Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 336
  • 661
  •   1
Отговори
# 450
iiv, ето -http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8384228#msg8384228
 Labrex,раздаваме ти рецептата като топъл хляб Grinning

Hug писали сме заедно. Пък сме услужливи ей  Laughing
Разбира се,пък и салатата е .... Crazy

# 451
iiv, ето -http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg8384228#msg8384228

Hug писали сме заедно. Пък сме услужливи ей  Laughing

Благодаря, момичета!  bouquetНали затова най-много си го обичам тоя форум - винаги някой откликва на зададен въпрос и отношенията са едни такива..........сгряващи и подправени с мнооооого вкусотии! Grinning

# 452
  • София
Гъста зеленчукова супа с ориз от мен
Таня, изглежда страхотна! Това, което също ме впечатли начина, по който е поднесена, т.е чашата и чинийката. И понеже съм малко куку на тема чаши, у нас с лопата да ги ринеш, откъде е тази, страхотна е!

А панираното сиренце на Асялейн.......ммммммм......по монитора има вече няколко дупки, направо го захапах Joy

# 453
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.30

Заповядай.

Има подфорум любими рецепти. Там повечето момичета си имат собствени теми, където публикуват рецептите си. Тоест, ако видиш, както в случая, че въпросната гозба е по рецепта на Лабрекс, търсиш нейните рецепти в подфорума. Линк към тях има и в подписа на Лабрекс. Така е с повечето кулинарки, имат линк в подписа си.  Peace
iiv, ето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.30

Hug Hug Hug smile3508

# 454
Здравейте момичета страхотни неща сте приготвили, нямам време да ви изброявам, че сега излизаме, после ще ви чета подробно
БРАВО на всички  smile3501 newsm51
Да се разпиша и аз от вчера:
Свинско с прясно зеле

Поредната вкусотия на Селма   love001 но при мен с череши по идея на Ала-Бала
Торта "Тръбички с череши"

И от останалите кори едни банички със сирене за закуска

# 455
Здравейте момичета  Hug
 Ще трябва да си купувам нава клавиатура заради вас, тази я наводних от лиги  Blush  Mr. Green   Hug
от снощи : пържени кюфтета:

и салатка :

# 456
  • у дълбоката провинция
Тиква с мляко и ориз
]

[/url]

Телешко с гювеч

# 457
  • София

Здравейте!
За днес

шишчета от кайма

тараторче с орехи и мноооого лед

за десерт - сладкиша в МВ на Matze във вид на мъфини

Лек ден на всички  Peace

# 458
  • София /Абсурдистан
Чак сега ще се запиша  Simple Smile

# 459
  • На брега
Pety  Чийз кейка и скарата с млечната царевица ми събраха очите. А на снимката със скарата на заден план има ли някаква особена ръжена питка или просто лакомея  Grinning и ми се при виждат разни...
DessiJ   Hands Clap
labrex чебуреките нещо съм ги изпуснала... Би ли ми пуснала линк към темата, моля! Имам позната с кавказки корени и точно сега заучава правилното замесване и приготвяне на питките та ми е интересно, какво аджеба са тези чебуреки, хачипури, блинове... (знам че са различни национални специалитети)
asyalein  панираното сирене е  Hug
Маме Цоци и у вас е много вкусно. Вареното жито е чудесен вариант за десерт от националната ни кухня, а и ако не се лъжа съдържа фолиева киселина  Wink
И аз сътворих мой вариант на Торта с кисело мляко и мюсли (на Сладка Хапка). После по подсказка от Ердинч (някъде из тортените форуми попаднах на съвета мисля) я замразих във фризера и резултата:

# 460
[labrex чебуреките нещо съм ги изпуснала... Би ли ми пуснала линк към темата, моля! Имам позната с кавказки корени и точно сега заучава правилното замесване и приготвяне на питките та ми е интересно, какво аджеба са тези чебуреки, хачипури, блинове... (знам че са различни национални специалитети)

NovaTema, аз съм си подбрала по-лесни рецепти - чебуреки и пържени филийки с кайма, които наричат мързеливи чебуреки. Но в руските форуми е пълно с рецепти, така че тя ще може да си подбере такива, които ще и харесат.

# 461
  • Popovo
Харесах си две рецепти ако може да ми ги дадете Praynig .Едната е за панираното сирене с балсамико и мед на alyalein.А другите са на сладките питки с магданоз,копър и мащерка ма dessiJ. И двете ястия изглеждат много хубаво.Предварително благодаря.  bouquet

# 462
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Едната е за панираното сирене с балсамико и мед на alyalein.

много лесно се прави.
режеш си сиренето на парчета.
потапяш в разбит белтък и после в сусам.
може и в други ядки, правила съм със смлени лешници.
потапяш хубаво и оставяш  в хладилника за около половин час.
белтъка трябва да изсъхне. така не пада сусама Peace

панираш в малко мазнина. аз обикнове го слагам само колкото да се стоплии сусама да стане хрупкав Peace
разбърквам 1 ч.л. мед с малко балсамико и заливам сиренето.
понякога добавям и розмарин Peace

сервирам с прясна салата  chef

# 463

Кюфтенца със сос

# 464
  • София /Абсурдистан

У дома набързо....
пържени пълнени пиперки

Може ли рецептата на тези пиперки, че никъде не успях да я намеря Praynig

Общи условия

Активация на акаунт