Защо така никой няма

Ние днес така паднахме грозно в парка,Галко се спъна и аз върху него
Той пак е с ожулен нос
На мен почти нищо ми няма,само жулнах крачето 

Той пак е с ожулен нос
На мен почти нищо ми няма,само жулнах крачето 

. Просто си играем, днес например й пиша думи - животни - и й казвам, че ако я прочете, ще й нарисувам животното. Горе-долу се справих с рак, риба, пате, заек, обаче за осата ми каза, че приличала на колибри, а кончето ме накара да го нарисувам пак, не искала пони
. Един път говореше на куклите на немски и не че знае много, обаче за по-интересно си измисля думи, които й звучат подходящо
.
.
. 
[/i]

Бях чувала, че децата на тази възраст все казват, че на 5 ще станат, ама нашата мома, чааак на 8 стана. 

Ле"
И ето, само най близките сме 10 души. Този път, обаче, не мисля да става лудница вкъщи
Мислим вечерта да отидем всички в едно кръчме, близо до нас /сравнително евтино и вкусно/ и там кой каквото му душа сака. Само тортата ще си я носим. 

и аз чакам ли чакам снимки 
И насреща ми Ася със сладка Мими. Както Иван се шегува и казва "Бг-мафия ,пипалата са навсякъде.А и най-мощтната мафия"
Изненадата беше супер приятна. Мимето е толкова сладка
А Ася е един супер лъчезарен човек. 

И насреща ми Ася със сладка Мими. Както Иван се шегува и казва "Бг-мафия ,пипалата са навсякъде.А и най-мощтната мафия"
Изненадата беше супер приятна. Мимето е толкова сладка
А Ася е един супер лъчезарен човек. 

Аз исках чрез снимков материал, да им демонстрирам на момичетата, колко дълги са пипалата на bg-mamma мафията
-всеки с раничката на гърбът, от най-малкия, до най-големия
Супер сте свежи и ви пожелавам тази свежест никога да не я губите 
, аз предлагам да не разчитаме на случайността, а при следващото ви завръщане в БГ да вземем да се видим.