Саниране на ясли и градини във Варна

• 28 614
  • 538
  •   1
Отговори
# 345
  • Varna
За ДГ "Незабравка"  преди малко ми се обади едната преподавателка на първа А група и ми каза, че родителската среща ще е от 17 часа във вторник!

# 346
# 347
На нас от Славейче дали ще ни се обадят вече за среща  Praynig вече ми идва на нагорнище с кърмаче и толкова щура кака  Crazy

# 348
Цитат
На нас от Славейче дали ще ни се обадят вече за среща   Praynig вече ми идва на нагорнище с кърмаче и толкова щура кака
   Peace горещо се моля, че и нашия батко е издивял, а бебето си иска своето.......
Като гледам по-скоро и нас биха ни викали за чистене, в крилото където е бившата вече 1А група се виждат разни греди и кофи през прозорците, а отвън вече всичко е прибрано и скелета и стари дограми, но през седмицата като минавах не се вижда никакво раздвижване.

# 349
  • Варна
и при нас е същото каката като е на училище -добре но като се върне и трябва да пише домашни става страшно smile3511малката иска и тя и ставам луда

# 350
А някой да знае нещо за централната сграда на Звездичка? Кога се очаква да започне 1-ва група? Аз дочух че почти са приключили, ама какво значи това "почти"" Rolling Eyes

# 351
Най добре звъннете на директорката.
Всяка седмица информацията се мени.
Последно ще е най късно на 9-ти ама.....
Общо взето когато жените изчистят -само 3 били  Rolling Eyes
Това е от мин седмица вторник.Ако някои научи нещо моля да пише -сина ми от 3 седмици всеки ден ме врънка че искал на ДГ  CrazyА аз как работя само аз си знам Rolling Eyes

# 352
  • Варна
DZ   вие в коя градина сте ( ние в Славейче)

моята дъщеря е същата не спря да мрънка ще иска в новата градина (или я изписаха от ясла) 

# 353
Звездичка -филиала

# 354
Тъкмо се чудя дали да не ида до Славейче да видя дали няма съобщение вече. И у нас е лудница и чакаме с нетърпение отварянето - дано е скоро.

# 355
  • Варна
missZ  Ако научиш нещо сподели   Praynig

# 356
  • варненка от София
Хм, тук май основно пишещите са от Славейче и Незабравка  Tired

# 357
За Славейче, в петък директорката каза, че ще отворят след 15.11

# 358
ООО дано още две седмици се надявам да избутам.

# 359
Е, поне за някой от нас се вижда края  Grinning !
Ние чакаме ОДЗ4, но нямам информация на къде вървят нещата. Моля някой ако знае да пише. По план, санирането на нашата градина ще започне Април, за мен това значи, че до Септември Рая ще си е в къщи  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт