Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми дадете рецепта за крем?
Как се приготвят тиквички във фурна?
Може ли да се направи пататник в тиган?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми дадете рецепта за крем?
-
Как се приготвят тиквички във фурна?
-
Може ли да се направи пататник в тиган?
Пататникът може да се приготви в тиган, като се смесят настъргани картофи, кромид лук, яйце, сол и чубрица. Към сместа може да се добави сирене по желание. Сместа се изсипва в предварително загрят тиган с малко олио и се готви с капак до готовност, като периодично се обръща. След като стане готов, пататникът може да бъде изваден от тигана и поднесен.
-
Можете ли да предоставите рецепта за пуешко кюфте?
-
Можете ли да ми дадете рецептата за ягодово парфе?
Харесахте ли ги ,като вкус,така със сладко и ягодки?
(100 години не съм яла такова нещо,а изглежда много апетитно!
)
Това вече доста от нас го признаха, а Селма малко поизостана по точки... Сега, ще се захващам руло да правя, то нямам миг спокойствие 

и успех

, на рени55 супичката и тортичката в чаши, на мусаката малко се препънах, щото никога не съм яла охлюви и не знам дали ще се престраша да опитам. А жабешки бутчета набивах, ама не знаех, че са такива, чак като свършиха ми казаха.
Селма, готвиш и опитваш, като английска аристократка - съвсееем мъничко. Не си търси оправдания! Аз съм била главен подкокоросник!? То тук пълно с такива..............

...как съм я пропуснала,супер изглежда!