Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 211
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Да,относно вкуса -малко е странен и не на всички деца им се нрави  Peace

# 601
Аз минах с малкия на двойката, супер си е пак, малко по бяла е на цвят и по-трудно се разтваря, но пак е по-добра от другите марки. Мое мнение де  Peace

# 602
Здравейте от мен,

аз съм нова във форума, от около месец сме на Lactana Bio 1 и съм много доволна от него, преди това бяхме на Aptamil и двете са много добри но ще си продължавам с Lactana, даже от нея и Храносмилателния чай на Hipp ни минаха коликите Simple Smile

# 603
ние от днес сме на Лактана Био НА 1. Надявам се да ни понася добре. Това ни е вече трето мляко. От Хип се запекохме много яко, после педи ни предписа млякото на Гербер, което не искаше да го хапва и аз реших да взема Лактана. След първото хранене започна да си присвива коремчето, но на следващото си го изяде без проблем. Надявам се не съм сбъркала в избора си, единствено ме притеснява, че аптекарката ме предупреди, че не бива да му го давам без да съм се консултирала с педиатър, а аз  го взех на своя глава...

# 604
  • София
ние от днес сме на Лактана Био НА 1.

А защо взе НА формула, а не обикновената Лактана 1? Алергичен ли е бебчо?

# 605
не е но нали намалява риска от алергии, а той е предразположен понеже аз имам доста, затова взех от НА формулата. Като изключим, че след всяко хранене връща мляко, мисля че му харесва, хапва си го. Надявам се днес да ходиме и по голяма нужда.

# 606
  • София
не е но нали намалява риска от алергии, а той е предразположен понеже аз имам доста, затова взех от НА формулата. Като изключим, че след всяко хранене връща мляко, мисля че му харесва, хапва си го. Надявам се днес да ходиме и по голяма нужда.

не трябва ли HA млякото да се изпише от лекар или поне да има доказана алергия  Thinking (не се заяждам, а питам, защото май така съм чувала)  newsm78

# 607
  • София
не трябва ли HA млякото да се изпише от лекар или поне да има доказана алергия  Thinking (не се заяждам, а питам, защото май така съм чувала)  newsm78

И аз за това попитах  Peace

# 608
ХА формулите много често се дават за превенция, ако родителите на детето са с алергии. Има се предвид алергичната предиспозиция.

# 609
  • София
ХА формулите много често се дават за превенция, ако родителите на детето са с алергии. Има се предвид алергичната предиспозиция.

В такъв случай Barborana^ няма от какво да се притеснява  Peace Да му е сладко на бебчето!

# 610
  • София

В такъв случай Barborana^ няма от какво да се притеснява  Peace Да му е сладко на бебчето!

Peace

# 611
И ние се дохранваме с Лактана БИО И съм доволна коликите намаляха! Преди това бяхме на Нан  1 но се запече от него!

# 612
Знаете ли каква е разликата между Лактана 1 и Лактана НА 1, освен че НА е против алергии? Питам, понеже почнахме трета кутия от НА , а коликите ни неспират, дори се увеличиха, и запека си остана. Незнам вече какво да го правя това дете!? Надеждата ми беше в това мляко, не искам да го сменям отново...

# 613
Барборана, а допълнително даваш ли пробиотик?
Коликите и запека ще преминат, питай педиатъра какво да даваш.

# 614
давам и Биогайа

Общи условия

Активация на акаунт