, а иначе аз вече определено всеки път като се наложи да изляза от стаята внимавам къде оставям бебчо, защото този ужас не ми се изпитва пак.

. Да ето тук е било http://www.wholesomebabyfood.com/whencanbabyhavecherries_cherryb … byfoodrecipes.htm. 

:

Та съм и делегирала правата да го ревнува вместо мен и тя много активно ги заупражнява
Към дванайсет вече се приготвях да се паркирам в кревата супер сънена, телефона ми звъни, мъжът ми пита какво правя и аз му изръмжавам, че ми се спи много, а той ми предлага да отворя входната врата?! Викам, ти луд ли си по това време да я отварям, страх ме е, а той: "Айде де, погледни!" И на мен почна да ми прищраква нещо в заспалото мозъче-поглеждам, а той на вратата, домъчняло му за нас. На следващата събота, като дойде да ни вземе, и аз да не остана по-назад нахлупих перуката (леля ми има навика да прави спонтанни покупки, които знае, че няма да ползва, ама ей така, та перучката се мъдри неупотребявана) и бая го стреснах човека в интерес на истината в първия момент, ама и той бързо се усети.
и той няма да се научи да яде завъртяни манджи
(Въртележка се казваше, ако някой го помни
) Ама ми изкара акъла с таз перука 
(хич не съм провокатор, а)
Като е хладно цяла нощ си спа човека...

, а за манджите - много е добре, че няма да е капризен, че тъщата и тя е една готвачка 
Че са красива двойка, спор няма, ама как ги сватосахте набързо с 2-3 поста, без хич пък да ги попитате! Ние с Донята малко по-либерално им оставихме вратичка на нашите. Макар, че потенциалният свекър първо че за потенцалната снаха каза че е епа много Убава, а пък откакто видя и ТОРТИЧКИТЕ на потенциалната тъща, трудно потенциално ще се отърват от нас
Иначе още утре ще тичам в Пигис, мерси много за идеята! Ами и аз знам, че уж не се усещали зъбките, но явно той и като цока си ги почешва в мен и ме претърква леко. Иначе наистина езичето покрива долните, но за горните ми е интересно как ще стане.
Защото ми закъсня с 4 дни. За това се радвам. Как ме виждате февруари 2010 да раждам пак!?!? И аборти не ми се правят. Препоръчани теми