Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 280
  • 770
  •   2
Отговори
# 570
Но пакетът можеш да ползваш до 14 дни. После изхвърляш, ако е останало нещо или правиш течен шоколад за вас.

# 571
  • София
ако е останало нещо или правиш течен шоколад за вас
Лелее, като малки колко течен шоколад сме изяли със сухо мляко от аптеката  Laughing

# 572
да питам пак /нямам време да чета назад за което се извинявам/ нормално ли е акото да тръгва първо едно зеленожълто отначало а после да си става жълто /извинявам се за натуралното описание/

# 573
zeleno to ako ozna4ava 4e beb4o e leko nastinali
 Naughty

зеленото ако означава че бебчо е леко настинал
 Naughty

––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 21:30 от Vivi

# 574
зеленото ако означава че бебчо е леко настинал
 Naughty

Няма такова нещо.
Зеленият цвят говори за формула с по-голямо съдържание на желязо или задържани изпражнения в червата.

klims9, абсолютно нормално е. Не се притеснявай.

# 575
Здравейте,
 Ние сме на Лактана HA1. Доволна съм а и бебка го харесва, въпреки че мирише ужасно. Лошото е че Лактана HA 2 вече не се предлага на нашия пазар. Вносителите твърдят, че било спряно от производство, което според мен не е вярно. Някой знае ли нещо повече за този проблем?

# 576
  • София
Ха, за първи път чувам за Лактана НА  newsm78 Е, то е логично да има, но аз не съм го виждала никъде. За производството - не знам...

# 577
  • София - Рим и обратно
Виждала съм Лактана НА в аптеките на Ремедиум в София, последно - преди месец.
Загледах ги защото преди не бях виждала НА-формула на Лактана.

# 578
  • UK
HA има във Вис Виталис на Стамболийски, но не съм сигурна само единицата или и и двойката.
KarinaS , ако желаеш мога да проверя днес или утре дали го има там и ще ти кажа. Върти ми се нещо из главата, но не искам да те подвеждам.

# 579
Благодаря. Вис Виталис също не го предлагат поне HA2 иначе HA 1 има почти навсякъде. В крайна сметка се наложи да го поръчаме от Германия.  Предлага се в онлайн магазин на производителя. За информация една кутия в България струва 29 лева а в Германия  10,45 евро. С доставката ще излезе около 22 лева за кутия. Тук направо ни дерат.

# 580
МАЦКИИИ голямо яденеееееееее  #Shockedнаправо ни изяде ушите това бебе имам чувството че това млекце много бързо се усвоява от бебешкия организъм и даже колкото повече яде толкова по добре и става на томбачето Mr. Green.с такъв кеф го хапва и си го търси сега остава и да почне и да спииии и ще съм много щастлива.но както се казва пълно щастие няма

# 581
  • UK
Моят го отказа тотално, и Нан-а, и сега и Лактаната. Слава Богу нещата с кърмата се пооправиха и вече не ревем от глад и почна и да наддава повечко пак. Отворените пакети снощи ги направихме на течен шоколад и руло, а сега ще ги изхвърляме. С мъжът не съобразихме, че млеката са сладки и захарта дойде толкова много, че...  Sick
Второто пакетче от Лактаната го пазя за бъдещи черни дни и при нужда ще пробвам да го лансирам пак.

# 582
Благодаря. Вис Виталис също не го предлагат поне HA2 иначе HA 1 има почти навсякъде. В крайна сметка се наложи да го поръчаме от Германия.  Предлага се в онлайн магазин на производителя. За информация една кутия в България струва 29 лева а в Германия  10,45 евро. С доставката ще излезе около 22 лева за кутия. Тук направо ни дерат.

Shocked сериозно ли има ли такава опция да си поръчаш от германия? Ти какво количество си поръча?

# 583
я раздуйте за тая германия че доста май е по изгодно

# 584
  • Стара Загора
Кой е този сайт ?

Общи условия

Активация на акаунт