Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 318
  • 661
  •   1
Отговори
# 465
  • Torino,IT
Аз искам да помоля за рецептата на Июцка за кюфтетата, изглеждат много пухкави и сочни  Laughing

Незнайна лейди, рецептата която търсиш е тук Peace

http://nanita-nordina.blogspot.com/2009/06/blog-post_821.html

Аз ще се отчета по късно със снимков материал Peace

# 466
Pety  Чийз кейка и скарата с млечната царевица ми събраха очите. А на снимката със скарата на заден план има  ли някаква особена ръжена питка или просто лакомея   и ми се при виждат разни...

Да има пълнозърнеста питка джоб,но е от магазина не съм я правила аз. Simple Smile

# 467
О Пепи, почти еднакви супи Laughing Гъста зеленчукова супа с ориз от мен

Joy Joy Таня, май само в мЕсото е разликата, че моите всички са гъсти  Laughing

Ася, аз също щях да питам за сиренето, но прочетох  bowuu ще пробвам с балсамико и мед  Peace

# 468
И моята първа салатка от тиквички на Лабрекс,престоява вече трети час в хладилника Wink
Аромата е невероятен,надявам се и на вкус да ни хареса,след вечеря ще се включа с отзиви и снимчици  Peace
И миш-машчето ми е готово Simple Smile

На vesi nn ми хареса снощното меню,а мъжо ако види зеленцетооо...мнооого го обича,даже си има един лаф,че ако има право на последно желание,то ще е порция свинско със зеле  Joy

Nova Tema ,би ли споделила какъв точно ти е варианта на тортичката с мюсли,предполагам е по-диетичен,понеже те засичам
и в една друга темичка,и знам че си от трениращите и диетуващите  Wink

Лабрекс,а в твоята чинийка с кюфтенца така ми идва да си затопя с питките на DessiJ

Пеп-4о с какво точно си глазирала крилцата,че ме грабнаха  Heart Eyes  и печени на фурна ли са  Rolling Eyes

# 469
А другите са на сладките питки с магданоз,копър и мащерка ма dessiJ.

От форума са питките, но не са сладки.
1 суха мая се разтваря в 250 мл топла вода + 2 ч.л. захар. оставя се настрани за 10 мин. сместа се сипва в купа, отгоре пресято брашно - 500 г. меси се еластично тесто. накрая се добавят 3 с.л олио и 2 ч.л. сол. тестото се оставя в намаслена купа за около 30 мин. тестото се разделя на 16 части. всяка част се оформя като пръчка и се връзва на възел. нареждат се в тава върху хартия за печене. втасват 30 мин. пекат се предварително загрята фурна на 210 градуса около 15 мин - до златист цвят. горещите питки се мажат с ароматно олио от магданоз, копър, мащерка и олио. в оригиналната рецепта е магданоз, чесън, мащерка, олио и чили.

Много са вкусни. Децата се избиха за тях.   chef

# 470
Снощната вечеря "овчарски " пай с кълцано пилешко месо. Simple Smile

# 471
  • София /Абсурдистан
Lindita благодаря ти   bouquet

# 472
  • ГОре на черешата...
Вечерята ни: /извинявам се за качеството, но в момента вали и така притъмня, че.../: зеле на фурна, печени кюфтета и чушки:

Отново невероятно вкусната торта-мюсли, този път с праскови и ароматни полудиви ягоди:

И това брои ли се за готвене  Rolling Eyes - сладкото от ягоди, с Гелфикса на д-р Йоткер - божествено е, втори път правя, че вече почнахме бурканчетата Laughing...

# 473
Pety може ли рецептата

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 18:44 от Patenceto84

# 474
Пеп-4о с какво точно си глазирала крилцата,че ме грабнаха  Heart Eyes  и печени на фурна ли са  Rolling Eyes

Заповядай , Глазирани крилца в сладко кисел сос

# 475
  • На брега
Хвана ме Полинче - тренирам  Grinning, ама диетите ми се опъват нещо... Слаб ми е ангела (особено за сладко). Тортата ми е без добавка на бяла захар, а и мюслито намалих, а бисквитките ми са Закуска - какаови.Стоева ми подшушна рецептата  Laughing

# 476
Хайде и аз, през 2-3 теми се включвам с по една снимка, ама... така е  Blush

Лингуини с бекон и моркови и хърватско червено вино

и отблизо

# 477
Nova Tema-тортата ти е изглежда великолепно Peace От мен супа топчета,без застройка този път  едно сладкишче с ягодки и нещо неуспешно за мен това са царевични мъфини по рецепта не помня на кого,обаче за мен резултата беше...неприемлив,какво ли сгреших,вкусът е и много солен и сладък..спазвах точно рецептата,иначе се изпекоха идеално. newsm78

# 478
Заповядай
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg104402.html#msg104402

А ето и нашата закуска-  мързеливото хачапури на Лабрекс. Simple Smile

# 479
  • Варна
Снощната вечеря "овчарски " пай с кълцано пилешко месо. Simple Smile

Лелее, изглежда неверочтно. Потекох пак.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт