Гимнастика за бременни жени

• 5 951
  • 25
  •   1
Отговори
Правите ли гимнастика сега в деликатния момент на бременността? Каква?  От кой месец започнахте или кога прекъснахте ?

# 1
Правих такава гимнастика, като започнах в самото начало на бременността и спрях към 6-7 месец. Не че не напълнях пак, но имаше своя положителен ефект. А и аз играех редовно преди да забременея гимнастика и усещах, че имах нужда да продължа и по време на бременността.

# 2
Не съм правила гимнастика, даже спрях да ходя на фитнес. За сметка на това не спирах да се движда. Изключително активна бях през двете ми бременности. Ето чичко Гугъл какво предложи: http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/

Аз те съветвам да подготвиш перинеума за раждането. Има няколко лесни упражнения.

# 3
Аз не съм правила гимнастика.

# 4
Не, нищо не съм правила.

# 5
Не правя, защото бременността ми е проблемна, но ако не беше, със сигурност щях да се занимавам с нещо...

# 6
  • До хладилника, който обичам
Не съм правила гимнастика, даже спрях да ходя на фитнес. За сметка на това не спирах да се движда. Изключително активна бях през двете ми бременности. Ето чичко Гугъл какво предложи: http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/

Точно там ходя аз Grinning Да си кажа.

С първата бременност - почнах след 12 г.с. и до края ходих почти редовно. Определено имаше полза както от упражненията (гимнастика и йога), така и от Кегел (перинеума).
Сега - почнах малко по-късно, защото съм по-натоварена с други неща. Пак ще ходя до края.

# 7
  • Пловдив
Ох мен ме е срам, но не правя  Blush

А ми се иска от къде гледате?

# 8
xelita, през един пост има гимнастика със снимки, нагледно Simple Smile
То не е нещо за срам, а просто е от полза и е добре за тялото ти и духа. Wink

# 9
Ох,и мен ме е срам Embarassed-не правих изобщо,но за сметка на това не спирах с разходките.

# 10
  • София
Ох гимнастиката е много полезна.
Но аз получих контракции и незнам дали мога да правя упражнения.

# 11

Говори си с лекаря дали са обикновени подготвителни контракции Бракстън-Хикс или е нещо сериозно, форумите не са достатъчен източник на информация Simple Smile

# 12
  • София

Говори си с лекаря дали са обикновени подготвителни контракции Бракстън-Хикс или е нещо сериозно, форумите не са достатъчен източник на информация Simple Smile

Благодаря Hug.
Съгласна съм форумите ми дават насока, за което благодаря и на вас момичета които отговаряте. Ще попитам за контракциите дори не бях чувала за Бракстън-Хикс  Embarassed

# 13
И аз не правих предния път,но сега ще се пробвам.

# 14
  • ул. "Мечтание"
Аз ходех на йога за бременни. Започнах някъде, когато бях в третия месец. Ходих си до последно.

Общи условия

Активация на акаунт