Саниране на ясли и градини във Варна

• 28 609
  • 538
  •   1
Отговори
# 255
  • Deutschland/HE
По повод една новина, че слагат неотваряема дограма в детските градини: в Славейче прозорците се отварят Simple Smile вчера минавах с децата и ги бяха отворили всичките, явно тази информация на Красимир Узунов се отнася за други градини.

# 256
  • Варна
Имам въпрос - по-колко пари събирате от човек за боядисване на стаите след ремонта / по напред стана ясно , че такова не е предвидено в общият ремонт/ ?

# 257
  • Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=60654&p=1

В страни от нашата тема но все пак за градините в Варна

# 258
  • Варна
вчера минах покрай ОДЗ16 вече разтоварват необходимите за санирането материали от 1.10 започва ремонта да видим кога ще свърши Crossing Arms

# 259
Някои тази седмица минавал ли е през Звездичка.
Живо ме интересува дали и сменят вече дограмата или продължават да се туткат ooooh! При положение че тя имаше външна изолация и половината и дограма беше сменена.Трябваше вече да са на привършване Crossing Arms

# 260
  • Варна, морето и сините вълни!
Аз пък мнах през ОДЗ 4. Персонала който е останал в градината дежурен, каза че няма идея кога ще свърши всичко. По тяхно мнение работата върви ужасно бавно и мудно. Казаха, че са свършили нещо, но пък има и още мнооооого да се върши, а вече са започнали да ги притискат родителте.

# 261
ЦДГ Пламъче свършиха със санирането.

# 262
  • Варна
radost266  Браво Браво  smile3501

Сподели голяма ли е градината и какво направиха

# 263
  • Варна
ЦДГ Пламъче свършиха със санирането.

Колко време ви беше ремонта ?

# 264
Ремонта на ЦДГ Пламъче продължи от 24.08. - 30.09.

# 265
  • Варна
Ремонта на ЦДГ Пламъче продължи от 24.08. - 30.09.

Децата върнаха ли се вече в градината?
 Защото според директорката на Незабравка, след приключване на санирането, ще им са необходими поне 2 седмици за да почистят и подредят помещенията и чак тогава ще върнат обратно децата.

# 266
на Пламъче им трябваше седмица дабоядисат и подредят..
как върви ремонта в Незабравка? какви са прогнозите?

# 267
  • Варна

На предната стр. бях писала, че прогнозата на директорката е до края на октомври... пък да видим...

# 268
Аз пък мнах през ОДЗ 4. Персонала който е останал в градината дежурен, каза че няма идея кога ще свърши всичко. По тяхно мнение работата върви ужасно бавно и мудно. Казаха, че са свършили нещо, но пък има и още мнооооого да се върши, а вече са започнали да ги притискат родителте.

Офф, това не е добре. Днес, освен гостите от 4ОДЗ, са приети и деца от Калина Малина, беше малка лудница сутринта.

# 269
  • Варна

На предната стр. бях писала, че прогнозата на директорката е до края на октомври... пък да видим...

Нека и аз се изкажа за ОДЗ пък, в което са настанени деца от други ясли и градини, в които се правят ремонти. В нашето оДЗ са настанени деца от Славейче и Незабравка. Поне до 15 ноември щели да са там, т.е. ремонтите по Незабравка и Славейче няма да приключат дотогава.

Дано да е до края на октомври, вече с моя мъж залагаме до кога..    Animal Snail  той предрича до края на ноември  #Crazy  ще видим, ще видим ..

А  дали ще ни се наложи отново да боядисваме стени и тавани след този ремонт?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт