Цветна бременност-възможно ли е?

• 11 598
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Добър ден .. надявам се някой да може да ми помогне .. на 19 год съм и мисля че имам цветна бременност .. приятелят ми заминава на 6 септември за чужбина и тогава ни беше последния полов акт, и той не е свършвал в мен.. мензиса си ми дойде 4 пъти от тогава по 3-4 дена .. обаче от няколко дена насам корема ми стана по голям..

# 16
Добър ден .. надявам се някой да може да ми помогне .. на 19 год съм и мисля че имам цветна бременност .. приятелят ми заминава на 6 септември за чужбина и тогава ни беше последния полов акт, и той не е свършвал в мен.. мензиса си ми дойде 4 пъти от тогава по 3-4 дена .. обаче от няколко дена насам корема ми стана по голям..
Здравей мила Simple Smile аз не съм мн запозната с това,но нали ти е идвал цикъла ? Ти лично намираше ли някаква разлика в него смисъл като цвят,обилен ли си беше ? Тест за бременност прави ли си ( не съм сиг дали цветната излиза на тест) ?? Някакви симптоми за бременност-гадене,прилошаване ??

# 17
мисля че си ми беше нормално идваше си ми обилно .. виене на свят и много бързо се изморявам .. тест си направих обаче нищо не ми показа

# 18
Ами не ти. ли показа 1черта

# 19
не.. аз май не съм го направила както трябва , за това мисля пак да си направя Sad

# 20
Ами вземи си и си направи и те съветвам да отидеш на лекар

# 21
  • Монтана
здравейте! на мен теста след като ми показа жтора бледа черта такмо се зарадвах и взе че ми дойде МЦ на др ден.Първите 3 дни беше сравнително слабо течението.на 4тия ден се позасили, но не е нещо фрапиращо.нито е мн слаб нито пък обилен.Жазможно ли е да е цветна бременност ? Докато съм в М.дали ще покаже теста?

# 22
Здравейте мили дами Simple Smile искам да попитам тест за бременност отчита ли бременност ??

# 23
 ShockedА какво друго да отчита?Колко кюфтета са изядени на вечеря ли?

# 24
оп,объркала съм се исках да попитам за цветна бременност дали отчита

# 25
  • Монтана
Това за кюфтетата беше добро  Laughing
Да мила отчита!

# 26
Здравейте!
На 12.04 вечерта приятелят ми свърши в мен. На 14.04 вечерта пих Ескапел. Цикълът трябваше да ми дойде на 28.04 но ми дойде на 21 вечерта. До вчера след обяд имах кафеникаво течение, след това се появи малко кръв но много слабо и сега се чудя ако си направя тест би ли отчел правилно. Дали има вероятност да съм бремена или промяната е заради хапчето.

Общи условия

Активация на акаунт