Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 434
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Sourcherry благодаря ти.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 14:04 от Vivi

# 511
  • София
по темата с лъжичките: и синята и червената са абсолютни еднакви- по 30гр.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 14:04 от Vivi

# 512
Вече червените лъжички са различни от старите. Някак по-леки и по-малки.

# 513
  • София
И нямат прорез по средата, а аз така се научих да си затварям млякото - с лъжичката  #Cussing out

# 514
Ууу аз тоя прорез най-го мразя. Все пада мляко като сипвам и винаги има бял  прашец на мястото където съм приготвяла млякото.

# 515
Лъжички с прорез няма много отдавна.

# 516
Може, аз минах на мляко babylove, че почна да ми идва като голям разход Лактаната ( с моята ламя Simple Smile ). Та и то има абсолютно същата лъжичка Simple Smile

# 517
  • Стара Загора
Лъжички с прорез няма много отдавна.
Точно се чудя за каква лъжичка става въпрос Crazy От 3м. купувам Лактана и лъжичката е само червена и без прорез. Явно става въпрос за стари работи

# 518
Хера, сега вече има нови червени лъжички - без прорез, по-леки и леко смалени, т.е трети вид, поне откакто аз купувам Лактана. Общото между 3-те вида е, че съдържат еднакво количество сухо мляко, когато са изравнени, просто като вид са леко различни.

# 519
Здравейте,

от няколко дена минахме на Лактана Био. За сега съм доволна. Млякото мирише много добре, на вкус също е идеално. Разтваря се лесно и действа  добре на стомахчето на Габи.

На един сайт прочетох, че 1-цата е от 0-4м, 2-ката от 4-8м, но на кутията пише, че е до 6м. Предполагам, че на кутията е правилното, но все пак, ако може някой да потвърди   bouquet

# 520
Лактана 1 е за бебета до 6 месеца. Лактана 2 е за бебета над 6 месеца.
Лактана 3 е за бебета над 10 месеца, а Лактана Киндер за бебета над 12 месеца.

# 521
Sourcherry, благодаря   bouquet

# 522
И ние се храним с Лактана Био 1 вече повече от месец. Преди това бяхме с Нан Сензитив. Акото беше станало тъмно зелено, почти черно, а преди това имахме запек. С Лактана-та акаме редовно всеки ден и акото се оправи. Най-вероятно се дължи на бифидобактериите в млякото. Според мен няма по-хубаво мляко на пазара от това.

# 523
Давам Лактана от около месец, щерката е на2.5 месеца. Първоначално акаше на ден и 1/2, после спря.... а акото ни е зелено.... напоследък и газовете и се увеличиха....
Още не съм го спряла, защото не знам дали и  Инфакола не ни запича....
Много ми се иска това да е млякото за моето дете, но ако не ни оправи запека и то....ще мисля друго Sad

# 524
  • Стара Загора
Давам Лактана от около месец, щерката е на2.5 месеца. Първоначално акаше на ден и 1/2, после спря.... а акото ни е зелено.... напоследък и газовете и се увеличиха....
Още не съм го спряла, защото не знам дали и  Инфакола не ни запича....
Много ми се иска това да е млякото за моето дете, но ако не ни оправи запека и то....ще мисля друго Sad
Махни Инфакол-а и добави само Биогая  Peace Повечето капки за колики запичат за съжаление  Tired

Общи условия

Активация на акаунт