Саниране на ясли и градини във Варна

• 28 600
  • 538
  •   1
Отговори
# 435
Някой да знае нещо за "Калина Малина", кога отварят, че нещо все не мога да се свържа по тлф.
Бях чула от познат родител, че се очаква към 25.11

# 436
 Днес от Гълъбче ми казаха , че още не е сигурно дали Славейче ще отвори на 16.11 !

# 437
  • Варна
Днес от Гълъбче ми казаха , че още не е сигурно дали Славейче ще отвори на 16.11 !

Благодаря за информацията Simple Smile  И все пак, ако решат да отварят, кога мислят да ни кажат?! Все пак това е следващата седмица Crazy

# 438
  • Варна
vivi_d  и на мен така ми казаха че към 16.11 ще отворят имат още малко да чистят и чакат да отмине обявената национална грип-на епидемия . (пак до грипа опряхме )  Rolling Eyes

Само дето за градините няма ваканция, а просто родителите не си пускат децата на градина, защото ги е страх/което е нормално/.Казаха, че ще събират останалите деца /ако са по-малко/в една група.

# 439
В такава обстановка,нямат право да правят сборни групи,ама никой като не знае и те си правят каквото искат.

# 440
  • Deutschland/HE
В такава обстановка,нямат право да правят сборни групи,ама никой като не знае и те си правят каквото искат.

това в кой документ е упоменато?

п.с. не ги защитавам, но  да отопляват и да плащат на учителки, които гледат по 7-8 деца, не е икономически оправдано.

# 441
Не знам в кой документ е упоменато,но нямат право каза нашата госпожа.Съгласете се ,че във всяка група има по някой по различен вирус.Ще топлят,нали си плащаме.

# 442
Днес следобед говорих с директорката на ОДЗ № 4, която каза,че няма яснота кога ще отвори ДГ. Родителската среща е само за Втора яслена група. В събота от 10 ч. ще има почистване на ДГ, като са поканени и всички родители.

# 443
  • Deutschland/HE
Днес следобед говорих с директорката на ОДЗ № 4, която каза,че няма яснота кога ще отвори ДГ. Родителската среща е само за Втора яслена група. В събота от 10 ч. ще има почистване на ДГ, като са поканени и всички родители.
а на нас днес ни казаха, че от 16-ти Славейчетата си отиват в тяхната градина Simple Smile Вече ще могат всички Гълъбчета да си ходят редовно на градина, а не 2 седмици ходят, 2 седмици почиват!

# 444
http://moreto.net/novini.php?n=64844

В петък вечер е имало родителска среща в ОДЗ 4 ( първа група). Родителите са "решили" да събират пари за довършване на ремонта. Важното е, че все пак скоро се очаква децата да тръгнат на градина.

Един въпрос мааалко в страни от темата: предишните години при започване на 1 група, се отпускаха пари от Общината за ремонт на стаята. Отпаднало ли е това?

# 445
  • Варна
"Славейче " отваря на 16.11, днес проверих сигурно е Hug

# 446
на 16-ти отваря и Първи Юни.. има бележка на вратата..

# 447
http://moreto.net/novini.php?n=64844

В петък вечер е имало родителска среща в ОДЗ 4 ( първа група). Родителите са "решили" да събират пари за довършване на ремонта. Важното е, че все пак скоро се очаква децата да тръгнат на градина.

Един въпрос мааалко в страни от темата: предишните години при започване на 1 група, се отпускаха пари от Общината за ремонт на стаята. Отпаднало ли е това?

Oбаче в статията са пропуснали момента, че вътрешните ремонти се извършват от родителите  ooooh! Като четем пресата то всичко прелестно, ново и блести и то благодарение на общината  Outta Joint

Парите за първите групи май още си стоят, при нас от общината дадоха вратички за гардеробчетата.. но пък за другата група имаше и нови легла ..така че как се разпределят не ми е много ясно.  Определено ми се струва, че има и субективен фактор

# 448
И на мен току-що ми казаха (не човек от персонала) да се готвя за Славейче в понеделник и влязох тук да видя дали наистина е така. Мисля да отида лично още сега да видя дали има бележка или човек с когото да говоря. Дано в това време има все още някой, ако не утре сутринта. То за понеделник едва ли ще успеем с изследванията, но поне като днес излезе инфо пак е файда.
А родителска няма ли да има (не че настоявам, просто гледам, че по другите места правят и за това питам)?

werka, ти къде си проверила? На директорката ли звъниш?

# 449
  • Варна
missZ  и аз ще мина тази вечер през Славейче  да проверя   а утре по обяд като почивам ще видя да отида да питам сестрата какви изследвания трябват и кога да ги донесем .

Общи условия

Активация на акаунт