Добри школи за подготовка на кандидат - гимназист

• 165 257
  • 905
  •   1
Отговори
# 300
Някой да има отзиви за школа Астра Rolling Eyes

# 301
  • 1st floor
Някой да има отзиви за школа Астра Rolling Eyes
Да подбутна темата и въпроса на some madness . Търся добра школа в Люлин. Разбрах за две - Галакси и Астра. Но искам и още мнения да чуя, ако някой знае нещо...

# 302

Скъпи мами,
 Доволни ли сте от обучението в "Междучасие"
Да си призная, изобщо не съм очарована.
Няма обратна връзка с родителите. Намираме доста разлики с материала в училище, като правила.
В училище учат да предават пряката реч в преразказа по един начин, в школата този начин се приема за недопустим... и все разни такива.
Объркани сме и не знаем по какви правила да се водим на изпита.
 Оценките на пробните също не са достатъчно високи за да се успокоим.

# 303
Здравейте,

Моля за мнения за школа Междучасие - най-вече за подготовката по български език. Какви са вашите наблюдения - мнения за г-жа Михайлова и г-н Тодоров?

На нас по-слабата част ни е българския език, така че ще се радвам на препоръки за добра подготовка (може и координати на частни учители).

За математиката има доста изписано за г-н Симеонов.

Благодарим предварително.

# 304
  • София
И за двамата учители съм чела добри отзиви,може би повече за г-жа Михайлова.Попитайте в темата за сегашните седмокласници.Приятен ден! Някой да ми препоръча учител от Софроний по математика за 6 клас? Благодаря!

# 305
  • София
В 6. клас дъщеря ми беше при г-жа Банчева - беше доволна от начина, по който обяснява материала. Има подход към децата, на РС и аз останах с добри впечатления.
Все пак трябва да отбележа, че дъщеря ми има и добър преподавател МАТ в училище и нямаше пропуски в изучаването по предмета.  Записах я на математика на принципа "страх лозе пази", фокусът в 6. клас при нас беше на БЕЛ /преразказ/. Wink

# 306
  • Sofia
 Аниto , синът ми не е ходил на курсове по БЕЛ, но ходеше по математика в Междучасие. В групата му имаше деца , ходещи и при двамата преподаватели. Според негова информация / по мнение на децата/, при г-жата било по -добре. Като включим и факта , че няколко от настоящите 8-мокласници ходеха при тандема - Симеонов/ Михайлова, и се представиха отлично на изпитите , сама може да решиш!
 inglorious , не знам при кого ходите на курсове , но това с разминаването в изискванията ме втрещи.
 Ако ходите при горепосочените от мен учители , то може да им се доверите  Hug. Колкото до обратната връзка , защо да няма? Отиваш си в неделя и си говориш с преподавателя. Не съм разбрала на някого да е отказана  информация.

# 307
  • В най - голямото село
Цитат
В 6. клас дъщеря ми беше при г-жа Банчева - беше доволна от начина, по който обяснява материала. Има подход към децата, на РС и аз останах с добри впечатления.
И дъщеря ми и беше много доволна.

# 308
  • 1st floor
След много ровене в нет-а, реших да запиша бъдещата седмокласничка в Софроний. Все още мога да избирам между учители и бих се радвала, ако ми помогнете. По математика - между Андреева и Сугарев. По БЕЛ - Шопова и Томов.

# 309
  • Там, където ме обичат
След много ровене в нет-а, реших да запиша бъдещата седмокласничка в Софроний. Все още мога да избирам между учители и бих се радвала, ако ми помогнете. По математика - между Андреева и Сугарев. По БЕЛ - Шопова и Томов.
Успех, чувала съм добри отзиви. Peace
И мами, не забравяйте, че школите не могат да налеят знания. Много зависи от самото дете. Затова постоянната връзка и комуникация е от особено важно значение. Ако усетите, че детето не напредва или се затруднява, обърнете се към частен преподавател.

# 310
  • София

За Андреевска лоша дума не съм чула. Невероятна е като преподавател. Има индивидуален поглед върху децата, съответно и подход. Върху Сугарев нямам преки наблюдения. Андреевска го хвали много.

По литература знам, че децатата (особено момичетата) много харесват Томов. Шопова ни е преподавала в 6-ти клас. И нея дъщеря ми много я харесваше.

На въпроса за учителката по математика за 6-ти клас - и аз се присъединявам с добро мнение за г-жа Банчева. Но не познавам другите преподаватели, така че не мога да кажа кой е най-добрия.

Между другото, за избора на учители в Софроний се вслушайте в препоръките на Андреевска при записването. Тя си познава преподавателите и в зависимост от особеностите на детето (успех, възможности) тя препоръчва най-добрата комбинация от учители. Добрите за един може да не са толкова добри за друг...

# 311
  • 1st floor
ВаняМ, благодаря за отговора.  Hug То май се оказва, че и четиримата учители са добри от това, което прочетох из нета. Но ми се ще Андреевска да е по математика...

# 312
  • софия
Mоята дъщеря ходи в Междучасие при Симеонов и Михайлова.Ние сме много доволни! По БЕЛ напредъка е осезаем-предишни години беше между 4 и 5 в у-ще,сега е твърдо 6.Пише домашни и много си харесва госпожата.По математика за Симеонов е изписано много-той може да е полезен за деца със стабилни знания ,не обяснява от А  и Б.По въпроса за групите-след първия срок Симеонов искаше да прегрупира децата според нивото им-тогава родители се противопоставиха-как така техните деца няма да са в напреднала група?!И не стана! Ами не е вината на школата-след като родителите не могат да преценят нивото на  децата си ,ще седят и няма да разбират материала! Макар че нямат полза никаква! В седми клас децата не са малки,трябва да могат да решат имат ли полза от дадено обучение,и да говорят с родителите си! От школата получавам имейли за представянето на дъщеря ми през модулите,не само на пробните изпити.Надявам се на изпитите да се представи добре,но това зависи от самата нея.

# 313
Каква е таксата в "Междучасие", "Софроний" ?
Може ли да се плаща разсрочено ?

# 314
  • 1st floor
Софроний - три вноски по 420 лв. за БЕЛ и Математика. В Междучасие - виж на сайта, имаше някаква заигравка за отстъпки при ранно записване...май леко по-скъпо идваше...

Общи условия

Активация на акаунт