Саниране на ясли и градини във Варна

• 28 614
  • 538
  •   1
Отговори
# 270
  • варненка от София
Моряче от днес е в ремонт. Бяха си поставили химическа тоалетна в двора и няколко младежа седяха на буквичката Ф и така протичаха нещата. Tired

# 271
Днес случайно минах покрай Звездичка -дограмата е сложена.Ама от вътре как върви Rolling Eyes
Да взема утре да питам директорката newsm78

# 272
  • Варна

А  дали ще ни се наложи отново да боядисваме стени и тавани след този ремонт?  Thinking

Ние в нашата ДГ ще боядисваме сами след ремонта, не са предвидени пари за "довършителните работи" . И в Пламъче боядисваха, една мама писа отделна тема за това.

# 273
Дочух от една майка , на детенце в Гълъбче че им казали че ремонта на Славейче   ще свърши през октомври! Дано е  вярно , че ние смеси вкъщи....чакаме!!!

# 274
  • Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=61427

Не виждам в списъкът Славейче сигурно и те са вече към краят на ремонта , някой да знае нещо повече че от 5 дни несъм минавала

# 275

Не виждам в списъкът Славейче сигурно и те са вече към краят на ремонта , някой да знае нещо повече че от 5 дни несъм минавала
И аз не виждам в списъка "Пролет" , но преди няколко дни , като минах от там видях, че половината още не е боядисана. Не мисе вярва да приключват.

# 276
  • Варна
А дали в Калина-Малина е започнал ремонта? На някой да му е по път?

# 277
В петък минах, нямаше движение, но децата вече са при нас, може би всеки момент ще започнат, или правят нещо вътре  Rolling Eyes!

# 278
Славейче все така напреднала ми изглежда, все работят по нещо отвън, ама вътре  Thinking, а пък кога ще свършат изобщо без идея.

# 279
# 280
Само ще кажа -Дано  Wink

# 281
Така написано добре звучи, дано приключат до края на месеца наистина !

# 282

И аз не виждам в списъка "Пролет" , но преди няколко дни , като минах от там видях, че половината още не е боядисана. Не мисе вярва да приключват.
Днес ми казаха че след две седмици ще приключи ремонта.Имам приятелка която работи в Пролет.
А за небоядисаната част от градината,май ще си остане така.Много е грозно.Санирано и боядисано е само където има групи.Иначе са сложили слънчевите колектори

# 283
  • Варна
 Е наистина ли няма да боядисат там където няма изолация    #Cussing out

Това е вече безобразие  #2gunfire 

# 284
Днес ми казаха че след две седмици ще приключи ремонта.Имам приятелка която работи в Пролет.
А за небоядисаната част от градината,май ще си остане така.Много е грозно.Санирано и боядисано е само където има групи.Иначе са сложили слънчевите колектори
Много ти благодаря за информацията  Hug Наистина е ужасно. Едното жълто, другото грозно, избелало вишнаво или нещо подобно трудно за определяне. Ама какво да се прави общината толкова дава. Поне да го бяха боядисали, като останалата част.

Общи условия

Активация на акаунт