Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 322
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КАТЮША изобщо не се притеснявай.Ние вече сме на 3м. и обичайно хапваме 60-70гр.Случва се веднъж дневно да изтрещи със 90,но за разлика от връстниците и които редовно ядат по 120 на хранене.Иначе за втория месец качихме 1700,а за сега се очертава 1500.Така,че няма нищо притеснително.Важното е бебо да се чувства добре.

# 541
И ние имахме педиод в първия месец, когато ядеше малката по 20-30 грама, а си качваше. После започна да яде с рев и голяма мъка - проблема беше, че шишетата на Авент се запушваха от АМ  а и не ги харесваше особено.  Сменихме с МАМ и започна сладко да яде Simple Smile Сега изяжда по 130 мл.

Да питам пак някой друг със зелено ако от Лактаната?

# 542
  • София
Този въпрос като го прочетох и осъзнах, че на детето ми акото се промени след като спряхме Лактана-та. От 2 седмици не давам вече АМ, замених го с прясно мляко. Акото и стана доста по светло на цвят..

# 543
momi4eta da vi popita davam na moia prinz lactana iadem po 120 grama no ima momenti v koito ostavat po 30  40  grama  mojeli sled tova da go zatoplia i pak da my go davamm newsm78 newsm78

момичета да ви попита давам на моя принц  lactana ядем пo 120 грама но има моменти в които остават по 30  40  грама може ли след това да го затопля и пак да му го давам newsm78 newsm78

––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 19:53 от Vivi

# 544
  • София
momi4eta da vi popita davam na moia prinz lactana iadem po 120 grama no ima momenti v koito ostavat po 30  40  grama  mojeli sled tova da go zatoplia i pak da my go davamm newsm78 newsm78
Може - след не повече от 1 час!

# 545
mersi mnogo za burzia odgovor   momi4eta spored vas gre6a li sega imam karma kurmia go malkia no ne6to ne se za6i6ta li ko neznam i po4nax v 12 ve4erta samo my davam lactana za da spia pone i az 4 4asa kato xorata a kato go kurmia  stava na vseki 4as tursi da iade dali karmata mi ne6to ne go zasi6ta neznam i zatova gledam pone prez denia go kyrmia a samo ve4erta v 12 4isa mu davam laktanata ina4e po4naxme mnogo da se yguva i reve kato akame ina4e ake  julti4koo  struvamise 4e kurmatami e mnogo vodnista   newsm78

мерси много за бързия отговор   моми4ета според вас греша ли сега имам кърма кърмя го малкия но нещо не се засишта ли ко не знам и почна в 12 ве4ерта само му давам лактана за да спя поне и аз 4 часа като хората а като го кърмя става на всеки час търси да яде дали кърмата ми нещо не го засища не знам и затова кърмя поне през деня го кърмя а само ве4ерта в 12 часа му давам лактаната ина4е почнахме много да се йгува и реве като акаме ина4е аке  жълти4ко  струвами се 4е кърмата ми е много водниста

sega vidiax za zeleno to ako pitate  6tom bebeto vi  aka  zeleno zna4e e istinalo az pone kato vidia moito s zeleno ako vednaga go podmivam s topla vodi4ka i go obli4am dobreeeee

сега видях за зеленото ако питате  щом бебето ви  ака  зелено значи е истинало аз поне като видя моито с зелено ако веднага го подмивам с топла води4ка и го обли4ам добрееее

–––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 12:30 от AnMary

# 546
  • София
ivana8444, моля, пиши на кирилица (ако ти е възможно - и малко по-грамотно  Wink )! Задай въпроса си в подфорум "Кърмене", там може би ще ти помогнат повече  Peace

# 547
Здравейте,
Може ли да ми кажете колко време след отваряне на опаковката трябва да се консумира. Аз замествам 1-2 храниния само с АМ и се претиснявам, че опаковката е голяма и дали няма да се наложи да я изхвърля.

# 548
Здравейте,
Може ли да ми кажете колко време след отваряне на опаковката трябва да се консумира. Аз замествам 1-2 храниния само с АМ и се претиснявам, че опаковката е голяма и дали няма да се наложи да я изхвърля.

14 дни.

momi4eta da vi popita davam na moia prinz lactana iadem po 120 grama no ima momenti v koito ostavat po 30  40  grama  mojeli sled tova da go zatoplia i pak da my go davamm newsm78 newsm78
Може - след не повече от 1 час!

Да, до 1 час максимум и по изключение.
Готовото мляко не може да се претопля.

# 549
  • София
и аз не претоплям. Пие, колкото пие и изхвърлям.

# 550
  • Стара Загора
и аз не претоплям. Пие, колкото пие и изхвърлям.
При мен не се и налага ,тя за секунди го изпива и иска още  Mr. GreenСнощи е изпила 400 мл ,не мога да й насмогвам на млякото ,хем си хапва много добре винаги  ooooh!

# 551
мацки да питам нещо днес за първи път и дадох от лактана 1 хареса и но започна след час и нещо да връща по малко -едно пресечено такова нормално ли е това .на 2 месеца е мойта дуда и забелязах че връща млякото когато си мятаа ръцете и краката какво е туй чудо незнамммм

# 552
Ако е заради това , че е енергична и се е раздвижила е нормално. Тя не е повърнала на фонтан, а малко млекце, което явно и е било в повечко, но от лакомия си е го е изяла. И след като се е размърдала и то изкочило Simple Smile Според мен нямаш основание за притеснение.

Притеснително е когато повръща на фонтан , обикновено непосредствено след ядене.

# 553
Този въпрос като го прочетох и осъзнах, че на детето ми акото се промени след като спряхме Лактана-та. От 2 седмици не давам вече АМ, замених го с прясно мляко. Акото и стана доста по светло на цвят..

Jeni, какво прясно мляко даваш?? newsm78 Алекс отказа да пие от няколко дни АМ и мисля да го заменя  прясно, но се чудя какво да е....  bouquet

# 554
  • София
Давам Верея 3%, много го харесва и си го търси.

Общи условия

Активация на акаунт