Dress-for-less 3

• 33 156
  • 396
  •   1
Отговори
# 345
  • На черешатааа
Не, до английски адрес ги изпращам и оттам - с превозвач. Wink
Супер, значи приема БГ карти  Party

# 346
  • Пловдив
Chockolina, действа ли кода, даден от Avgusta, за 10% отстъпка при теб? И изобщо на коя стъпка се вижда намалението, тъй като досега не съм пазарувала от този сайт и ми е по-трудно ориентирането. Стигам до последния етап, а отстъпка няма....може би просто не действа при мен.....жалко  Sad .

# 347
Chockolina, действа ли кода, даден от Avgusta, за 10% отстъпка при теб? И изобщо на коя стъпка се вижда намалението, тъй като досега не съм пазарувала от този сайт и ми е по-трудно ориентирането. Стигам до последния етап, а отстъпка няма....може би просто не действа при мен.....жалко  Sad .
За съжаление в момента кодът не работи и при мен, последно пусках преди около 2 седмици и действаше. Нищо, ще търсим друг  Wink
Разтършувай се из нет-а, по сайтовете за кодове пускат най-различни  Peace
Иначе кодът се пише на първа стъпка, в кошницата, под всички артикули вдясно, има си празно поленце, над него пише:Voucher code, вписваш го, след което натискаш "Redeem voucher" (отдолу)и ти се отразява отстъпката с червено под всеки артикул.
След регистрацията ти пращат newsletters, в които пише за предстоящи намаления на -10% или 20% за няколко дни, а този код действаше постоянно в продължение на месеци, сигурно ще има друг такъв пак  Peace Ще се разровя тези дни и ако намеря, ще пиша в темата  Wink 

# 348
  • Пловдив
Avgusta много ти благодаря за просветлението  Peace. Почвам да следя активно и сайтът, и темата за някое евентуално кодче  Sunglasses!

# 349
Много си права  Avgusta, че се забърках с тези ботушки  Mr. Green Но сега виждам наличен верния размер и довечера ще пусна поръчка, преди отново да са останат само големи размери, че дебна и една блузка Sunglasses Ако си разделим доставката ще е още по-прекрасно  Mr. Green 
Августа, подскажи кой размер поръча от черните ботушки, та получи №37  Blush

Чоки, дай линк към обувки/ботушки, които си оцелила №37, че да не се обзаведа отново с нещо огромно  Crazy Да бях детенце, да го израста, но на тези години, няма как  Joy

# 350
Иве, чак сега видях, че си писала, дано не е късно.
Поръчах 4.5-37, така пише  Peace
За този уикенд имах additional discount -15%, ама не се разбрахме, можеше нещо да пуснем заедно.
Тези оферти обаче ми ги пращат на мейла и важат директно в кошницата като вляза от мейла, т.е. са персонални явно  Thinking
Така че свиркайте като решите да пускате нещо, може и на лични  Peace
Пробвал ли е някой да праща на английски адрес, плащайки през PayPal? Ама ми се види, че цените в паунди идват по-скъпички  Thinking
Иначе този уикенд има безплатна доставка за сума ти държави, без нас, естествено  Crossing Arms

# 351
Avgusta  Hug благодаря за инфо и аз този размер дебна, дано скоро да се появи наличен, вчера не го дочаках! Ботушите са прекрасни, стоят ми чудесно, само че тези, които си бях поръчала са ми доста големи. Едвам се стърпявам да не ги обуя в това време с хавлиени чорапи, стилки и каквото се сетя, за да не ми хлопат  Mr. Green Все още не съм го направила, стоят си в кутията, дано да допаднат на някого, който носи№ 39  Peace

На ръба съм да си поръчам, когато са налични, още един чифт в моя размер, а тези не знам какво ще ги правя  Laughing
Много съм нахална  Joy хем искам да има моя размер, хем да продам тези  Blush Все идното от двете ще се случи, скоро надявам се  Peace
И аз съм за разделяне разходите за доставка, ако има с кого  Thinking

ПП: виж с Пей Пал нямам опит, а поръчка с доставка на УК адрес, идва малко по-скъпичко, поне за поръчките, които съм правила досега.

# 352
Защо да си нахална, това са си нормални неща при интернет пазаруването  Hug
А защо не се пробва да ги върнеш...Пише, че разходите са си за твоя сметка, а колко ли са до адреса им в Германия  Thinking

# 353
  • Варна
Тъй като не съм поръчвала отдавна...ми пратиха код -20 % ... та успяха да ме придумат  Mr. Green ...ако някой иска да се включи...лс  Crazy

# 354
  • Варна
Иве, чак сега видях, че си писала, дано не е късно.
Поръчах 4.5-37, така пише  Peace
За този уикенд имах additional discount -15%, ама не се разбрахме, можеше нещо да пуснем заедно.
Тези оферти обаче ми ги пращат на мейла и важат директно в кошницата като вляза от мейла, т.е. са персонални явно  Thinking

Много за кратко важат тези оферти, обикновено са за по 1-2 дни. Tired Няма време за организации, аз си пускам само мои поръчки, когато има такива кодове. Rolling Eyes

Тъй като не съм поръчвала отдавна...ми пратиха код -20 % ... та успяха да ме придумат  Mr. Green ...ако някой иска да се включи...лс  Crazy

Хм-м-м, да взема да се спра малко, че и на мен да ми пратят! Crossing Arms

Иве, няма ги налични моделите, които съм поръчвала и улучвала.  Wink

# 355
Тъй като не съм поръчвала отдавна...ми пратиха код -20 % ... та успяха да ме придумат  Mr. Green ...ако някой иска да се включи...лс  Crazy

Брой ме и мен "придумана"  Joy само да размера дебна и ще ти пиша на лс ...
Линк към ботушките съм дала, ако някой ги мерне преди мен да подскаже  Mr. Green А ако и други "придумани" се намерят, доставката до Бг ще е песен  Grinning

Светле   bouquet  Ако кажеш от коя фирма си поръчала оцелен размер, пак ще ми е от помощ  Peace

# 356
  • Варна
ivasl, късно е...никой като не писа вчера и аз пуснах самичка преди 2 часа...не били 20 %, а 20 евро...  Rolling Eyes

# 357
ivasl, късно е...никой като не писа вчера и аз пуснах самичка преди 2 часа...не били 20 %, а 20 евро...  Rolling Eyes
Laughing Малко като във вица за филма станах ... не бил шведски, а съветски и не бил сексуален, а социален  Joy
Нищо, здраве да е, ще следя темичката и най-вече ботушките  Wink Продължавам да се надявам да си разелим с някой доставката  Peace

# 358
  • Варна
Някой за обща?  Crazy

# 359
  • Варна
Само да информирам, че в понеделник вторник (най-късно) ще поръчвам...ако има желаещи пишете... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт