съдържанието на млеката и се оказа, че единствената разлика (съществена, имам предвид) е в съдържанието на желязо - по-високо е в двойката. Други елементи също са с леко завишено съдържание. И, както Ивонска е писала - единичката е адаптирано мляко, от двойката нагоре вече не.
на твое място бих давала единица, като пробвам в някой момент дали ще има поносимост към двойката. Предполагам от скоро се захранвате и е нормално стомахчето все още да се регулира. С времето ще свикне и млякото не би трябвало да го запича.
Друг вариант е да смениш млякото, но засега си давай единичката..
Успех Hug

# 197
Моя син беше на Милумил, но педито ме накара да го сменя с Лактана био, защото е по-добро мляко. Но детето не го понесе добре. Много му беше тежко от него и чак започна да повръща- нещо което не беше правил и като новороден. От няколко дни сме си пак на Милумил и детенцето си се храни добре.  Praynig
Явно не най-доброто на пазара е добро и за моето дете.

# 198
  • София
 Благодаря момичета! Ние си попихме единица и давах сурова праскова и незнам от кое, но нещата са значително по- добре. Втори ден сме на двойка и ако пак се запече ще си му давам единица. Не искам да сменям млякото. Имаме лоши спомени от НАН и Аптамил. Пробвах с Хипп преди няколко седмици- не иска да го пие. Май  си е свикнал на това мляко и ме е страх да си правя по- вече експерименти.

# 199
Пробвали сме го, изключително сме доволни от него, може би е най - доброто мляко на Бг пазара

# 200
след като опитахме Хип-розов, нан, аптамил комфорт, се оказа, че няма по-добро мляко за нас - никое друго мляко не яде с такава охота!! Мн качествено мляко е лактаната - само дето не навсякъде го има!!! имаче и на нас ни предстои да минем на 2ка! Чувала съм, че при смяна от 1 на 2 е хубаво да се вземат 2 кутии - едната 1чка - др - 2ка и да се смесят, за да стане по-плавен преходът от едното към др мляко! какво ви е мнението? newsm78

# 201
Не съм смесвала - направо минахме на 2 и после на 3.

# 202
Не съм чувала за такъв подход - да се смесват млеката, а и не виждам смисъл - млеката са много сходни по състав, една марка са, така че... Simple Smile

# 203
Когато кутията с единица свърши се преминава на двойка, без смесване.
Единственото условие е, детето да е навършило месеците, които са написани на опаковката на формулата.
За Лактана тя е 6 навършени месеца.

# 204
благодаря виииии!!! и на мен ми беше чудно защо пък да се смесват newsm78...както и да е..скоро ще минем на 2ка!!  bouquet

# 205
  • София
от 1 на 2 минахме без смесване, НО от 2 на 3 спесвах близо 3 седм., з-то по-трудно го прие.

# 206
Може би заради сладкия вкус на плодове Simple Smile

# 207
  • София
Може би заради сладкия вкус на плодове Simple Smile

да, 1 и 2 са близки до състав и вкус, НО 3-та е по-особен вкус, но сега не заспиваме без него  Peace

# 208
Детето ми много харесва това мляко

# 209
Млякото е страхотно,много съм доволна,бебка го обича.Първо бяхме на нан сезитив но получи жесток запек,лактаната оправи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт