Dress-for-less 3

• 33 206
  • 396
  •   1
Отговори
# 300
Днес пак писах и на Дрес-а и на Хабури ...И ДВАТА МИ КОЛЕТА СА ИЗГУБЕНИ. Незнам какво става наистина....този от Хабури е бил изгубен още в Германия....така ми казаха днес...въобще не е тръгнал за БГ, а другия не могат да му открият местонахождението. Според немските пощи е в България, според БГ пощи  въобще не е пристигал. Хубавото е, че днес са ми превели парите и за двете поръчки...поне така пише в мейлите....щели до седмица да са ми в акаунта.

# 301
Да се оплача  Crossing Arms Оказа се, че поръчката ми от 24.12.2009 е изгубена ...
#CrazyОле,ужас!Има ли шанс да се издири някак? newsm78

# 302
  • Sofia
Да се оплача  Crossing Arms Оказа се, че поръчката ми от 24.12.2009 е изгубена ...
#CrazyОле,ужас!Има ли шанс да се издири някак? newsm78

Да си ги търсят те, аз съм сърдита  Crossing Arms

Joy Шегувам се, случват се и такива неща за съжаление, поне са писали, че ще върнат сумата.

# 303
  • Варна
Е-е-е, Shantal, hoshishi, много кофти... Confused Все си мисля, че за високата цена на доставката, която вземат, трябва да променят начина на изпращане - как могат My Toys при по-ниска доставка и къде-къде по-обемисти неща за продажба да ползват куриери... а тук...  Rolling Eyes Напоследък имам чувството, че пратките се бовят повече от преди. Tired

# 304
Е-е-е, Shantal, hoshishi, много кофти... Confused Все си мисля, че за високата цена на доставката, която вземат, трябва да променят начина на изпращане - как могат My Toys при по-ниска доставка и къде-къде по-обемисти неща за продажба да ползват куриери... а тук...  Rolling Eyes Напоследък имам чувството, че пратките се бовят повече от преди. Tired
Шоко,дали скоро ще дойде пратката,как мислиш?
И да питам кога ще има пак нова? Rolling Eyes

# 305
Ох, и аз съм навита на поръчка, ама ако може бързо, че ще ми се изчерпа нещото Sad....

# 306
Има нещо, което много искам от този сайт и понеже се притеснявам да не се изчерпа, мисля да направя една бърза поръчица. Ако има някой навит да се включи и има възможност да реагира почти светкавично, моля, да ми пише на ЛС!

# 307
честит празник на всички !
ще се пуска ли скоро поръчка...например днес?! Whistling

# 308
  • Варна
Оф, за днес и аз съм навита, ама няма да можем да се организираме - иначе има 10 % отстъпка на всичко дамско в сайта.

Дори и да не стане за днес, хайде в близките дни да пусне една поръчица, че си харесах чанта. Mr. Green

# 309
значи ставаме две засега, и аз се влюбих в обувки на Kiilah

# 310
И аз ще разгледам!

Честит празник момичета! Много здраве и любов! Heart Eyes

# 311
Честит празник, момичета! Време е за 8мартенски подаръци Party И аз ще се включа в евентуална бъдеща поръчка Peace

# 312
И аз бих се включила в поръчка с едни мъжки чехли  Peace

# 313
  • Варна
Я пуснете линкове, да видим ще се съберем ли за безплатна доставка. Thinking

# 314

Общи условия

Активация на акаунт