Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 84

  • 35 578
  • 368
  •   1
Отговори
# 285
  • Мнения: 1 965
АААА...аз под ММ разбирам машмелоуз. Ясно.
Маршмелоуза доколкото знам, тука му викаме ММФ /маршмелоуз фондан/, а на моделиращата маса, и викахме ММ. май трябва да направим една легенда на първа страница, че понякога и аз се оплитам като Ви чета разясненията. не че ги ползвам тия неща, ама ми е интересно да ви следя разясненията.

Така че жираф, хипопотам, крава това е положението. По-конеподобни в друга тема.
Joy hahaha Mr. Green van444eeee  smile3534  Mr. Green
Ей, гад! Що ме издаваш??? Много са  си хубави жирафчетата, моите кончета приличаха на нещо клонирано от мишка и прасе с далечен прародител - кон.

fotka - Тортата ти се е получила много добре. Ефектна е , а цветово много ми допадна.
Иринка - Просто прекаляваш с тия домашни тортички. Всеки път преглъщам.....
diddi - много нежна тортичка. Тревичката отстрани  е много идейна. Браво на теб.

# 286
  • Мнения: 231
В главата ми се завъртя нова идейка,но искам да попитам дали ще се съчетаят вкусовете на Крем Рафаело (такъв не съм правила,засега само си го представям на вкус) и крема от тортата на Лео,които естествено ще бъдат разделени от блат newsm78

Отгоре най-вероятно ще се опитам  да направя млечен марципан на natalyna - видя ми се лесен на първо четене, нека някой който е работил с него да сподели впечатление Hug

# 287
  • Мнения: X
Пак сте се постарали !В тия жеги как се правят торти...Хубаво е обаче ,че нищо не спира тортения маратон!
От мен една плодова малинена тортичка...без много -много работа по нея.


# 288
  • Мнения: 1 491
кокетка млечният марципан е готин и на вкус и е лесен за работа. Само внимавай с количеството вода, защото аз имам един такъв, където сипнах мааалко повечко вода без да искам  ooooh! Да не казвам колко в бонус сухо мляко пое, а като свърши продължих с пудра захар ...  Мойта щерка го обожава този марципан, и само ме врънка да й правя цветя от млечния марципан, за да си ги хапвала  hahaha
Рафаелото на мене ми е сладко, за разлика от крема на Лео. Защо не измислиш нещо със заквасена сметанка, есенцийка, желатинче, парченца плодове?


Ааааа Краси, туй отгоре захаросаният кокос ли е?  Mr. Green

# 289
  • Мнения: X
violetblue , ей,нищо не може да скрие човек от вас...    Joy         

# 290
  • Мнения: 1 491
 Twisted Evil
 Joy Joy

Мойто мъж си го пощипва ей така от плика, че бил (цитирам) "уникално готин" (край на цитата)

# 291
  • София
  • Мнения: 178
Момичета, поздравления за всички за прекрасните торти!!! Няма да ви споменавам поименно, че да не пропусна някоя, но специално ще се спра на няколко торти.
Антоан - това си е било истинско сватбено предизвикателство!!! Справила си се блестящо! Чудя се как въобще си се наела да правиш нещо толкова огромно и отговорно. Поздравления и за куража и за крайния резултат. А лебедите са наистина чного нежни и стилни.
Пепи - макар и с голямо закъснение да ти е жив и здрав разбойника и много радост да ви носи!!! И твоите торти както винаги са перфектни. Тази с Мързелград е просто с убийствено яки цветове. БРАВО!!!
Дими - много идейна торта! Обожавам нестандартното и стилното. А малки несполуки винаги има, но така е още по-интересно и вълнуващо.

# 292
  • Мнения: 79
Здравейте!
Видях страхотни торти.Няма да ги изброявам да не пропусна някоя.Само ще отбележа сватбената торта на Antoan2006 - направо е разкошна,нямам думи.Аз пак съм на вълна ягоди , понеже предния път много се хареса вкъщи такъв тип лека лятна тортичка.



Само че този път реших да си изкарам най-после шприца от шкафа.Браво на Албенка и на всички вас които я умеете тая работа със шприца.Не стана кой знае какво  , но поне си поиграх.Но и  сметаната ми не се беше разбила хубаво - това като оправдание че не се справих по-добре.
Вие продължавайте в същия дух!Пожелавам безпроблемно тортоправене на всички в тая жега! Peace

# 293
  • Мнения: 292
МомиЧета знам Че въпроса ми не е за тук, но ако може да ми помогнете и най веЧе тези които са от Стара Загора.
От кой магазин могат да се закупят формиЧки за цветя, боиЧки и глюкоза (Че тук не намирам). Ако може да ми дадете адреси .....
Благодаряви предварително  Hug и се извинявам Че така се натрапих ....

# 294
  • Мнения: 90
bicho malo, привет.
Аз съм от Раднево, но мога да ти кажа, че глюкозата си я купих от "Пикадили", бои за яйца има почти във всеки хранителен магазин, а за формички в ЗС си нямам на идея от къде може да се купи. Бях питала в Кадемлия -София, изпращат по куриерска фирма, ама цените им са едни - затова карам с подръчни средства и материали.
Дано да съм била полезна   :bouquet
Имам въпрос: за млечния марципан на Наталина - всички продукти се омесват със стайна температура, нищо не се загрява или бъркам newsm78

# 295
  • Мнения: 231
МомиЧета знам Че въпроса ми не е за тук, но ако може да ми помогнете и най веЧе тези които са от Стара Загора.
От кой магазин могат да се закупят формиЧки за цветя, боиЧки и глюкоза (Че тук не намирам). Ако може да ми дадете адреси .....
Благодаряви предварително  Hug и се извинявам Че така се натрапих ....
"Посетете и сайта на Novagel - www.novagel.org  Фирмата предлага своята гама продукти в градовете: София, Варна, Пловдив, Ст. Загора, Бургас, Русе, Дупница и Горна Оряховица. На контакти, в сайта й са посочени адресите и телефоните за съответните градове."

violetblue [/color]-благодаря ти за информацията   bouquet А за  Крем Рафаело Мислех да не слагам доп.захар, а само кондензирано мляко,масло и кокос.стърготини - да не би млекото да е много подсладено -никога не съм взимала такова Thinking

# 296
  • Мнения: 634
Първо искам да ви благодаря за отзивите  bouquet
Блу ,фигурките са като истински  chef
Иринка,апетитно изглежда Hug
Фотка Hug Hug Hug
Диди,интересна апликация  bouquet
Красимира вкусутиика си спретнала и кокоса си ползвала ,много е хубав нали? Peace
Искре обожавам торти с ягоди поздравявам те Hug

# 297
  • Мнения: 292
МомиЧета знам Че въпроса ми не е за тук, но ако може да ми помогнете и най веЧе тези които са от Стара Загора.
От кой магазин могат да се закупят формиЧки за цветя, боиЧки и глюкоза (Че тук не намирам). Ако може да ми дадете адреси .....
Благодаряви предварително  Hug и се извинявам Че така се натрапих ....
"Посетете и сайта на Novagel - www.novagel.org  Фирмата предлага своята гама продукти в градовете: София, Варна, Пловдив, Ст. Загора, Бургас, Русе, Дупница и Горна Оряховица. На контакти, в сайта й са посочени адресите и телефоните за съответните градове."

violetblue [/color]-благодаря ти за информацията   bouquet А за  Крем Рафаело Мислех да не слагам доп.захар, а само кондензирано мляко,масло и кокос.стърготини - да не би млекото да е много подсладено -никога не съм взимала такова Thinking


кокетка благодаря ти, но тоЧно поради това Че в саита на Novagel е посоЧен само телефон за връзка, без адрес, поради тази приЧина питам за някой конкретен  магазин .....
V_pet благодаря за инфото. Най малкото глюкоза ще ми вземат ....  Joy

# 298
  • Мнения: 1 491
кокетка за Рафаелото ти трябва подсладено кондензирано мляко, а и кокосовите стърготини са си сладки, та на мене ми идва бая сладичко. Иначе крема е убийствено готин. Но хора разни, вкусове различни.

V_pet точно така, всичко е на стайна температура и нищо не се загрява  Peace

# 299
  • Мнения: 26
Момичета ,начинаеща съм по отношение направата на торти.
Тук където живея ги няма продуктите за направата на фондан и маслени фигурки и затова си купих готови смеси.
Но от тях ми остана достатъчно за още 1 торта.Затова искам да ви попитам:
МОГА ЛИ ДА СЪХРАНЯВАМ ПОСОЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ В КАМЕРАТА И АКО ДА ЗА КОЛКО ДЪЛГО ВРЕМЕ????
 

Общи условия

Активация на акаунт