Dress-for-less 3

• 33 158
  • 396
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
пратиха ми на мейла допълнителни 22% намаление. ако има ли желаещи за поръчка за Варна, пишете на лични.

# 361
Здравейте , имам код за намаление 20 Е , знае ли някой само ведъж и са валидни тези кодове  Thinking
 или до датата на изтичане ,многократно  Sunglasses ще е много добре  Grinning

# 362
  • Варна
Само веднъж е валиден кода. Peace

# 363
Попаднах преди малко на този магазин http://shopzone.bg/. Може и да го знаете де, ама аз се потресох леко от цените. А го пускам в тази тема, защото като визия е едно към едно с дрес-а.

# 364
Oт вчера се опитвам да пусна една поръчка с код за намаление , но до момента на плащането намалението не се отразява.Все ми дава крайна сума на плащане,без отсъпката  ooooh! ooooh!.Не мога да разбера дали кода не е валиден или аз не правя както трябва.Като го въведа веднага иска минимални 60€ поръчка ,а отсъпка  ooooh! не .Кода е валиден до днес.

# 365
  • Варна
Кодът има изисквания за минимална стойност на поръчката. Ако я достигнеш, тогава ще ти отрази намалението.  Peace

Да ви кажа какво правя напоследък (нали все не можем да се съберем за общи поръчки) - изпращам си нещата на английски адрес, докъдето доставката ми е 3,95 паунда, а често има и безплатна. После ползвам превозвач дотук и ми излиза доста по-изгодно, отколкото да плащам по 20 Е. Цените са малко по-високи в паунди, но се преживява. Peace

# 366
Ох не знам , не се получава. Кода е до днес , ако някой иска ще му го пусна на лични поне да не изтече /ако не е изтекъл вече / .А ако ме вкл в поръчката с един колан на ТХ ще е супер  Sunglasses

# 367
Кодът има изисквания за минимална стойност на поръчката. Ако я достигнеш, тогава ще ти отрази намалението.  Peace

Да ви кажа какво правя напоследък (нали все не можем да се съберем за общи поръчки) - изпращам си нещата на английски адрес, докъдето доставката ми е 3,95 паунда, а често има и безплатна. После ползвам превозвач дотук и ми излиза доста по-изгодно, отколкото да плащам по 20 Е. Цените са малко по-високи в паунди, но се преживява. Peace
И аз този вариант мислех да пробвам. Минава значи...супер  Party Благодаря, chockolina  Hug

# 368
 newsm78 това до английски адрес наистина ли е по-изгодно ? 3.95 паунда са си 9,10 лв. Т.е. превозването от UK до БГ + превалутиране + цени в паунди са по-малко от 31 лв ?  Crazy просто питам , да не звучи като заяждане ... Аз лично имам две успешни поръчки от сайта.Едни дънки не з съм сигурна още дали съм уцелила , но като цяло има още неща които съм набелязала и чакам удобен момент. Затова живо разпитвам за всякакви възможности  Hug

# 369
  • Варна
Ще ти дам конкретен пример - последната ми поръчка беше с кода за 20 Е (който при изпращане на англ. адрес стана 20 паунда Mr. Green) - стойността на поръчката ми беше 48.70 £ + 3.90 £ за доставка - 20 £ (отстъпката) - общо платих 32.60 £. Нещата ми бяха леки и за тях не съм платила повече от паунд за доставката от Англия до Варна (комбинирах ги с доставката и на други неща, така или иначе) - в бълг. лева това прави 78 лв. Цената на поръчаните неща в евро е 51,70 € + 19,90 € доставка дотук - 20 € отстъпка - прави 51,60 € или 100,98 лв. 23 лв. са си доста голяма разлика в полза на доставката до английски адрес. Разбира се, ако се съберем и направим обща поръчка, особено, ако я докараме до БД, дотук е по-изгодно, но за самостоятелно поръчващите, англ. адрес е добра алтернатива. Peace

# 370
  • Варна
Имам код за 10% отстъпка...ако някой иска да се включи в моята поръчка ми пишете лс  Crazy

# 371
Ако някой иска обща поръчка, да ми пише на лични, да си делим доставката!!
Имам код за 10 %

# 372
Ако някой иска обща поръчка, да ми пише на лични, да си делим доставката!!
Имам код за 10 %

Можеш ли да ме изчакаш до утре вечер по това време, че имаме гости и по цял ден съм с тях и децата  Mr. Green

# 373
Много се зарадвах на тази тема и на този сайт, започвам да го преглеждам, дано си харесам нещо Simple Smile

# 374
има ли някой актуален код за намаление, че искам да пусна поръчка в понеделник до бг адрес?

Общи условия

Активация на акаунт