Жената зодия Риби - 6

• 20 687
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
майка ми след малко тръгва за Сливен-има приятелка гледа на кафе и адски познава
То тука наистина има много, ама не знам, колко познават. newsm78 newsm78 newsm78
Дано добри думи да чуе! Hug

# 241
  • Burgas, Bulgaria
Таня се казва на кафе гледа от много години се знаят-3 операции ми е предрекла и не само това......

# 242
Таня се казва на кафе гледа от много години се знаят-3 операции ми е предрекла и не само това......
Да ти кажа, въпреки че понякога ме загризва любопитството, не ходя. Мои близки са ходили при някаква жена миналата година, ама не питах за името.... Глътнали си граматиката... ooooh! Не беше българка май. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Както и да е. Отивам да работя. Чао засега. Hug

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 15:07 от luna

# 243
  • В голямото море...Живот
Миме,много сте хубави всички  Peace А майка ти  Shocked И горе главата.Ако знаеш аз през какво съм минала  ooooh!
 Ще идвам към Бургас може би през юли  Praynig Прати ми някакви координати ако искаш.
 И до Сливен също Лунетиииии  Twisted Evil

# 244
Миме,много сте хубави всички  Peace А майка ти  Shocked И горе главата.Ако знаеш аз през какво съм минала  ooooh!
 Ще идвам към Бургас може би през юли  Praynig Прати ми някакви координати ако искаш.
 И до Сливен също Лунетиииии  Twisted Evil
Аз си знам, че ще дойдеш. Hug Ще се видим най-после. Mr. Green Ма не гледай тъй любовно! Crazy Подкосиха ми се краката. Whistling
Тия данни отгоре на детето ли са!?

# 245
Мими,с мъжлето 12 години ли имате разлика?той,младее доста.браво.Мими,няма да се даваш.живота не е лесен,никак,но ако се дадеш,те стъпкват и без окото да им мигне.моя живот,откакто съм омъжена,е борба.когато се обърна назад,виждам,че спокойствие не съм имала.вечно ми се е налагало с някой да се боря,независимо дали е на лична основа или на служебна.за себе си открих,че щастието ми и радостта в живота ми са дъщеря ми и мъжът ми,които много обичам.не всичко в живота ми с половинката ми е било цветя и рози.идело ми е да си тръгна,но винаги сме намирали начин заради това,че се обичаме и разбираме ,да решим проблемите си и да останат назад.няма пълно щастие,но винаги има за какво да продължиш напред.
братче няма бъдещата ученичка.поне засега.а и мисля,че ми е късно вече май,а? newsm78за към Бругас,ако минавам,ще се обадя. Hugна гледачка съм ходила,но честно даси кажа,не им вярвам.а и на мен малко трудно ми познават и то е ,защото съм затворена затова.

# 246
  • Бургас
Здравейте милички, къде се изгубихте?
Нищо, че не пиша често, все си надничам и ви чета  Hug
Благодаря ви за подкрепата  Hug

luna, много точни думи... да си в мир със себе си... иначе всеки може да си има мнение, на мен не ми пречи, нали това си е моя живот и моето дете, важното е ние да сме добре... и да правя най-доброто, на което съм способна в дадената ситуация...
Сигурна съм, че всички сме силни, важното е да го решим...

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:23 от ben78

# 247
  • в страната на абсурдите
риби,къде отплувахте?няма с кого да удариш по едно!

# 248
здравейте момичета ,минавам само да ви поздравя
днес ми беше много натоварен и гаден ден newsm61 smile3515 smile3511
и имам сили само да ви прочета
 Нелли6900благодаря за питието точно от това имах нужда!  bouquet
Аз отивам да си почивам а утре надявам се ще мога да Ви обърна и повече внимание!
Лека нощ!

# 249
Луне,това са данните за НОВОТО начало.
Ма кък дън та гледам либовно ма- направо ща изям кат та вида,да знайш  Twisted Evil

# 250
Доре, не знаех, че новото начало може да се вкарва така. Rolling Eyes
Разчете ли нещо!? Hug Heart Eyes Mr. Green

# 251
Даже и не съм се опитвала още.
Четох някъде,че може да се прави хороскоп за нова фирма,за нов строеж...  Rolling Eyes

# 252
  • в страната на абсурдите
минавам само да ви почерпя,че на мама детето днес става на 9 години и ще бягам по задачки!

# 253
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Нели, честит ти празник!!! Малкия голям сладур да те радва много  Hug

# 254
добро утро и честит празник на Нели.  bouquetда ти е живо и здраво детето и много да ви радва.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт