Жената зодия Риби - 6

• 20 686
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
  • В голямото море...Живот
Нели,да ви е здрав,палав и щастлив Сашко и много да ви радва   bouquet

# 256

Нели да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!

А това е за мама и тате

# 257
момичета,къде сте бе?няма никой и днес.нещо сте го дали отпускарско. Crazy

# 258
Тук съм. Като приспя детето и посвърша работа, ще седна..... Crazy

# 259
И аз съм тук! Ама бачкам  Wink

# 260
и аз съм тук и се чудя каква да правя. newsm78нямам работа днес,имах сутринта,а вас ви няма да си лафиме.елате,съберете се и да си измислим темичка за разговор. box newsm68  comp03 doctor newsm28  animal085 Sly blahblah nuts  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 261
хей момичета,как да си изчисля асцендента ,като не си знам часът на раждане а и няма кого да питам?

# 262
Честит празник, Нели!   bouquet
 Да ти е жив и здрав Александър! /Набор е с моето голямо момченце/  Hug

magika winx, мисля, че трябва да се знае час и минути.... Няма ли кого да питаш, поне ориентировъчно!?

# 263
не няма,не познавам биологичната си майка,а моята си майка знае че е някъде между  08 00 и 11 00 часа!

# 264
Ами опитай, да направиш няколко с различни часове от 8 до 11 и виж, какво излиза... Мисля, че може да се познае така.... Като гледам, доста верни нещо излизат. Hug Hug Hug

# 265
Ами опитай, да направиш няколко с различни часове от 8 до 11 и виж, какво излиза... Мисля, че може да се познае така.... Като гледам, доста верни нещо излизат. Hug Hug Hug
благодаря ще опитам  bouquet

# 266
ето какво излезе:асцендент:телец
зодия Риби
луна в Лъв
2 вариант:
асцендент:Близнаци
зодия Риби
луна в Лъв

# 267
Виж, кое какво значи - примерно асцендент Телец - всичките домове с тази конфигурация, после другата и сравнявай, но не по това, което ти харесва, а което си важи за теб самата.... Wink Mr. Green Hug Малко четене в страите теми. Там Нур е дала доста информация..... Пък ако си в общия чат, ще ти я пратя... Аз май почти всичко съм насъбрала. newsm78 newsm78 newsm78 Е, може и нещо да съм пропуснала. Crazy

# 268
Макар и със закъснение - честити 9 годинки на Сашко на Нели6900л Жив и здрав да ви е, много да ви радва и да ви донесе много поводи за гордост.
Във връзка с кой не си знаел часът на раждане - не е трудно. Луна даде прекрасен съвет. Провери всички възможни асценденти за часовете, които знаеш. Те са най-много 3. Добре прочети, помисли, кое съответства на характера  ти и така може да се налучка почтина 100%. Целувам ви всички.   bouquet

# 269
да ви питам нещо: как се разбирате със мъже от нашата зодия(не говоря за любовни взаимоотношения) и второ лесно ли се влюбвате Embarassed

(ако е имало такава тема на разговор моля да ме извините)

Общи условия

Активация на акаунт