Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 386
  • 661
  •   1
Отговори
# 360
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
яхния от грах и алабаш Mr. Green

# 361
Момичета имам едно въпросче за мъфините.Правих преди малко черешови, рецептата я взех от ТУК .Правих ги в хартиени формички и направо се изляха в тавата #Crazy Стана един голяяяяяяяяям МЪФИН Joy
Снимка няма, че не е за гледане  ooooh!

Хахах, ама не може да ги печеш само в хартиените Simple Smile

# 362
Момичета имам едно въпросче за мъфините.Правих преди малко черешови, рецептата я взех от ТУК .Правих ги в хартиени формички и направо се изляха в тавата #Crazy Стана един голяяяяяяяяям МЪФИН Joy
Снимка няма, че не е за гледане  ooooh!

Хахах, ама не може да ги печеш само в хартиените Simple Smile

Защо?Че тогава какво е предназначението на тези хартиени формички  newsm78

# 363
хартиените формички са за да се слагат в др формички, така по лесно да се извайдат кексчетата и да имат хубав външен вид

# 364
Хартиените формички са тип хартия за печене. За да не си освинваш формата за печене и да ги извадиш лесно.

# 365

......и салата от тиквички на Лабрекс -   love001 за невероятната рецепта!

рени55, много се радвам, че си я харесала! Да ви е сладко!  bouquet

Закуска - картофи в микровълновата с пълнеж и домат със сирене.

# 366
Ето и малко снимки от мен...
пиле Терияки

Баба Гануш-патладжан със сусамова паста

питка

Амарети

# 367
От няколко дена,каквото успях да снимам:

парче от Торта Мюсли,която правих два пъти за два дена,защото се оказа страхотна:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12932011

пържени картофи и миш маш:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12932034
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12932047#

Лек ден на всички! Hug

# 368
Нордина как само ги въртиш тия мъфини от разнообразни по разнообразни.Аз в неделя тръгнах да правя едни с овесени ядки и от нетърпение да поровя за рецепта направих измишльотина.Че и банани бухнах вътре #CrazyНе станаха лоши ама хич не са като твоите.
И един въпрос - в тестото имаше мазнина, но страшно залепна за хартиените формички.Защо ли така newsm78
Аз съм ги снимала ще ви ги покажа.Ще се изядат, но.....не са това което би трябвало да бъдат Sick Ако не бях толкова нетърпелива щях да изровя твоята рецепта ама ooooh!

# 369
У нас отново мусака с тиквички(децата умират за това)
 и кисело мляко с ягоди за десерт

# 370
Моля за рецептата за салата от тиквички! Praynig

# 371
Моля за рецептата за салата от тиквички! Praynig

Заповядай!

# 372

Бъни, аз не ползвам хартиени кошнички,но според мен сместа не е била с необходимата консистенция.Може би е била по-течна.Щом има мазнина....друго обяснения нямам. newsm78
Освен това винаги пека в силно нагрята фурна.Горещия въздух стяга мъфина малеее как се изразих само.Като си помисля,може и това да е причина да залепнат.

Кюфтенца със сметанов сос и зеленчуци

# 373
Нордина, много вкусни кюфтенца... Heart Eyes

А аз понеже миналия път се поолях с количеството на кексчетата, остатъка направих на тортичка с кисело мляко:

- и пържени тиквички

# 374
хайде и аз да се запиша след седмица прекъсване  Wink
Днес сме на меню по рецепти на labrex newsm51, най накрая се престраших да направя салатата от тиквички, мъжът ми не я хареса, както и очаквах той не си пада по есперимантите, но на мен ми допада

и кюфтенца от картофи и тиквички пак на labrex

Общи условия

Активация на акаунт