Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 314
  • 661
  •   1
Отговори
# 540
labrex , моля за рецептата за бързото руло страшно апетитно изглежда.  bouquet

vangobi, заповядай!  bouquet

ilrai78, черпя те, ама я за по-сигурно си го набъркай, нали знаеш, за 20-25 мин е готово и може да се хапва и топло!  bouquet

# 541
  • ГОре на черешата...
ilrai78, заповядай: http://vkusnoikrasivo.com/forums/viewtopic.php?p=11827#p11827

# 542
  • София
labrex , моля за рецептата за бързото руло страшно апетитно изглежда.  bouquet

vangobi, заповядай!  bouquet

ilrai78, черпя те, ама я за по-сигурно си го набъркай, нали знаеш, за 20-25 мин е готово и може да се хапва и топло!  bouquet
Много благодаря още довечера ще го забъркам на мойте сладко унищожители

# 543
  • София

За днес само кюфтета от тиквички.......

# 544
mari_eta паят ти е страхотен    bouquet
краси.мира и пастата и тези сладки френски macaroons са направо супер  newsm51, аз и първите ти ги помня и те бяха много апетитни, но аз такова нещо не мога да сътворя  smile3518
labrex така обичам руло, а от твоето направо ми иде да си отхапя от монитора, много е изкушаващо  newsm10
ilrai78 и на крилцата и на рибката няма да откажа  smile3508

Ние днес сме на Зеленчукова запеканка:

и порция:

# 545
За обяд мързеливото хачапури на Лабрекс,но този път освен сирене и кашкавал сложих пушено филе и кренвирш. Simple Smile

# 546
  • ГОре на черешата...
Лелее, Веси, каква запеканкаааа Crazy!
Я кажи - това отгоре какво е Rolling Eyes? Ако е кашкавал - направо казвай марката, щото аз все не мога да улуча да ми се разтопи така Thinking...

# 547
За обяд мързеливото хачапури на Лабрекс,но този път освен сирене и кашкавал сложиш пушено филе и кренвирш. Simple Smile

Pety, направо на вълча баница си го докарала, изглежда ммм.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

# 548
За обяд мързеливото хачапури на Лабрекс,но този път освен сирене и кашкавал сложих пушено филе и кренвирш. Simple Smile

Pety, направо на вълча баница си го докарала, изглежда ммм.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet
Децата искаха пица за обяд ,а хачапурито става бързо.Е ,забравих да намажа с пица сос но и така много го харесаха. Simple Smile

# 549
  • ВАРНА морето сините вълни
Добър вечер на всички- добре че току що вечеряхме  че като гледам какви чудесии сте снимали Shocked
Цеце-аз отидох в пикадили да търся обикновени бисквити но бяха свършили и просто взех да се оглеждам на същия щанд какви други има и  мъжа ми ги видя- 1.25лв пакета така изглеждат а и много хубави се оказаха
а тази вечер сме на пици-2 тави направих

лека и приятна вечер момичета Laughing

# 550
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
минавам набързо, че няма време  Mr. Green

то и яденето ми такова де Mr. Green

бъргър с топло маринован патладжан

# 551
  • Popovo
Благодаря много на dessiJ и asyalein за рецептите.  bouquet Само да попитам с риска да изглеждам малко глупавичка,но какво е това балсамико?Никога не съм чувала за това. Embarassed

# 552
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
какво е това балсамико?Никога не съм чувала за това. Embarassed

ето статия
това е тъмен оцет, който има много мек вкус  Peace

# 553
  • Popovo
Така си и помислих и аз,но попитах за да съм сигурна.Благодаря отново   bouquet.А мога ли да го замястя с нещо друго,защото аз не използвам оцет когато готвя,само в някой определени случай. Peace

# 554
какво е това балсамико?Никога не съм чувала за това. Embarassed

ето статия
това е тъмен оцет, който има много мек вкус  Peace

newsm78 newsm78 ами аз все бял ползвам  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт