Гимнастика за бременни жени

• 5 954
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Не съм правила.
Единственото което правех беше,че ходех страшно много,не се спирах,но не ми помогна с нищо...
Също и много плувах през летните месеци,тогава бях към средата на бременността.

# 16
  • Пловдив
мерси  Hug

# 17
Имах огромното желание да правя гимнастика за бременни, но като ми почна гаденето още в 6-7гс и още не е минало - 16.5гс  Tired
Но веднага щом се почувствам по-добре, ще запчна с елементарни упражнения  Peace

# 18
Бих искала ,но имам малко проблеми и не е препоръчително за мен сега.

# 19
  • Пловдив
А срещали ли сте някъде видео с йога за бременни?  Много ми се иска да опитам нещо такова.
Мис Бу, упражненията, които показваш изглеждат лесни, но с повече повторения имат наистина доста тонизиращ ефект Simple Smile

# 20
  • До хладилника, който обичам
Мис Бу, упражненията, които показваш изглеждат лесни, но с повече повторения имат наистина доста тонизиращ ефект Simple Smile
Така е Simple Smile А щом си от Пловдив, можеш и на място да пробваш - за един час бая неща са включени в гимнастиката и е интересно Simple Smile

# 21
  • Варненско мишле
Знаете ли дали във Варна има някакви курсове-гимнастика или йога за бременни?
 От опит знам , че когато човек работи в група е по-дисциплиниран и последователен. Сама все  намирам причини да отложа това занимание,единствено разходките си ги правя всеки ден , но вече жегата много ми тежи  WhistlingПък представете си колко приятно би било ако се организира нещо подобно на открито - например край морето или в морската градина  Flutter И гледката ще е екзотична- движещи се тумбачета на фона на морските вълни  newsm53

# 22
  • ул. "Мечтание"
Знаете ли дали във Варна има някакви курсове-гимнастика или йога за бременни?

Заповядай: http://www.belchohristov.com/1301.html

# 23
Не съм ходила с първата бременност, сега - също, но винаги съм искала.
гугъл предлага и снимков материали и описание и смятам, ако мога вкъщи да направя някое упражнение

# 24
  • Варненско мишле
Фитнеса  за бременни , който се предлага във Варна от Белчо Христов  е добра идея , но колко и какви жени биха могли да си позволят 175 лв. за 12 посещения... newsm12 Аз например - не мога .
Но все пак благодаря ти , Lady Frost , за информацията  newsm03. На друг може и да му послужи- "разни хора ...разни възможности" smile3503

# 25
В интернет има много безплатни клипове на йога упражнения за бременни... това, например е цял час, проблемът е, че инструкциите са на английски  Confused

Общи условия

Активация на акаунт