Юли 2006 - Тема 84

• 15 335
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит Имен Ден на малка Яна!
Да е здрава най-вече И желаем!

Целувки на всички Heart Eyes!

# 271
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета! Малка почерпка от нас:

Дю, мерси за пожеланието за братче/сестриче, дано! (надеждите ми от миналия месец нещо отпаднаха  Confused).

Никой не изявява желание да дойде на нашия РД  Crossing Arms!

После ще пиша повече, сега да бягам от работа, че никое време стана. Да ида да видя дали в детската градина са харесали тортата с Мечо Пух, която занесохме  Simple Smile.

# 272
Набързо влизам, че чакам гости.
Честит Имен Ден на малка Яна!
Много здраве и късмет в живота!

Нани-аз си го ползвам сутрин и ми се струва, че когато ме домързи и не правя упражненията 1 седмица, че се отпускам. Може да си въобразявам. Аз се постегнах, като се знам какво слонче бях преди. За теб е още рано, ти скоро роди, ще се възстановиш  Wink
Ивче-всичко си е до детето. Не го мъчи, само ако изяви желание тогава учете буквичките. Ние пък стихчета не знаем. Само песните и танците са ни любими.
Рони-дано да ви хареса апартамента и най-вече да е просторен. Hug
Аз днес реших. РД ще го правим в детски център. Най-новия и много ми хареса това, че е навън-на чист въздух. Ще бягат по тревичката, а и нашите маси се виждат. Много е чисто и надявам се да останат децата доволни. Само се чудя дали да е на самия ден или през уикенда. newsm78
Диди 81- не му прави постоянно забележки. Един път с по-строг тон и ако не разбира от дума и ако се засяга не му говори. Гоги правеше така и за месец го отучих. Казвах му, че е лош, щом говори така и не искам да играя с него. Grinning

# 273
Аз да ви занимая още малко с моите одисеи...Та отидох да видя блока в който ми предлагат жилище. Ми какво да ви кажа...Точно в центъра на арабския квартал, блок като Китайската стена, мръсно, грозно, абе като цигански катууун. Докато минавахме с колата отнесохме няколко псувни и май бутилка от бира полетя след колата, но не съм сигурна. Жалко, че не го снимах блока, но като минаваме от там задължително ще го щракна, да видите за какво става дума. Разочарована съм, защото изрично предупредих да не ме занимават с Араби. Разбирам, че те са навсякъде, но не искам да съм в гетото им. Naughty А също, въпросният блок няма тераси. а апартамента който ми предлагат е на първи етаж в 2 от нам си колко входа под номер 382!!! Shocked Това за да си представите колко е огромен...половин Враца може да събере. Joy
Та така, моята приятелка утре ще се обади да откаже срещата.
Дано скоро ми се обадят пак, за свестен квартал, ако не отиваме на свободен наем.

Бетта, с удоволствие бихме дошли на празника ви, но сме малко далечко. Мислено ще сме с вас! Hug

Ети, дано им хареса на децата новото клубче. Добре звучи както го описваш.

# 274
Ронка,неприятна работа...Аз като студентка намразих квартирите и все си мечтаех как ще се нанеса в собствено жилище..Може да е като кучешка колиба,но да си е твое..Какво имаш предвид под свободен наем?Това,което ви предлагат е от общината ли? newsm78
Бета,как така ви дават да носите торти по това време?При нас има изрична заповед от 01 юни никкави торти в градината,а само пакетирани и сухи неща..Много гадно,защото децата се радват само на торти..
Вчера така се ядосах една непозната майка като ми се изряза в двора на яслата, че сме били в снобарската група.. #Cussing outДа,вярно че внучето на зам.кмета и децата на половината крупни фирми са там,ама много мразя нещата да се слагат под общ знаменател...Е,гати тъпата патка #2gunfire

# 275
Какво имаш предвид под свободен наем?Това,което ви предлагат е от общината ли? newsm78
Да, това което ни предлагат е общинско!
Принципно са им много хубави жилищата, имат нови резиденции, но не и в арабските квартали. Това все едно във Филиповци да се нанеса.
Колкото до собствено жилище...много сме далеч от това, най-малкото, защото не знаем къде ще сме занапред. Whistling

# 276
Добро утро!

И при нас от 01.06 до 01.09 не е разрешено да се внасят торти. А Гергана си е поръчала лилава торта с Пепеляшка.  Confused То е ясно, че ще бъде за у нас, ама тя иска да духа свещички в градината. Дайте ми някакво предложение  Praynig На какво освен торта мога да сложа свещички? Аз ще питам и в ДГ евентуално с какво мога да заменя тортата.

Ронка, гадна работа, но не се ядосвай. Ама тези араби голяма напаст. Ще намерите нещо! Там където сте сега не ти ли харесва? Защо имам спомен, че скоро се местихте или аз не съм разбрала правилно?

# 277
Дю две торти е решението! Mr. Green

# 278
Дю две торти е решението! Mr. Green
hahaha
Дю, може да наредиш в един поднос сухи пасти или нещо подобно и да украсиш с играчки от шоколадови яйца или с желирани бонбони(има ги във всякакви форми и цветове)

Друг вариант за който се сещам е тортата да е сладоледена, ако са разрешени подобни екстри в градините. До колкото знам забраняват внасянето на торти в градините, заради суровите яйца в тях, а в сладоледените, яйца май няма и освен това са пакетирани.

Страхотен подарък сте им измислили на младоженците. И ние така отидохме на една сватба с палатката и спалните чували Laughing

Ронка
, дано скоро попаднете на добро жилище в добър квартал. Аз също съм се шляла по квартири, години на ред и знам каква мъка е, а с дете и в чужбина представям си какво ви е. Hug

Честит Имен Ден на патерици, на малката Яна!Да е весела и много здрава!

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 10:49 от Asya_

# 279

Страхотен подарък сте им измислили на младоженците. И ние така отидохме на една сватба с палатката и спалните чували Laughing

Joy Само като си представих физиономията на родата.... Joy
Иначе това наистина са оригинални подаръци. Още повече, че ще влязат в употреба, а няма да събират прах незнайно в кой шкаф.

Дю, не сме се местили скоро бре, преди година и няколко месеца. Не сме мърдали от тук, имам голямо желание да се преместим, но е труднооо. Иначе квартала в който сме е чудесен, жилището не е читаво. Confused
Та така, продължаваме с чакането, дано успеем да се нанесем някъде преди да родя, че както се размотаваме....

Ели, честита завършена година! Кажи как я карате, покрай имоти, заведения, деца и прочие...???

# 280
Нашите приятели също си бяха поръчали за сватбен подарък палатка.  Laughing

Ронка, значи на мен тази година и нещо ми е минала супер бързо.  hahaha Joy

# 281
  • София
При нас дават да се носи торта, но задължително със сертификат - повечето сладкарници издават такъв.

Дидито, днес ще идем да уточним часа на РД в Елмо, дано не сме закъснели и денят да не е зает.

Аз пък се сетих, че някой питаше дали дечицата пият още мляко. Яна още си пие по 220-250 мл мляко вечер, взимам й от село от крава, а скоро ще започнем да й добавяме козе от козата на дядо. Смешното при Яна е, че си взима млякото, отива на гърнето с комикс и прави всичко - пие мляко, а.а и четем  Laughing.

Наскоро ме изнуди да й купя една компютърна игра, със Снежанка и седемте джуджета, има приказката, оцветяване и игри:

Ееее, голяма мания, не можем да я отлепим 2 часа, какво ще я правим като порасне, не знам  ooooh!.

# 282
При нас дават да се носи торта, но задължително със сертификат - повечето сладкарници издават такъв.

Peace за това не се сетих. Такава е практиката и в домовете за изоставени деца. Позволяват внасянето на торта само срещу сертификат.
Дю, може да попиташ при това положение дали няма да допуснат лилава торта с Пепеляшка в градината Grinning

И Мимозката още си пие млякото вечер. Да не говорим че до скоро беше на адапте. А сутрин често пие мляко с какао(тя твърди,  че си пие кафе сутрин Wink). Много е сладка, като ми каже: "Мамо, напави  ми едно кафе"

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:39 от Asya_

# 283
Рони ти ли питаше за мен Flutter

Аз сега няма какво да чета и ми е нещо скучно,няма изпити,почнах една книга Crazy
Юл ни разказва играта,моля се да минават 2та месеца да тръгва на градина-успешно и без боледувания,сещам се че трябва да питам за клеевите капки Дю,да ги почвам ли да давамили края на август Thinking,,,...

Иначе двора расте тоест разкрасява се,посадихме райграс,,който не ще да изниква  Crossing Arms Thinking,Имаме чушки,домати,царевица,много овошки,и си ги гледаме,поливаме,вече от вчера имаме и план за къщата(ще се строи),много е хубаво разположението,стига да се построи ще е супер,до края на Юли ще е минал през общината и архитекти, та се надяваме края на Юли да прекараме ток,вода,...заведението дето искаме да го вземем ни ошмули всички пари,сега сме без пари и още не е сигурно дали ще е наше,дадохме пари ама накъде поеха не се знае Crazy и чакаме в общи линии Crazy

И такива работи

Ааа купих две малки сладки бодинца за бебешори,нали чакаме бебоци на есен и се зареждам с подаръци,едното е на стринката,другото на съседка близка наша,и ми се иска от сега да си им накупяяя толкова се радвам за тях,ама са такива малки бодинца че направо се чудя за кукли ли са  Heart Eyes

хайде бай за сега стига толкоз приказки и разказки

# 284
Ася, по принцип през другите месеци (освен периода 01.06 - 01.09) торта в ДГ се внася единствено със сертификат на производител. През летния период е забранено от РИОКОЗ да се внасят даже и такива.  Confused Та затова е проблема. Но все ще измисля нещо за свещичките.

Ели, браво на вас, бързо действате. Скоро ще имате собствено производство зеленчуци и плодове, супер! А после и бяла спретната къщурка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт