Саниране на ясли и градини във Варна

• 28 601
  • 538
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
  някой да е чувал за родителска среща в Славейче

# 406
Днес ходих в ОДЗ 4 да видя какво е положението - наистина вътре е паднала бомба,но поне работят майсторите.
На вратата няма залепена бележка,че ще се проведе род.среща,а не съм убедена,че всички родители следят форума.Аз разбрах благодарение на една мама ,която знае,че ме интересува информацията и ми препрати линк към форума.Имат координатите на всички родители можеше да звъннат да ни уведомят.

# 407
  • ride my bike...
Незабравка май се отлага за 15.11...То може грипна вакнация за има  Rolling Eyes

# 408
  • Варна
Незабравка май се отлага за 15.11...То може грипна вакнация за има  Rolling Eyes

Що се отлага, щото никой не отиде да изчисти ли?  Tired

# 409
АУ как ни ви е срам ,я запрятайте ръкави и вземайте парцалите Crazy
А и накрая да не забравите да минете да питате директорката от какво има нужда  Crazy

Това в кръга на шегата да не ме нападнете сега  smile3534

Според мен всеки трябва да си върши неговата си работа  Crossing Arms

# 410
Някой за "Лястовичка" да знае нещо ? Кога ще приключат ?
И аз се интересувам за новини около "Лястовичка", но не намерих нищо в темата. Вчера минавах покрай градината и видях, че отвън е добила доста приятен нов вид, но какво е вътре...не знам

# 411

И аз чух нещо такова. Утре ще имам повече информация.

# 412
  • Varna

И аз чух нещо такова. Утре ще имам повече информация.

Потвърждавам и аз Peace , но всъщност става въпрос за 16.11 Simple Smile

# 413
В Славейче се правят самосиндикални родителски, само по групите .Вчера бях там няма никъде залепено инфо или бележка за подобно нещо. Всеки казва 16,11, ама дали ще е така.
Иначе се чисти упорито, а довършителните ремонти боядисване и смяна на настилки разни се прави от родителите, е и персонала удря по някое рамо  Whistling.

# 414
  • Варна
Didorka , мерси  Peace. Аз последните 2 седмици дори и не съм минавала оттам. Другата седмица ще опитам да отида и да видя какво става.

# 415
  • Варна
За "Лястовичка" имам неофициалната информация, че би трябвало да свършат до края на другата седмица.

# 416
  • ride my bike...
Цитат
Що се отлага, щото никой не отиде да изчисти ли?   
Ааааа не...аз лично чистих 2 дни. Голям ужасТ беше.....

# 417
  • Прекрасна ВАРНА
ние пък в  събота ще слагаме ламинат в нашата група-НЕЗАБРАВКА,няма изчистване тази градина ooooh!.тъкмо направиш нещо и след няколко дена излиза нещо друго. #Cussing out

# 418
  • Варна
ние пък в  събота ще слагаме ламинат в нашата група-НЕЗАБРАВКА,няма изчистване тази градина ooooh!.тъкмо направиш нещо и след няколко дена излиза нещо друго. #Cussing out

То много зависи и от директорката си мисля...

Ние сме 4-та група и, честно казано, не смятам вече да давам пари за разни подобрения. Навремето и климатици сме купували и какво ли още не - стига толкова. Който е 1-ва група - да му мисли.

# 419
  • Варна
За "Лястовичка" имам неофициалната информация, че би трябвало да свършат до края на другата седмица.

Дано да е така, макар че заради този грип съм сериозно раздвоена дали да я пусна веднага след като почнат на ДГ .

Сестра ми и племеникът изкараха грипа миналата седмица, тази са болни на мъжа ми племеник и снаха му. Те живеят със свекърите , сигурно и те ще пипнат. Затова се чудя какво да правя. Нали обявиха и още една седмица грипна ваканция за учениците от понеделник.
Вие какво смятате ще си пускате ли децата на ДГ или ще изчакате малко да отмине грипната вълна ?

Общи условия

Активация на акаунт