Цветна бременност-възможно ли е?

• 11 597
  • 26
  •   1
Отговори
Имах закъснение на менструацията около 60 дни след спиране на противозачатъчни,правих си около 6-7 теста за бременност през този период-всичките отрицателни,бях на гинеколог 2 пъти,гледа ме с вагинален ехограф,взе ми цитонамазка,твърдо изключи бременност,изписа ми оргаметрил 10 дена х 2 на ден,бях пила хапчетата си за 5 дена и след това заминахме на море,там с мъжа ми правехме секс,но с прекъснат полов акт,след това менструацията ми дойде на 6я ден(30.08) след като бях спряла хапчетата,но ми вървеше 2 дена по-силно,след това 3 дена по-леко,като 4,5 ден кафяво,но нямаше съсиреци,вчера и днес като пуша цигарите ми имат много гаден вкус и ми става гадно чак,възможно ли е да е  цветна бременност.Чудя се да си правя ли пак тест... Sad

# 1
  • Стара Загора
Според мен си въобразяваш, но за твое успокоение си направи кръвен тест за бременност.

# 2
Пак си правих тестове и двата отрицателни,но бяха обикновени.На 8.09 пак ми дойде този път със съсиреци,не много големи,но ги имаше.Дали е възможно да се дължи на приема на Оргаметрил,вече ме е срам да ходя при личната за направления  Confused

# 3
След дълго пиене на противозачатъчни при доста от жените минават месеци наред преди да им се възобнови цикъла. Ти си предизвикала изкуствено кървене, но според мен това не значи че цикълът ти е редовен и нормализиран.  Не може и да се гадае кога ще си в овулация, така че взимай предпазни мерки постоянно и изчакай да се нормализират нещата сами. Може пак да си направиш тест след 1-2 седмици.

# 4
Според мен след толкова отрицателни тестове е абсурдно да си бременна.Тестовете мерят нивото на ЧХГ хормона,щом го няма-не са го отчели,значи няма бременност.Незнам какво очакваш от поредния преглед,най-много да те натъпчат с още хормонални гадости.

# 5
Вчера пак ми дойде засега е кафяво,такова чудо не ми се  е случвало никога.На някоя от вас да и се е случвало подобно нещо?Бях до гинеколога ми,тя пък била в отпуск..И всече се притеснявам от време на време и ме боли ту единият,ту другият яйчник  Cry

# 6
Здравейте! Аз също имам съмнения за цветна бременност. В началото на лятото заминах за Испания и прекарах там 2 месеца и последният ми полов контакт беше края на м. юни. Тогадва ми се наложи да пия ескапеле и ми дойде. През цялото лято не съм имала някакви оплаквания, само където ми закъсняваше с по 10на дни, а по принцип ми идва много редовно. След като се прибрах в Б-я пак започнаха паниките... Една вечер след вечеря ми стана толкова лошо, че чак повърнах. Бях си направила един тест за всеки случай, който беше отрицателен, но заради гаденето отидох  на лекар. Лекарката ми ме прегледа с вагинален ехограф. Тогава не и споменах конкретно за притеснението ми, че може да имам цветна бременност, по- скоро реших, че може да бъде и някоя киста. Тя ме прегледа, каза ми че този месец левият ми яйчник ще отделя яйцеклетка и че всичко е наред. Знам че сигурно звуча налудничаво, но съм много притеснена. Постоянно ходя до тоалетна, малко да се застоя седнала, притискайки корема си и ми се ходи, чувствам някаква тежест, дискомфорт. Понякога ми става лошо след като се нахраня, особено сутрин, коремът ми е доста странно подут ниско долу... Възможно ли е при нормален цикъл със съсиреците и всичко останало, 2 отрицателни теста, макар и правени след 3 месеца, и преглед при гинеголога, който не видя нищо, все пак да съм с цветна бременност. Благодаря ви за отделеното време и за разбирането. Вече не знам какво да си мисля, а ме е срам да се обърна отново към лекарката си, ще ме помисли за ненормална...

# 7
Не си бременна.
За твое успокоение си направи кръвен тест.

# 8
Здравейте момичета! И аз имам съмнения за цветна бременност. От месец юни до сега цикълът ми намаля значително, по около 2 дни- до месец септември, когато на датата на очаквания цикъл ми се появи само кафяво течение за около ден. След това странно течение си направих 3 теста за бременност на различни марки и трите бяха отрицателни. Възможно ли е тестовете да не са отчели правилно? Confused

# 9
Благодаря! Може би наистина ще си направя кръвен тест, защото съм много неспокойна и това ми пречи в ежедневието. Надявам се всичко да е Ок!

# 10
Здравейте! Ден преди /не/очаквана М тест за ранна диагностика от най-евтините много бледа втора чертичка. Два часа по-късно М започна. Не знам дали е нормална, защото от години всеки път е различно. Втори ден втори тест от същата марка и втора много бледа чертичка. М относително слаба. Трети ден трети тест от същата марка и същата много бледа втора чертичка, до момента М я няма. По финансови причини в следващите дни кръвен тест не мога да правя, а на гинеколог със или без направление дават час най-рано за след две седмици. Вече веднъж направиха изключение за спешен преглед във връзка с извънредно оказа се негинекологично обилно кървене преди седмица и е ясно че второ изключение поне за мен няма да има. Тогава изследваха и прогестерон на 21 ден и резултата беше много близо до горната граница на референтните стойности за лутеалната фаза поради което не смея да си назнача сама прогестеронов препарат. Първата бременност я карах с аспирин протект но сега не смея за да не провокирам по-обилно кървене. Съмнително е да има бременност щом 48 часа след първия тест чертичката е все така много бледа, но пък на такъв ранен етап ако всичко беше свършило преди да е започнало не трябваше ли вече изобщо да не се маркира втора чертичка. Искам да си дам шанс за второ чудо, ако изобщо е имало имплантиране, затова моля за съвет впредвид ситуацията. Има ли сравнително безобиден медикамент който лекарите назначават в подобна ситуация и каква е обикновено дозировката. Евентуално ако има бременност и се задържи е много желана. Благодаря за вниманието!

# 11
В АГ-клиниките няма ли вече спешни кабинети? Щом ти е толкова желана бременността, отиди и им обясни всичко. Би трябвало да те приемат в отделението за патологична бременност за изследвания и евентуално задържане.

# 12
Здравейте!

АГ клиника тук си нямаме. Но пък изглежда имам шанс за бременност. Теста /все същата марка/ от днес е вече с много добре видима втора чертичка. Ще се обадя да запиша час за преглед което за съжаление ще се падне горе-долу след 2 седмици, кръвен тест на заплата след няколко дни и след това ще знам за себе си отговора на въпроса възможна ли е цветна бременност. Всъщност има не малко жени които споделят, че са имали такава. Между другото М спря след втория ден, но не е нещо което не ми се е случвало и преди. Даже съм имала цикъл маркиран с 2-3 жълти капки и след това растящ фоликул доказано с фоликулометрия.

Wimen kd lir'ur gekr f'duldyr

# 13
Кирилицата внезапно се смени с латиница.

Исках да пожелая успех на всички които четат и пишат в тази тема, тъй като очевидно копнеят да станат майки. Не знам какво ще стане с моята втора чертичка, но на всички вас желая сбъдване на най-голямото ви желание и най-прекрасния дар от живота девет месеца по-късно.

# 14
Здравейте искам да попитам,тестовете за бременност отчитат ли наличието на цветна бременност ?

Общи условия

Активация на акаунт