Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 402
  • 661
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцето на живота!
Крилцата и картофките много добре изглеждат Laughing

# 256
esy  защо само за половинката  newsm78, диетуваш ли?

Опитвам се, но трудна работа, този път нещо кг. не вървят надолу като преди Confused

# 257
добро утро на всички  bouquet
сандвичи с айрянче за закуска

# 258
Неуморими сте всички! Simple Smile От мен едно гуакамоле Peace

# 259
От снощи
пица

наполеон

кашкавалки

# 260
Ох,да ви покажа моите първи мъфини,по рецептата на Лабрекс за Превъзходни мъфини с вишни,
само че аз ги направих с череши,
но понеже правих половин доза и нещо не докарах грамажа на захарта,та нямат никаква сладост Tired,
знаех си че нещо ще се проваля първия път,ама карай, Whistling
сега малката яде един мъфин и вика "мамо това са диетични мъфини,без захар",  hahaha
и се смеем тук на провала на майка й  Joy

Лабрекс благодаря за рецептата и за включването вчера на ЛС  bouquet сигурна съм че наистина са превъзходни,ама аз се изложих Blush

А ето ги и тях,иначе на външен вид ги докарах Wink

# 261
  • Bulgaria-Italia
Natia може ли рецептите за Наполеон  и кашкавалки  Praynig.Невороятно апетитно изглеждат.Пицата също,но мен нещо не ме съблазняват пиците вече  Wink

# 262
Natia може ли рецептата за пицата и наполеона изглеждат хубави Simple Smile

# 263
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, само да ви кажа,че  ви се възхищавам  Hug Големи майсторки сте и неизчерпаем източник на идеи за готвене.
Днес направих тортата с мюсли (по рецептата на Сладка хапка, дано не бъркам) все още престоява в хладилника, но стана невероятна Peace
ето снимка и от мен:

# 264
jakinik,тортичката ти изглежда суперрр Peace ,
а също и на mari_eta,модификацията в чашки,
кога ли ще й дойде ред на тая тортичка и при мен,аман от диетуване,значи Crossing Arms

# 265
Ох,да ви покажа моите първи мъфини,по рецептата на Лабрекс за Превъзходни мъфини с вишни, само че аз ги направих с череши, но понеже правих половин доза и нещо не докарах грамажа на захарта,та нямат никаква сладост Tired,

polin4eto, търси везна или мерителни канички някакви. На вид добре изглеждат, но щом не са сладки, ръсиш по-обилно с пудра захар отгоре или заливаш с шоколадова глазура, в краен случай режеш на две и слепваш със сладко, конфитюр, течен шоколад - нещо такова. Съжалявам, че така се е получило.   bouquet
А можеш и да пробваш суровото тесто (ако можеш, защото аз го правя и все ми се кара майка, че ям тесто) на вкус и, ако не ти е сладко, да добавиш захар. Но най-добре е да се премерят продуктите.

# 266
Ооо,Лабрекс няма проблеми,тя повредата е в моя телевизор Joy
Крайно време е да си купя кухненска везна Whistling
Наръсих ги обилно с пудра захар,имам и течен шоколад,та може и от него да мацна,само да яде народа и да не викат диетични hahaha
И аз после се тюхках,че не опитах от тестото,ама нищо неволята учи,поне се посмяхме със щерката Hug
До няколко дни ще има поправителна сесия Wink

# 267
  • сред люляците
На какви вкусотии се нагледах само... Ох тази торта мюсли, как ми се иска да я направя, но никой вкъщи няма да я иска Rolling Eyes Ще трябва сама да си я ям. Ще взема и аз да си направя в чаша - 1бр. Само за мен Laughing

natia , ще споделиш ли за наполеона и кашкавалките?  bouquet

Снощи имахме панирани сирене и кренвирши плюс едни задушени картофки.
Днес за обяд приготвих много, много вкусните пълнени тиквички на Жоро и крем карамел bowuu

# 268
След прекрасните Ви вкусотии,които разгледах, от днес у нас -
палачинки с мед
тиквички с ориз и гъби
печено домашно пиленце с картофи

# 269
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
след като някоко дена изкарахме на сандвичи  Mr. Green
днес сготвих Crazy

салата от спагети

Общи условия

Активация на акаунт