Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 402
  • 661
  •   1
Отговори
# 240
ау, това спаначеното руло изглежда страхотно Heart Eyes
za вечеря: хляб от бяло и пълнозърнесто брашно, с плънка / печен в кексовата форма Rolling Eyes /

и таратор

# 241
  • ГОре на черешата...
Лелеее, не съм писала от 100 години обаче баткото на село, малкия - на детска кухня и ние вечер с татето караме на салатки с мръвки та не готвя почти Embarassed.

Вместо запис - отново невероятно вкусната торта-мюсли, този път в чаши /май само така ще я правя вече/:

# 242
Смайли, направи ли тортата Mr. Green Wink

Хм, даже я преполових, ама не мога да се докопам до фотоапарата. Laughing
Преди малко го търсих, ама няма - дъщеря ми пак го е взела.

Само че при мене не е съвсем като торта, а нещо като ... моите хора и викат "бърканица" - и от време на време питат - има ли "бърканица".  Mr. Green

# 243
Само вдигнах поглед нагоре и като видях торта мюсли в чаши,си викам......ИЗЧЕЗВАЙ БЪРЗО ОТ ТУК

Пиле с ориз и зеленчуци на фурна

# 244
Асе, това е специален поздрав за теб  Laughing Laughing Laughing

а пък следващата снимка, е специален поздрав за Лабрек  Laughing Laughing Laughing

Предполагам, ще си ги познаете.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за всички прекрасни момичета тук.

ааааа някой беше писел "Де да готвеше и майка ми така"....... ами хайде, какво чакаш - гледаш, четеш, пробваш и ти ще наготвиш на майка си. Сигурна съм, че ще се зарадва, а преди всичко ще доставиш удоволствие на себе си Peace

# 245

........а пък следващата снимка, е специален поздрав за Лабрек  Laughing Laughing Laughing
.....Предполагам, ще си ги познаете.

Krische, не знам какво познавам, ама разногледа станах! Как не мога да си ги придъъъъърпам лекичко от монитора и после да ти пишат, че не се виждат снимките. Joy Много са красиви, а колко са вкусни не ща и да си мисля, че ще трябва да хуквам да забърквам нещо, а нямам никакви плодове - всичко отиде. Прекрасни са и двете!  chef  bouquet

# 246
Може ли линк към рецептата за тортата с мюсли  Simple Smile

# 247
Ами ти Лабрекс, преди има няма 2 теми, беше правила една лека такава торта с желатина отгоре. И аз така се зарибих тогава. С извара под желираните плодове. Та аз като ми се дояде, и като я сънувах тая твойта торта и накрая си я направих. Най-отдолу сложих един блат, напръсках го леко, отгоре му шльопнах разбита извара с малко кисело мляко и захар и желатинче и най отгоре, като стегна долното му изсипах черешки, пресни със сока на един друг компот и така. Лекичка, ефирничка, измислена като точни пропорции, ама доколкото имам спомени и ти това беше казала, че си сложила Wink Wink Wink Сега поне, не го сънувам това желираното. А само като си спомня, как като дете не барвах такова нещо, клатещо се  hahaha а сега не можах да спя, докато не си го направих и едва дочаках да стегне Laughing Laughing Laughing

# 248
Нали изварата ми е любима, та си правя какво ли не с нея. А желирани неща много обичам - солени, сладки, всякакви. Много, много са ти красиви и двете тортички, пак ходих да ги гледам!  bouquet

# 249
Може ли линк към рецептата за тортата с мюсли  Simple Smile

Заповядай: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg2290.html#msg2290

# 250
От мен само едно мариновано свинско за половинката.....

Всички сте приготвили много вкусни неща отново! Simple Smile

# 251
  • Bulgaria-Italia
И аз да се запиша   chef

Петле с портокал

и питка цвете по идея на Краси.мира

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:57 от kasier

# 252
  • На брега
esy  защо само за половинката  newsm78, диетуваш ли?
felicidad17 вкусно бе момиче Hug, а и тези румени раци...
Pety    умирам за дунавски пържен сом  Heart Eyes , ама у нас - пак пъстърва на скара (половинката готви тези дни)...
Брей, Маме  Shocked много засукани тези питки!

# 253
сготвих картофи с крилца на фурна
а за утре ще му мисля

# 254

Общи условия

Активация на акаунт