Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 389
  • 661
  •   1
Отговори
# 345
За днес пилешки шишчета ,печен патладжан,царевица и салата. Simple Smile

# 346
esy нещо не виждам снимката ти.
Вместо снимка се вижда само това: THIS PHOTO IS CURRENTLI UNIVAILABLE  Rolling Eyes

Сега дали се вижда? Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403945.msg11566244#msg11566244

# 347
# 348
Нордина, моля за рецептата за тези чушки!  Praynig 

Много обичам пълнени чушки с яйца и сирене, а твоите изглеждат страхотно! Чудех се какво е това зеленото вътре, но се порових малко и намерих рецептата в блога ти. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 01:40 от dixi

# 349
labrex , с лук, чушка, кашкавал и сирене. Но лукът стана като сварен и не ми хареса. Без него са по-вкусни.

Със сигурност ще са вкусни, тая комбинация пиле-сирене страшно ми допадна, откакто пекох пълненото със сирене пиле. Ще ги приготвя някой път, записах си продуктите. Благодаря ти!  bouquet

# 350
Диди, благодаря за рецептата!   bouquet
Пепчо, да знаеш, никога не съм опитвала бакла! Но тази манджичка изглежда много вкусна! Hug

# 351
Диди,браво на щерката.Добър учител си има.Вкусно и красиво!   bouquet  bouquet  bouquet
yagodka,може и да се повтарям,но аватара ти е умопомрачителен Heart Eyes
пеп-4o,обичам чушки,а твоите много вкусни Hug
Marieta,апетитни пилешки рулца Naughty
esy Hug
dixi Heart Eyes

Мъфини с кашкавал и маслини

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 09:07 от nordina

# 352
  • Стара Загора
Кебап

Кьопоолу с майонеза

# 353
еййй здравейте  newsm51 вече съм тук  newsm44
За една седмица и вече 24 страници браво на вас, тази тема наистина е наркотична, така съм се пристрастила, че нямаше ден да не мисля какво сте наготвили тук   love001
Сега се връщам назад да ви чета и да си избера какво ще готвя днес  newsm78
Успешна седмица  newsm10

# 354

iucka , супер сладкишче, издай рецептата Praynig и десертчето на Лина е много много слюнообразуващо  Wink
Ми то малко измисшльотина, ама  Blush. Блат: 2 яйца, 1 ч. ч. захар, 2ч.ч. брашно, 1/2ч. кис.мл., 1ч.л. хл.сода, 1/3 олио (може и без)Аз забърках половин доза, че иначе става кекс, а не блат Mr. Green. Тавата трябва да е обилно намазана с олио. Пече се на предварително загрята фурна на 200-220 градуса за около 20 мин. След изтиванаето го сюрпирах със сладка вода и наредих един ред с банани. Отгоре е покрит със сметана около 250 мл. (беше отворена кутията + това е и готварска , но й сложиг захар  Blush) + 2 пак. желатин.  Hug и пак банани и разтопен шоколад

sta охххх този кебап  Crazy,прииска ми се да си затопя една хапчица  Crazy  Blush  а аз ръбам тука един бейкролс и преглъщам на сухо  Tired

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:32 от iucka

# 355
Момичета имам едно въпросче за мъфините.Правих преди малко черешови, рецептата я взех от ТУК .Правих ги в хартиени формички и направо се изляха в тавата #Crazy Стана един голяяяяяяяяям МЪФИН Joy
Снимка няма, че не е за гледане  ooooh!

# 356
  • Torino,IT
Елица, не знам защо са ти се изляли, аз никога не съм правила само в хартиени формички, но според мен може и в това да е причината, може би хартията не задържа течността.. а догоре ли ги пълни? newsm78
Днес импровизирах един бързи кексчета с праскови, не са мъфини, само ги изпекох във формички  Peace

# 357
  • София-Младост
Момичета имам едно въпросче за мъфините.Правих преди малко черешови, рецептата я взех от ТУК .Правих ги в хартиени формички и направо се изляха в тавата #Crazy Стана един голяяяяяяяяям МЪФИН Joy
Снимка няма, че не е за гледане  ooooh!
Да не си ги препълнила? Аз само в хартиени форми не съм пробвала, те са доста меки и възможно е тестото да поизскочи навън... Sad

# 358
в рецептата пише за 18 мъфини и разпределих тестото в 18 формички newsm78
Явно трябва да си купя тава за кексчета или от онези алуминиевите формички

# 359
  • София

За днес чушки с яйца и сирене в доматен сос  на фурна

и салата от тиквички на Лабрекс -   love001 за невероятната рецепта!

Десерт има още от  медения сладкиш на Сладка хапка

Успешна кулинарна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт